Velour soffa: gör ditt vardagsrum extra mysigt och inbjudande

Vårt bästa val av veloursoffor

Bästa veloursoffan i beige: Wanberg 3-sitsig stol. Soffa, Beige velour

Med den här vackra och eleganta sammetssoffan i beige får du en modell som passar bra i nästan alla hem. Soffan levereras med en mängd kuddar, så att du kan sitta bekvämt.

Bästa velour soffa i gul färg: Milano Lounge soffa gul velour

Den här vackra veloursoffan i gul färg är perfekt om du vill pryda ditt vardagsrum med mer färg. Du kan vara säker på att den här soffan kommer att dra till sig uppmärksamhet tack vare sin färgstarka och eleganta design.

Bästa veloursoffan i mörkblått: Handvärk | Soffa med chaiselong – Velour

En veloursoffa med chaiselong är alltid ett bra val. Här får du en elegant och snygg velour-soffa i mörkblå färg som du kommer att älska att ha i ditt vardagsrum.

6 mjuka och inbjudande veloursoffor

Wanberg 3 pers. Soffa, Beige velour

Funktioner:

Mått: 239 x 92 x 88 cm (b x h x d)

Färg: Beige

Med Wanberg får du en snygg velour-soffa i beige färg, designad med en elegant look.

Därför passar den här soffan in i praktiskt taget alla hem, oavsett inredningsstil. Soffan är prydd med en mängd kuddar, så att du alltid kan sitta mjukt och bekvämt.

Tack vare den mjuka sitsen kan du slappna av bekvämt framför TV:n eller om du bara vill sitta och läsa en bok. Det finns plats för totalt tre personer i denna soffa.

Milano Lounge soffa gul velour

Funktioner:

Mått: 219 x 80 x 83-151 cm (b x h x d)

Färg: Gul

Vill du fräscha upp ditt vardagsrum med en färgglad soffa? Ta då en närmare titt på den här veloursoffan. Här får du en modell i en vacker gul färg som du inte kan låta bli att bli glad att titta på.

Soffan är utformad för 3 personer och har en chaise longue. Du kan enkelt flytta chaiselongen beroende på om du vill ha den på höger eller vänster sida av soffan. På så sätt kan du vara säker på att soffan passar perfekt i ditt vardagsrum.

Soffan är tillverkad av gul velour och har ben i massiv bok.

Relaterat: runda soffbord för vardagsrummet

Handvärk | 2-sits soffa – Velour

Funktioner:

Mått: 200 x 75 x 100 cm (l x h x b)

Färg: Mörkgrå

Den här vackra modulsoffan är tillverkad av den mjukaste velour och har en hög rygg, vilket gör den extremt bekväm att sitta i. Det är en soffa för två personer, vilket gör den perfekt för ett mindre vardagsrum eller som extrasoffa.

Velourssoffan har en vacker mörkgrå färg och en ram i svart pulverlackerat stål. Designen är inspirerad av italiensk stil med en touch av den populära skandinaviska minimalismen. Dessutom har modellen flexibla kuddar och en unik fiberkudde, så att soffan behåller sin form i många år framöver.

Eftersom det är en modulsoffa är det dessutom möjligt att sätta ihop den i flera olika kombinationer.

Fira chaise long soffa – ljusgrön velour

Funktioner:

Mått: 280 x 86 x 104-185 cm (l x h x d)

Färg: Ljusgrön

Här får du en modern och vacker sammetssoffa i den finaste ljusgröna färgen. Velourtyget har en melerad yta, vilket ger soffan ett elegant utseende tillsammans med de svarta stålbenen.

Dessutom har soffan en extra smart funktion, eftersom du kan omvandla den till en bäddsoffa eller bara göra den ännu större. Det finns också ett magasin där du kan förvara täcken och kuddar vid behov.

Soffan är också mycket bekväm att sitta i och har en chaiselong så att du kan koppla av med stil. Det är möjligt att köpa soffan med antingen en höger- eller vänsterställd chaiselong.

Se även: bäddsoffa med chaiselong

Handvärk | Soffa med chaiselong – Velour

Funktioner:

Mått: 294 x 74 x 194 cm. (l x h x d)

Färg: Mörkblå

Om du letar efter en större modulsoffa kan detta vara något för dig. Den här mörkblå sammetssoffan har en härlig chaiselong som ger dig extra komfort.

Själva designen är exklusiv och elegant, så soffan kommer utan tvekan att bli en central punkt i ditt vardagsrum. Förutom det överdådiga velourtyget är modellen utrustad med en ram i svart pulverlackerat stål.

Velourssoffan har dessutom flexibla kuddar och en unik fiberkudde. På så sätt kan du vara säker på att din nya soffa behåller sin form år efter år. Eftersom den här modellen är en modulsoffa ska du vara medveten om att du kan sätta ihop den i många olika kombinationer.

Vigo chaise long soffa – ljusbrun velour

Funktioner:

Mått: 273 x 88 x 104-180 cm (l x h x d)

Färg: Ljusbrun

Om du letar efter en elegant och praktisk velour-soffa i modern design ska du ta en titt på den här modellen. Det här är en veloursoffa i en härlig ljusbrun färg med svarta stålben som snabbt och enkelt kan omvandlas till en bäddsoffa.

Soffan kan inte bara förvandlas till en bäddsoffa, utan den har också ett funktionellt magasin. I lådan kan du förvara allt från kuddar till täcken eller vad du vill.

Soffan har bra sittkomfort och en fläckig finish som ger den ett elegant utseende. Sist men inte minst har veloursoffan en chaise longue. Soffan finns med både en höger- och en vänsterställd chaise longue.

Senast uppdaterad juni 21, 2024 av Simone Lundmark