Bäddsoffa med chaiselong • Se de 5 bästa modellerna här

Bäddsoffa med chaiselong – Vårt bästa val:

Bästa bäddsoffa med chaiselong för ett mindre hem: modern bäddsoffa i blått tyg med chaiselong

Här är en mindre bäddsoffa som är perfekt för ett hem där utrymmet är begränsat. Om du behöver både en soffa och en sängplats i ditt vardagsrum är den här modellen det självklara valet. Soffbädden har en enkel och klassisk design i svart konstläder.

Bästa bäddsoffa med chaiselong och förvaring: rymlig och bekväm u-formad bäddsoffa med chaiselong

Med Savona får du en bäddsoffa med förvaring, där det finns plats för extra saker som täcken, kuddar, sängkläder eller annat. Dessutom är det en rymlig och stor soffa, så den är perfekt för en större familj.

Bästa bäddsoffa med chaiselong för vardagsbruk: enkel och elegant bäddsoffa med förvaring och chaiselong

Soffsäng med enkel och elegant design som passar bra in i alla typer av inredningar. Med pocketfjädrar och flexibelt, slitstarkt skum känns det som om du ligger i en riktig säng.

5 vackra och bekväma chaiselonger som kan användas både som soffa och säng

Rymlig och bekväm u-formad bäddsoffa med chaiselong

Funktioner:

Soffans storlek: 225 x 151 x 87 cm.

Sovstorlek: okänd

Klädsel: Polyeterskum

Fjädrar: Inga fjädrar

Färger: Antracitgrått

Med Savona får du en snygg och funktionell soffa och bäddsoffa med chaiselong i ett. Den antracitgrå tygbäddsoffan kan enkelt omvandlas till en säng för två personer om du drar ut lådan och fäller upp madrassen.

Ett förvaringsfack har skapats under chaiselongen. Detta fack kan användas till exempel för dynor och kuddar. Om du inte vill ha en vänsterställd chaiselong är det möjligt att vrida den så att modellen passar in i din inredning. Du kan också köpa samma modell i ljusgrått i stället för antracitgrått.

Bäddsoffan är klädd med mjukt polyeterskum, så att du kan sitta och ligga bekvämt. Den praktiska och enkla bäddsoffan med förvaring är perfekt för vardagsrummet, gästrummet eller någon annanstans där du behöver både en bäddsoffa och en soffa.

Relaterat https://magasinethem.se/velour-soffa/

Modern bäddsoffa i blått tyg med chaiselong

Funktioner:

Soffans storlek: 229 x 158 cm.

Sovplats: 202 x 144 cm.

Klädsel: Okänd

Fjädring: pocketfjäderinlägg

Färger: Blå

Om du letar efter en modern och färgstark bäddsoffa med chaiselong kan Story vara det självklara valet. Här får du en snygg bäddsoffa i blått tyg som kommer att se bra ut i alla vardagsrum eller andra rum i ditt hem.

Soffbädden är gjord för att användas som soffa på dagen, medan du på natten kan göra den till en trekvartssäng för en eller två personer. Det är en extremt bekväm modell, så du kan både sitta och ligga bekvämt.

Tack vare pocketfjädrande insatser i sätet och en latexrygg kan du vara säker på att få den ultimata avkopplingen eller sovplatsen

Enkel och elegant bäddsoffa med förvaringsutrymme och chaiselong

Funktioner:

Soffans storlek: 225 x 90 x 88 cm.

Sängstorlek: 225 x 160 cm.

Klädsel: smidigt och hållbart skum

Fjädrar: pocketfjädrar

Färger: antracitgrå

Med Benjamin får du en enkel och elegant bäddsoffa med chaiselong. Denna funktionella möbel kan omvandlas från en soffa till en säng på nolltid. På så sätt får du en 2-i-1-möbel som du kan använda själv eller erbjuda dina övernattande gäster.

Den smuts- och vattenavvisande bäddsoffan i antracitgrått är extremt bekväm eftersom den är utrustad med moderna pocketfjädrar och flexibelt och hållbart skum i madrassen. Detta ger dig perfekt stöd och komfort oavsett om du sitter eller ligger ner.

Om antracitgrått inte passar in i ditt hem finns den här bäddsoffan också i ett stort antal andra färger.

Om du letar efter en praktisk bäddsoffa med förvaring för två personer är Benjamin också ett bra val. Under chaiselongen finns ett förvaringsfack där du kan placera en madrass, täcken eller kuddar. Chaise longue kan placeras på både höger och vänster sida.

Vacker ljusgrön bäddsoffa med chaiselong och fjädermadrass

Funktioner:

Soffans storlek: 264 x 100 x 85 cm.

Sängstorlek: 198 x 140 x 45 cm.

Klädsel: Okänd

Fjädrar: fjädermadrass

Färger: Ljusgrön

Letar du efter en bäddsoffa med chaiselong i en fin färg? Då bör du titta närmare på Rimini, som är tillverkad i en vacker ljusgrön färg. Soffan finns dock även i fyra andra färger, så det finns något för alla smaker och inredningar.

När du vill omvandla Rimini från en soffa till en bäddsoffa kan du göra det med en enda enkel rörelse. Dessutom är bäddsoffan utrustad med en 14 centimeter högkvalitativ fjädermadrass som rymmer två personer. Den har också fasta sätes- och ryggkuddar, så att du både ligger och sitter optimalt.

Chaise longue kan också vara höger- eller vänsterställd, beroende på dina önskemål och behov.

Liten bäddsoffa med chaiselong i svart konstläder

Funktioner:

Soffans storlek: 245 x 168 x 88 cm.

Sovplats: 149 x 195 cm.

Klädsel: polyeterskum

Fjädrar: Nozagfjädrar

Färger: svart

Studio är en enkel bäddsoffa med en vändbar chaiselong klädd i svart konstläder. Soffan är utrustad med ett smart magasin i själva chaiselongen, där du kan förvara allt från extra täcken till kuddar, sängkläder och mycket annat.

Den här modellen kan användas både som vanlig soffa och som bäddsoffa. Den praktiska utdragsfunktionen gör soffan snabbt och enkelt till en bekväm bäddsoffa för två personer. Bäddsoffan är också utrustad med nozagfjädrar och polyeterskumklädsel.

Tack vare sin mindre storlek är den särskilt lämplig för mindre hem där utrymmet är begränsat.

Dessutom har bäddsoffan lösa ryggkuddar och en hård/medelhög sittkomfort. Om du inte vill ha soffan i svart läderimitation finns den även i andra färger.

Varför välja en bäddsoffa med chaiselong?

Bäddsoffor är den perfekta lösningen om du vill ha en funktionell möbel. Möblerna kan användas för att koppla av framför tv:n eller för gäster som ska övernatta – och de är särskilt smarta när utrymmet är begränsat.

Oavsett om du föredrar en multifunktionell soffa eller om du vill maximera utrymmet för tillfälliga övernattningar är en bäddsoffa med schäslong det perfekta valet.

Även om chaise longue vanligtvis är utformad för att användas som fotstöd är den också praktisk som sittplats.

Det innebär att du får en ännu större soffa om familjen eller gästerna kommer på besök. Dessutom har många av dessa chaiselonger ett förvaringsfack. I så fall får du till och med en bäddsoffa med förvaring, vilket alltid är en fördel.

En bäddsoffa är en av de mest mångsidiga och praktiska möblerna du kan utrusta ditt hem med. Det ger dig en säng utan att ta upp ett helt rum. Så om du behöver en bekväm soffa som kan omvandlas till en mysig säng på nolltid är bäddsoffor en utmärkt lösning.

Guide: Hur man rengör en soffa

Välj en bäddsoffa med chaiselong som passar din inredning

Idag finns det många alternativ när det gäller bäddsoffor. De finns i en mängd olika färger, material och mönster, så det finns något för alla. Det innebär också att det är liten skillnad i design mellan vanliga soffor och bäddsoffor.

När du väljer en bäddsoffa är det viktigt att välja en modell som passar det specifika rummet och inredningen. Du bör därför börja med att titta på det rum där du planerar att placera din bäddsoffa. Lägg märke till färgerna, designen och de andra möblerna.

Din nya bäddsoffa ska passa in i resten av inredningen som om den hade köpts som en del av en uppsättning.

Därför är en bäddsoffa med förvaring en fördel

Om du föredrar ett hem som inte är skräpigt, ska du titta närmare på en bäddsoffa med förvaringsutrymme. Numera finns det många bäddsoffor som har dolda förvaringsutrymmen. Om du väljer en bäddsoffa med en chaiselong är chaiselongen vanligtvis utrustad med ett förvaringsfack.

Dessa förvaringsfack är idealiska för att förvara extra sängkläder, filtar, kuddar, täcken och till och med leksaker för barn, vilket alltid är praktiskt.

Du har förmodligen många täcken, extra kuddar och sängkläder som du inte använder regelbundet. Därför är en bäddsoffa med förvaring perfekt, eftersom du inte behöver oroa dig för var du ska lägga allt.

En funktionell bäddsoffa kan användas på andra ställen än i vardagsrummet

När du köper en vanlig soffa eller säng kommer möblerna vanligtvis att användas i ett enda rum. Därför kommer du troligen inte att flytta vare sig en säng eller en soffa om du inte flyttar eller vill ha nya möbler.

En vanlig soffa är till exempel oftast begränsad till vardagsrummet. På samma sätt kan en vanlig säng endast placeras i ditt sovrum, ditt barns sovrum eller i ditt gästrum.

En funktionell bäddsoffa kan däremot placeras i vilket rum som helst och flyttas till olika rum. Till skillnad från en vanlig soffa kan du placera din bäddsoffa i vardagsrummet, sovrummet, barnrummet eller till och med på hemmakontoret.

Du kan även välja att flytta bäddsoffan till andra rum om du plötsligt inte behöver den i det rummet längre. Det bästa av allt är att även om du flyttar din bäddsoffa kommer den fortfarande att ge dig samma praktiska användningsområden.

Se även: Stora flytande soffor för alla hem

Spara pengar på möbelinköp med en bäddsoffa med chaiselong

När du letar efter en ny produkt för ditt hem är det alltid bäst att få ut så mycket som möjligt av dina pengar. Det gäller förstås också när du köper möbler. Nästan alla husägare vet hur dyrt det kan vara att köpa en ny soffa och en ny säng.

Om du väljer att köpa både en soffa och en säng av hög kvalitet för dig eller dina gäster kan det snabbt bli en dyr affär. Lyckligtvis finns det andra mer kostnadseffektiva lösningar.

Om du köper en bäddsoffa kan du enkelt få båda möblerna utan att lägga ner för mycket pengar. Med en bäddsoffa får du en möbel som är utformad för att hantera två mycket olika men viktiga uppgifter.

Det innebär att du kan använda din bäddsoffa som en vanlig soffa på dagen och göra den till en säng på natten. Du kan göra detta utan att behöva betala för både en soffa och en säng.

Tips för att köpa en ny bäddsoffa med chaiselong

Att köpa en bäddsoffa till ditt hem kan kännas som en stor uppgift om du aldrig tidigare har letat efter en sådan möbel. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt modell.

Välj en bäddsoffa som ser ut som en soffa

En bäddsoffa ska vara lika elegant och snygg som en soffa. Det är ett viktigt och stort köp, så du bör älska bäddsoffans design lika mycket som om du hade valt en vanlig soffa

Komfort är nyckeln

Naturligtvis är det viktigt att en bäddsoffa är extremt bekväm att både sitta och ligga på. Det är därför du måste vara uppmärksam på vad bäddsoffan faktiskt består av.

Det är viktigt att du får en bäddsoffa med en högkvalitativ madrass. Sådana madrasser ger en hög komfort för dig och dina gäster. Du bör aldrig kompromissa med kvalitet eller komfort när du väljer bäddsoffa.

Eftersom det finns många tillverkare som erbjuder bäddsoffor kommer du att märka stora skillnader i både kvalitet och pris. Det rekommenderas därför att du köper en bäddsoffa av bästa kvalitet som du har råd med.

Var uppmärksam på storleken

Storleken på bäddsoffan är också en viktig faktor beroende på hur du tänker använda den. Fungerar den främst som säng, som soffa eller både och? Det finns bäddsoffor i många olika storlekar, så det finns en god chans att du hittar den perfekta lösningen.

Mer inspiration: gungstolar för hemmet

Senast uppdaterad juni 14, 2023 av Simone Lundmark