rundt sofabord

Runt soffbord – Hitta 7 eleganta runda soffbord här

Vårt bästa val av runda soffbord

Bästa runda soffbord i trä: Living&more soffbord – Karla – Ek

Med det här vackra runda soffbordet i trä finns det plats för alla de saker du behöver placera på ett sådant bord. Bordet har en stor bordsskiva och en tidskriftshylla där du kan placera olika tidskrifter, tidningar och så vidare.

Bästa runda soffbord i glas: Stressless® | Enigma soffbord

Det här vackra runda soffbordet i glas är perfekt för ett hem med fokus på stilfull och elegant inredning. Bordet har en fin bordsskiva i glas och vackra aluminiumben som smälter samman på ett mycket elegant sätt.

Bästa praktiska runda soffbord: Halle soffbord med hjul, vitlackerat

Om du vill ha ett elegant runt soffbord i vit färg är Halle ett bra alternativ. Här får du ett praktiskt soffbord med hjul, så att du enkelt kan flytta bordet när du behöver det. 7 vackra och snygga runda soffbord för vardagsrummet

8 eleganta soffbord för alla smaker

Nordiskt soffbord

SPECIFIKATIONER:

  • Mått: 45 x 78 cm (h x ø)
  • Färg: Naturlig eller svart
  • Material: ek eller björk
Nordic Sofa Table

Här får du ett elegant runt soffbord i sofistikerad dansk design. Soffbordet finns i två olika träslag: ljus ek och svartlackerad björk. På så sätt kan du välja din favorit.

Den ljusa eken ger vardagsrummet ett dynamiskt och naturligt utseende, medan den svartlackerade björken bidrar med ett mer klassiskt utseende. Oavsett vilket bord du väljer är det perfekt för dig som vill ha en tidlös designprodukt.

Tack vare den specialdesignade korsramen och de vackra sniderierna får du ett soffbord som du kan njuta av i många år framöver. Det runda soffbordet har också en diameter på 78 centimeter, så det finns gott om möjligheter att skapa en mysig miljö för familj och vänner.

Bordet kan placeras bredvid soffan, en fåtölj eller någon annanstans där du behöver ett smart runt soffbord.

Living&more soffbord – Karla – Ek

SPECIFIKATIONER:

Mått: 45 x 80 x 80 x 80 cm (h x b x d)

Färg: Naturligt

Material: ek

Karla från Living&more är ett vackert runt soffbord i ek. Med det här soffbordet kan du välkomna naturen in i huset och samtidigt ha plats för massor av mysighet. Det här bordet har plats för allt från spel till snacks och mycket mer.

Tack vare sin minimalistiska och enkla design passar det naturfärgade soffbordet bra i de flesta hem. Dessutom har bordet en tidningshylla där du kan förvara olika tidningar och tidskrifter om du vill.

Mikado soffbord, svart

SPECIFIKATIONER:

Mått: 50 x 90 x 90 x 90 cm (h x l x d)

Färg: Svart och naturlig färg

Material: Högtryckslaminat och ek

Om du letar efter ett runt soffbord i svart är Mikado ett utmärkt val. Här får du ett vackert runt soffbord i svart högtryckslaminat.

Dessutom har soffbordet solida ben i ek som kompletterar den svarta bordsskivan på ett bra sätt. Samtidigt ger det bordet ett mer trendigt utseende. Oavsett hur du har valt att inreda ditt hem kan du vara säker på att det här soffbordet kommer att passa bra in.

Kare Design Wire Black soffbord – klart glas/svart stål, runt (2/uppsättning)

SPECIFIKATIONER:

Mått: den lilla: 30,5 x 60 x 60 cm. Stor: 33,5 x 69,5 x 69,5 cm (h x l x b)

Färg: Svart

Material: stål och glas

Letar du efter inte bara ett, utan en uppsättning av två soffbord? Då hittar du den perfekta lösningen här. Wire Black är en fantastisk uppsättning av två runda soffbord från Kare Design. Soffborden är enkla och snygga och av otroligt hög kvalitet.

De två borden är tillverkade av svart stål, medan bordsskivorna är tillverkade av mörkt säkerhetsglas. Kombinationen av dessa material ger borden en lätt och luftig känsla, vilket är en stor fördel eftersom det får dem att se ut som om de inte tar upp mycket utrymme. Det här soffbordet kommer aldrig att gå ur tiden och kan därför pryda ditt hem i många år framöver.

Frej soffbord med hyllplan, vit marmor

SPECIFIKATIONER:

Mått: 45 x 80 x 80 x 80 cm (h x l x d)

Vit och svart

Material: glas och metall

Med detta enkla och moderna runda soffbord får du en modell som kommer att pryda ditt hem på bästa sätt. Soffbordet har glasskivor i vit marmor och en svart pulverlackerad metallram.

Det finns mer än bara en enda bordsskiva, eftersom bordet har en hylla i botten. Det innebär att du har gott om utrymme för att förvara olika saker på soffbordet, beroende på vad du vill ha nära till hands när du sitter i soffan.

Det vita marmorutseendet är perfekt för dem som älskar allt som har med marmor att göra.

Relaterat: geniala sidobord för alla smaker

Stressless® | Enigma soffbord

SPECIFIKATIONER:

Mått: 44 x 90 cm (h x d)

Färg: Transparent och silver

Material: glas och aluminium

Letar du efter ett stilfullt och elegant runt soffbord i glas? Då bör du överväga Enigma från Stressless. Det här soffbordet är tillverkat i glas och har snygga detaljer i aluminium.

Tack vare den eleganta designen passar soffbordet bra i ett stilfullt hem. Bordsskivan i glas svävar lätt och luftigt över de vackra aluminiumbenen. Du kommer utan tvekan att tycka att det här soffbordet ger en frisk fläkt till din inredning.

Själva bordsskivan är också av god storlek och ger gott om utrymme för att förvara lite av varje. Det är perfekt om du har flera gäster och behöver gott om bordsplats vid soffan.

Halle soffbord med hjul, vitlackerat

SPECIFIKATIONER:

Mått: 40 x 60 x 60 x 60 cm (h x l x d)

Färg: Vit och silver

Material: metall och vitlackerad metall

Halle är ett smart runt soffbord i vitt som passar för dig som vill ha en funktionell modell. Designen är extremt neutral och enkel, vilket gör att bordet inte kommer att bli en central punkt i ditt vardagsrum.

Å andra sidan är det vitlackerade bordet praktiskt eftersom det har hjul. Det innebär att du enkelt och snabbt kan flytta bordet från plats till plats enligt dina önskemål och behov. Dessutom har soffbordet en metallram i matt krom. Den här ramen passar bra ihop med den vita färgen.

Soffbordet har inte bara en bordsskiva utan även en hylla i botten. På så sätt kan du placera alla de saker på bordet som du vill ha nära dig när du kopplar av i soffan.

Holte runt soffbord i äkta valnötsfaner med en diameter på 75 cm.

SPECIFIKATIONER:

Mått: 36 x 75 cm (h x d)

Färg: Naturlig färg

Material: MDF och valnötsfaner

Det här är ett vackert runt soffbord i trä som varken du eller dina gäster kommer att kunna ta ögonen från. Soffbordet är tillverkat av MDF och har en finish av äkta valnötsfaner. Detta ger bordet ett otroligt exklusivt och elegant utseende.

Dessutom är soffbordet monterat på en stark och robust ram i samma utseende som resten av bordet. Denna ram säkerställer att bordet står stadigt på golvet. Med det här soffbordet i ditt vardagsrum får du en varm och mysig atmosfär som passar perfekt i alla vardagsrum.

Därför är ett runt soffbord i vardagsrummet en fördel

Vi känner alla till och älskar runda soffbord. Det är inte bara trevligt att ha ett bord precis vid soffan, utan dessa bord är också otroligt vackra och snygga. Det finns faktiskt så många bra skäl till varför du bör ha ett runt soffbord i ditt vardagsrum.

Se även: vackra soffor med höga ryggar för extra komfort

Runda soffbord hjälper till att sammanföra hela rummet

Om du tittar i någon inredningstidning ser du soffor, bokhyllor och så vidare i vardagsrummet. Men mitt i mitten av rummet finns vanligtvis ett soffbord, till exempel ett runt soffbord.

Det beror på att ett soffbord sammanför hela rummet på ett optimalt sätt. Runda soffbord fungerar som ett slags mittpunkt i vardagsrummet och bidrar till att fullborda själva inredningen. När du placerar ett soffbord i mitten av soffarrangemanget får du genast känslan av att vardagsrummet är komplett.

Runda soffbord är praktiska och mångsidiga

Runda soffbord är praktiska eftersom de kan användas till många olika saker. Du kan spela spel eller lägga pussel med dina barn på bordet. Du kan också ställa drycker och snacks på bordet för en mysig fredagskväll hemma.

Om du får gäster kan du använda soffbordet för en mysig måltid. Naturligtvis kan du alltid använda bordet som en fotpall om du inte har någon annan plats att sätta fötterna på.

Runda soffbord är vackra

Runda soffbord är vackra. De gör det lättare för dig att sitta runt bordet och samtala med vänner och familj, och de gör också något bra för varje vardagsrum.

Det är möjligt att hitta runda soffbord i ett hav av olika stilar. Du kan alltså välja om du vill ha ett runt soffbord i ek, ett runt soffbord i glas, ett runt soffbord i svart, ett runt soffbord i vitt eller något helt annat. Det är upp till dig och dina preferenser.

Se även: Använd små hyllor för uppdelning och förvaring

Senast uppdaterad juli 22, 2022 av Simone Lundmark