Om os

Här på magasinethem.se hittar du inspiration för ditt hem och din trädgård i form av djupgående inspirationsartiklar om inredning, val av möbler, väggdekorationer, belysning, färgsättning och mycket mer, samt tester av allt från weekendbäddar till ångmoppar och entrémöbler.

Dessutom får du förstås massor av råd, för- och nackdelar och direktlänkar för att köpa allt du inspireras av. Det blir inte lättare än så här.

Syftet med webbplatsen är att ge snabb och enkel inspiration till olika delar av hemmet, både inomhus och utomhus. Samtidigt får du en översikt över var du kan köpa de nämnda produkterna – och var de bästa priserna finns.

Hur magasinethem.se fungerar

Magasinethem.se ägs och förvaltas av Move Marketing, en byrå för digital marknadsföring.

Magasinethem.se finansieras av annonser och samarbetspartners, vilket innebär att artiklarna kan innehålla affilierade länkar.

I korthet innebär det att om du läser en bra artikel på den här webbplatsen som du blir inspirerad av, blir vi glada om du använder länken i själva artikeln om du överväger att köpa någon av de produkter som nämns.

På så sätt får vi en liten del av kakan när du handlar – och det betyder att vi kan fortsätta att tillhandahålla bra och inspirerande innehåll om hur du kan inreda alla rum i ditt hem och hur du kan utnyttja din trädgård och andra utomhusutrymmen på ett bra sätt.

Produktval

Även om magasinethem.se finansieras genom affiliatepartnerskap och annonsering är det primära syftet att skapa bra och användbart innehåll. Detta innebär också att alla produkter och länkar i artiklarna inte är anslutna – och inte heller nödvändigtvis testvinnarna.

Alla produkter är företrädesvis utvalda utifrån en övertygelse om att de är de bästa eller mest uppenbara produkterna i den aktuella kategorin. Om 20 världskort väljs ut beror det på att dessa 20 världskort har en stor variation i fråga om inredningsstilar, storlekar, priser och färgkombinationer, men samtidigt kan vi garantera kvaliteten på dessa 20 världskort.

Dessutom har många av våra utvalda produkter redan fått bra resultat i tester som utförts av mer erkända experter på området. Till exempel:

 • Officiella konsumentråd som Forbrugerrådet TÆNK, norska ForbrukerRådet och svenska Råd og Rön
 • Relevanta bostadsrelaterade medier som BoBedre, BoligMagasinet och Bolius
 • Stora erkända medier som Jyllands-Posten, Politikken och TV2.dk

Vårt team

Frederik - Forfatter på Husmagasinet

Frederik

Jag heter Frederik. Jag är copywriter på magasinethem.se, eftersom inredning, konst och prylar som underlättar vardagen hör till mina största intressen. Jag har alltid älskat att uttrycka mina åsikter i skrift, vilket är anledningen till att jag för närvarande arbetar som copywriter.

När jag väljer vilka ämnen jag skriver om utgår jag alltid från mina huvudsakliga intressen. Det betyder att du alltid kommer att märka att det är en äkta person med åsikter om det ämne som behandlas när jag anges som skribent.

Jag försöker i största möjliga mån vända mig till allmänheten när jag skriver, så vinkeln är aldrig för snäv. Alla ska kunna dra nytta av de artiklar jag publicerar, oavsett ålder, kön, etnicitet eller politisk åsikt.

Min inställning till mitt arbete är enkel – som läsare ska du få ut något av den tid du lägger ner på att läsa mina artiklar. Jag är bara framgångsrik i mitt arbete när du har fått ta del av något nytt och spännande, känt dig inspirerad eller på annat sätt fått ut något av din tid när du är klar.

Se mina senaste artiklar här:

  Cecilie - skribent på Husmagasinet

  Cecilie

  Jag heter Cecilie och är copywriter på magasinethem.se. Det är jag, för jag gillar att göra noggranna undersökningar innan jag köper produkter för hemmet. På så sätt får jag alltid den bästa produkten till det bästa priset, oavsett om jag letar efter utrustning till mina två barn, hjälpmedel under en hektisk dag eller nya möbler. Jag vill hjälpa andra att göra rätt val när de köper nytt.

  De ämnen som jag skriver om här är baserade både på mina egna intressen och på vad jag tror att andra skulle tycka är intressant att läsa om. Jag försöker vara objektiv i mitt skrivande snarare än att låta mina egna åsikter påverka det, eftersom människor och preferenser är olika. På så sätt har du den bästa grunden när du läser mina tester och guider.

  Mina texter är nästan alltid uppbyggda på samma sätt; du får en grundlig introduktion till produkten eller ämnet följt av en djupgående granskning av de utvalda produkterna. Efter produktgranskningen får du en mycket grundlig undersökning, där du får svar på alla möjliga frågor om ämnet och en hel del inspiration för bland annat produktval och inredning.

  Njut av det!

  Affärspartner: LoansSweden.se, Bästa VPN , nätdejtingsidor.se, Creditcardsweden.se, Kreditkortland.se

  Leave a Comment

  Lämna ett svar