Ta ett dopp efter skolan och arbetet med en pool till trädgården

Pool för trädgården – Vårt bästa val

Bästa trädgårdspoolen för den stora familjen : Swim and Fun Pool oval 6,1×3,6×1,2m

Här får du en fantastisk pool som är lämplig för den stora familjen tack vare sin vattenkapacitet på 23 000 liter. På så sätt kan hela familjen njuta av det härliga vattnet utan problem samtidigt.

Bästa snygga poolen för trädgården : Swin & Fun Basic pool rund Ø460 x 120 cm i träoptik 17 450 liter

Med den här runda poolen får du en elegant och snygg modell i träimitation. Poolen är inte bara extremt rymlig, den kommer också att se fantastisk ut i en modern trädgårdsmiljö med fokus på det naturliga.

Steel Pro MaxPool ø427x107cm

Rymlig och snygg pool för trädgården till ett bra pris. Poolen har en snygg design och är tillverkad med en stark konstruktion så att den kan hålla i många år framöver. Den har också en kapacitet på 13 030 liter.

10 trädgårdspooler i olika prisklasser

Sim- och lekbassäng oval 6,1×3,6×1,2m

Funktioner:

Mått: 360 x 610 x 120 cm.

Färg: Vit

Kapacitet: 23.000 l.

Här får du en stor fristående oval pool i vit färg som passar hela familjen. Poolens vägg är tillverkad av 0,4 mm varmförzinkat stål, medan sidopanelerna är tillverkade av starkt 0,6 mm varmförzinkat stål. Detta ger dig en trädgårdspool som är extremt slitstark och kan hålla i många år.

Dessutom har poolen en 0,4 mm tjock liner som är UV-behandlad. Det gör den mer motståndskraftig mot solens strålar. På så sätt blir poolen inte ful eller missfärgad när den står ute i trädgården i solen.

När du köper den här poolen får du en poolmatta, ett sandfiltersystem, en säkerhetsstege med avtagbar front och mycket mer. Tack vare stegen kan både du och din familj lättare ta er in och ut ur poolen.

Power Steel Pool 549x274x122cm

Funktioner:

Mått: 549 x 274 x 122 cm.

Färg: Brun

Kapacitet: 13,430 l.Form: oval

Med Bestway Power Steel får du en brun rottinginspirerad pool av hög kvalitet som du kan njuta av i många år framöver. Den rymliga och ovala poolen har gott om plats för hela familjen och är tillverkad av ett starkt Tritech-material i tre lager som är mycket hållbart.

Dessutom är både stålrören och fogarna ytbehandlade och lätta att montera. Det behövs inga verktyg för detta, så du och familjen kan snabbt ta er ner i vattnet istället.

Modellen har även fönster i poolfönstret. Fönstren bidrar inte bara till att göra det extra roligt för de små. Men föräldrarna kan också lättare hålla ett öga på sina barn när de är i poolen.

Efter användning måste poolen tömmas med hjälp av den inbyggda avloppskranen. Placera samtidigt den medföljande adaptern på trädgårdsslangen för att avleda vattnet. Detta gör det enkelt och snabbt att tömma poolen. Sist men inte minst ingår en filterpump, en stege, en filterpatron och ett lock.

Steel Pro Max Pool ø457x122cm

Funktioner:

Mått: 457 x 122 cm.

Färg: Vit

Kapacitet: 16,015 l.

Form: rund

Letar du efter en rymlig och prisvärd pool av hög kvalitet? Då är den här poolen det perfekta valet. Poolen är tillverkad av ett starkt 3-lagers DuraPlus-material som är extra motståndskraftigt.

Dessutom ytbehandlas stålrören och fogarna, vilket förhindrar rost och skyddar stålramen. De är också lätta att montera, så du behöver inte lägga ner så mycket tid på det.

På insidan av den runda poolen hittar du poollinern, som är tillverkad med ett fint mosaikmönster. Dessutom har poolen en filterpump och en inbyggd avloppskran. På så sätt kan du tömma poolen enkelt och snabbt efter användning.

Ett överdrag och en stege ingår också i köpet av det vita badkaret.

Swim & Fun Santorini XL pool Ø360 x 120 cm 10 800 liter

Funktioner:

Mått: 360 x 120 cm.

Färg: Antracitgrått

Kapacitet: 10.800 l.

Form: rund

Letar du efter en snygg pool till din trädgård? Då bör du titta närmare på den här modellen. Med Swim & Fun Santorini XL får du en rymlig och vacker pool som passar hela familjen.

Den här poolen är tillverkad av galvaniserat stål i en vacker antracitgrå färg som passar perfekt i en trädgårdsmiljö med modern inredning. Det galvaniserade stålet är både flerfaldigt behandlat och lackerat för att tåla danska vindar och väder.

Den runda stålpoolen är gjord för att stå utomhus året runt, så du behöver aldrig oroa dig för att ta in och ut den. Dessutom har poolen en stege och ett filtersystem med skimmerpump. Samtidigt är poollinern tillverkad av UV-beständig 0,3 mm vinyl.

Swim & Fun Basic bassäng rund Ø460 x 120 cm i trälook 17.450 liter

Funktioner:

Mått: 460 x 120 cm.

Färg: Brun

Kapacitet: 17,450 l.

Form: rund

Om du vill ha ett snyggt och attraktivt badkar, har vi här en rund modell i träimitation. Det gör poolen lite mer exklusiv att se på och passar bra in i en trädgårdsmiljö som fokuserar på naturmaterial. Det falska träutseendet är till och med lackerat, så att det inte bleknar med tiden.

Den här stålväggspoolen är både robust och multibehandlad och levereras dessutom med ett effektivt filtersystem, skimmer, säkerhetsstege och mycket mer.

Dessutom har poolen en bred övre kant och en vertikalt delad konstruktion, vilket gör den extremt robust. Dessutom är insidan av poolens PC-duk UV-behandlad, så att den inte slits eller bleks av solen.

Power Steel Pool 427x250x100cm

Funktioner:

Mått: 427 x 250 x 100 cm.

Färg: Brun

Kapacitet: 7 ,250 l.

Form: oval

Den här poolen har en rimlig storlek och är tillverkad av ett starkt Tritech-material i tre lager, så poolen går inte lätt sönder. Du kan därför se fram emot många år av lek och skoj med denna pool i din trädgård.

När du köper den här grå och ovala poolen ingår även en stege. På så sätt kan du och dina barn eller gäster lätt ta er in och ut ur poolen. Samtidigt är poolen utrustad med en filterpump och en inbyggd avloppskran. Den inbyggda avloppskranen gör det lätt att tömma poolen. Poolens stålrör och rördelar är ytbehandlade för extra skydd. Dessutom är de lätta att sätta ihop så att du snabbt kan ta ett dopp.

Swim & Fun Basic bassäng rund Ø460 x 120 cm i svart 17.450 liter

Funktioner:

Mått: 460 x 120 cm.

Färg: Brun

Kapacitet: 17,450 l.

Form: rund

Här får du en stilfull och elegant pool, perfekt för dig som vill ha en mer exklusiv modell. Poolen har ett vackert rottingutseende i svart. Tack vare den mörkare designen värms vattnet i poolen upp lite snabbare.

Dessutom är den runda poolen extremt stark och har en stålvägg med särskilt UV-skydd för att hålla poolen ren. Poolen har också ett effektivt filtersystem och en skimmer. En säkerhetsstege med 3 steg ingår också, så att det är lätt att ta sig in och ut ur poolen.

Sist men inte minst har poolen en bred övre kant och en vertikalt sektionerad konstruktion för extra styrka.

Steel Pro Max Pool ø427x107cm

Funktioner:

Mått: 427 x 107 cm.

Färg: Grått

Kapacitet: 13.030 l.

Form: rund

Här får du ännu en fin rund pool till ett mycket bra pris. Även om poolen är billigare än många andra modeller är den fortfarande tillverkad av det starka 3-lagers DuraPlus-materialet. Detta garanterar dig en högkvalitativ pool med en stark konstruktion.

Poolen är tillverkad i ett vackert träinspirerat grått utseende, vilket är perfekt för en trädgård där fokus ligger på att skapa en elegant inredning. Samtidigt är poolens insida gjord i ett vackert mosaikmönster.

Både stålrören och fogarna i bassängen är belagda. De är också lätta att montera, vilket är ett plus för dig. En filterpump ingår i köpet av denna damm för att hålla dammen ren. Dessutom har poolen en inbyggd avloppskran, vilket gör det enkelt att tömma poolen.

Poolen har dessutom ett överdrag och en stege.

Stål Pro Pool ø366x76cm

Funktioner:

Mått: 366 x 76 cm.

Färg: Blå

Kapacitet: 6 ,473 l.

Form: rund

Om du behöver en billig rund pool i en blå färg som är relativt rymlig är den här modellen ett bra val. Poolen kan köpas till ett bra pris, men är ändå av riktigt bra kvalitet och har en robust stålram.

Förutom den robusta stålramen är poolskyddet tillverkat av ett starkt material som kallas DuraPlus. Dessutom är aggregaten tillverkade av stark plast och stålrören är lätta att montera ihop utan verktyg. När du är klar med poolen kan du tömma den med hjälp av den inbyggda avloppskranen. Adaptern, som ingår i köpet, ska placeras på en trädgårdsslang och vattnet ska sedan tömmas ut.

Bestway Fast Set Pool ø457x84cm

Funktioner:

Mått: 457 x 84 cm.

Färg: Blå

Kapacitet: 9 ,677 l.

Form: rund

Med den här poolen får du en uppblåsbar och rund modell som är mycket lätt att börja använda. Placera poolen på en plan yta utan stenar etc. och blåsa sedan upp den övre ringen med hjälp av munnen eller en pump.

Själva bassängen är tillverkad av ett starkt Tritech-material i tre lager, så bassängen kan hålla i många år framöver så länge du tar väl hand om den. Dessutom har poolen en filterpump och en inbyggd avloppskran.

Den inbyggda avloppskranen är både praktisk och smart, eftersom den gör det enkelt för dig att tömma poolen efter användning. Poolen har en vacker blå färg och erbjuder dig och din familj många timmars nöje.

Se även: bra solstolar för trädgården

Vilken trädgårdspool ska jag välja?

Numera kan du välja mellan många olika pooler för din trädgård. Därför är det viktigt att tänka på vad som är viktigt för dig när det gäller en pool.

Du måste bland annat tänka på hur stor poolen ska vara, vad den ska vara gjord av och hur den ska se ut. Om du vill ha en pool som är perfekt för små barn eller som bara ska användas ibland är det en bra idé att välja en klassisk trädgårdspool.

Om du vill ha en stabilare, robustare och större pool kan du ta en titt på en pool med fast kant. En pool med fast kant kan hålla i många år och kommer att se riktigt robust ut i din trädgård.

Om du väljer den ena eller den andra modellen beror i slutändan på dig och din familjs önskemål och behov. Det viktigaste är att ni får en pool som ni alla är nöjda med att använda. Det finns trots allt inget bättre än att komma hem efter en lång och varm dag i skolan eller på jobbet och ta ett dopp i en pool i den egna trädgården.

Relaterad artikel: pool med rutschkana

Senast uppdaterad augusti 17, 2022 av Simone Lundmark