Sängbricka – 6 smarta serveringsbrickor

Vårt bästa val av brickbord för sängen

Bästa serveringsbricka utan ben : House Nordic Faro bricka – naturlig teak (3 st)

Med de här praktiska och snygga serveringsbrickorna kan du servera frukost på sängen i omgångar eller njuta av en utsökt frukost med din partner. Det finns tre brickor i olika storlekar.

Bästa serveringsbricka med ben: Creative Collection Phie-bricka – brun återvunnen furu

Det här är ett vackert och attraktivt bord för din säng som du inte kommer att kunna få nog av. Du får en serveringsbricka med ben som kan fällas upp så att du enkelt kan servera frukost på sängen till dig själv eller din bättre hälft.

Bästa bambu sängbricka: bambu sängbricka med ben

Om du älskar bambu är det här bordet för sängen det bästa valet för dig. Den här serveringsbrickan är tillverkad av bambu och har praktiska ben som du enkelt och okomplicerat kan fälla under den enligt dina önskemål och behov.

6 praktiska Sängbricka för sängen

Här hittar du 6 praktiska serveringsbrickor för en god och enkel frukost på sängen.

Bredemeijer serveringsbricka

Funktioner:

Mått: 40 x 30 x 6 cm (l x b x h)

Färg: Svart

Material: MDF

Om du vill ha ett enkelt och klassiskt bord för sängen bör du titta närmare på den här modellen från Bredemeijer. Det här är en fantastisk bricka för frukost på sängen, så att du kan skämma bort dig själv eller någon du tycker om.

Den klassiska serveringsbrickan är tillverkad av svartmålat MDF-trä med raka kanter. Dessutom har den praktiska handtag så att du enkelt kan bära runt på brickan.

House Nordic Faro bricka – naturlig teak (set med 3)

Funktioner:

Mått: 26 x 18 x 5 cm (b x d x h)

Färg: Naturlig färg

Material: teakträ

Med dessa fina serveringsbrickor från House Nordic kan du enkelt servera den godaste frukosten. Det finns tre brickor, så du kan enkelt ta med dig frukosten till sängen i flera omgångar. Brickorna är tillverkade av naturligt teakträ och finns i flera olika storlekar. Om du vill äta frukost på sängen tillsammans med din partner är detta ett bra köp. Serveringsbrickorna kan också användas som dekoration när de inte används.

Breakfast Tray Serveringsbricka 60 x 24 x 36 cm

Funktioner:

Mått: 62,4 x 31 x 21,6 cm

Färg: Ek

Material: ek

sengebakke

Om du letar efter en serveringsbricka med ben kan den här brickan vara något för dig. Här får du ett smart bord för sängen, det är utrustat med fällbara ben. På så sätt kan du välja om du vill fälla benen eller inte.

Serveringsbrickan är tillverkad av ek. Den är ganska enkel och fin och fungerar bra som en bricka för frukost på sängen.

Se också: gör läckra våfflor till frukost på sängen med ett våffeljärn

Creative Collection Phie bricka – brun återvunnen furu

Funktioner:

Mått: 35 x 27 cm (b x h)

Färg: Brun

Material: furu

Det här härliga och charmiga brickbordet för sängen är tillverkat av brun återvunnen furu och har en härlig vintage-look.

Det är en mycket fin serveringsbricka med ben, som är perfekt för att servera eller äta frukost på sängen. Brickabenen är vikbara, så den kan lätt flyttas runt tack vare de smarta handtagen.

Bambu bricka för säng med ben

Funktioner:

Mått: 50 x 30 x 21 cm (l x b x h)

Färg: Naturlig färg

Material: bambu

Om du vill ha en bricka i bambu till din säng är den här serveringsbrickan med ben ett självklart val. Brickan är idealisk när du vill överraska din bättre hälft med frukost på sängen, eftersom du snabbt och enkelt kan fälla in benen under den.

Dessutom har brickan handtag, så den är lätt att bära runt. När den inte används ser brickan bra ut i ditt hem.

Dorre Fabia serveringsbricka

Funktioner:

Mått: 60 x 30 x 24,5 cm (l x b x h)

Färg: Naturlig färg

Material: akaciaträ och rostfritt stål

Om du vill glädja din partner bör du köpa en bricka för frukost på sängen. Den här brickan är lämplig för detta.

Den är tillverkad av mörkt akaciaträ och har fällbara ben. Det gör det lätt att förvara den när du inte använder den. Benen på serveringsbrickan är tillverkade av rostfritt stål, vilket ger den här brickan en viss skärpa.

Fördelar med att köpa ett bord till din säng


Om du funderar på att investera i ett bord för sängen bör du inte tänka mer på det. Det finns faktiskt flera olika fördelar med ett brickbord. Fördelarna är bland annat följande:

  • Du kan äta frukost på sängen: Den största fördelen är förstås att du kan äta frukost på sängen. Dessutom kan du bjuda din partner på en god frukost på söndagsmorgonen om du känner för det.
  • Den är mångsidig: Ett brickbord är otroligt mångsidigt eftersom det kan användas till mer än att servera frukost på sängen. Du kan också använda den som dekoration i ditt hem när den inte används.
  • Lätt att bära med sig: Det är lätt att bära runt på en serveringsbricka, så varför inte använda den nu när du har den? Du kan till och med servera lunch på terrassen med en sådan här bricka eller bära med dig flera koppar och glas samtidigt.

Det finns många fördelar med att ha ett bord i sängen. Du kan välja en modell med eller utan ben, precis som en sådan här bricka finns med eller utan handtag.

Se också: Visa upp dina favoriter i ett vackert vitvinsskåp

Senast uppdaterad juni 14, 2023 av Simone Lundmark