Vitt vitrinskåp: Dekorera ditt hem med ett vackert och elegant vitrinskåp

Vårt bästa val av vita vitrinskåp

Bästa vita vitrinskåp med glasdörrar: Burnham vitrinskåp med 5 hyllor, vitlackerad

Med det här enkla och eleganta vita vitrinskåpet finns det gott om utrymme för att förvara porslin och dekorativa föremål. Skåpet har glasdörrar och fem hyllor. Det är ett extremt snyggt och praktiskt vitt vitrinskåp.

Bästa vita vitrinskåpet med bra förvaringsutrymme: Tvilum Paris vitrinskåpet – Vitt trä, med 4 lådor och 4 dörrar

Om du vill ha ett stort vitt vitrinskåp med gott om utrymme är den här modellen det perfekta valet för dig. Detta är den perfekta platsen för att visa upp en mängd vackra föremål i ditt hem.

Bästa moderna vitrinskåpet: Venture Design Lind vitrinskåp, med 3 dörrar och 1 låda – glas, vit melamin och MDF (200×94)

Detta vackra och moderna vitrinskåp är perfekt för dig som vill ge din inredning en ny fläkt. Skåpet är tillverkat av trä och melamin och har tre dörrar, fyra glashyllor och en bra låda.

6 snygga och eleganta vita vitrinskåp

Mallorca vitrinskåp

Funktioner:

Mått: 190 x 106,9 x 35 cm (h x l x b)

Material: MDF och ek

Hvidt vitrineskab

Om du letar efter ett modernt vitrinskåp kan den här modellen vara något för dig. Här får du ett snyggt och smart skåp som passar perfekt till en modernare inredning.

Skåpet är tillverkat av vitlackerad MDF med massiva ekben. Dessutom har skåpet fyra dörrar, varav de två översta är av glas. Om du väljer det här vita skåpet får du en klassisk modell med moderna detaljer.

Det finns gott om utrymme för att förvara lite av varje i skåpet. Placera rätt tillbehör i skåpet så blir det ännu vackrare att titta på.

Se också: coola skoskåp för extra ordning i hemmet

Skanderborg 60 cm vit vitrinskåp i massiv furu med 1 glasdörr och 1 skåp – dansktillverkat

Funktioner:

Mått: 190 x 63 x 42 cm (h x b x d)

Material: furu

Om du bara behöver ett enkelt och mindre vit vitrinskåp med glasdörrar bör du ta en titt på den här modellen. Med detta vitrinskåp vid namn Skanderborg kan du lägga till något vackert och elegant i ditt hem, samtidigt som du får mer förvaringsutrymme.

Vitrinskåpet är tillverkat av vitpigmenterad massiv furu med en dekorativ mörkbetsad topppanel.

Dessutom har den en glasdörr i den övre delen, medan du i den nedre delen hittar ett rymligt skåp med en elegant fyllningsdörr. Bakom glasdörren och inuti skåpet finns hyllor som du kan justera i höjdled enligt dina önskemål och behov.

Burnham vitrinskåp med 5 hyllor, vitlackerat

Funktioner:

Mått: 210 x 80 x 35,5 cm (h x l x d)

Material: MDF

Ett vitt vitrinskåp finns i många olika nyanser. Här har vi ett vackert och elegant vitlackerat vitrinskåp av MDF. Den har glasdörrar och så många som fem hyllor.

Skåpet är otroligt enkelt men ändå väldigt elegant på sitt eget sätt. Därför är den här modellen perfekt för till exempel olika prydnadsföremål, porslin eller små prydnadsföremål som du vill framhäva i ditt hem.

Så om du letar efter ett vitrinskåp med glasdörrar och gott om utrymme kan du ha hittat den perfekta modellen här.

Tvilum Paris vitrinskåp – Vitt trä, med 4 lådor och 4 dörrar

Funktioner:

Mått: 169 x 41,6 x 143,7 cm (h x b x d)

Material: trä och laminat

Letar du efter ett vitt vitrinskåp i större storlek med gott om utrymme för förvaring av alla möjliga saker? Då behöver du inte leta längre, för den här modellen är precis vad du behöver.

Det här stora och vackra vitrinskåpet är tillverkat av trä i gammal romantisk stil. Inredningen är mycket praktisk, eftersom skåpet har två dörrar och fyra lådor i den nedre delen. Den övre delen har två glasdörrar med en glashylla bakom.

Både lådor och dörrar är försedda med bra metallbeslag och vackra knoppar på framsidan. Det finns också stilskruvar under sideboarden om golvet skulle vara lite snett.

Venture Design Lind vitrinskåp, med 3 dörrar och 1 låda – glas, vit melamin och MDF (200×94)

Funktioner:

Mått: 200 x 94 x 39 cm (h x b x d)

Material: trä och melamin

Det här vita vitrinskåpet kommer från Venture Design. Den är tillverkad av melamin och trä och har tre dörrar, fyra glashyllor och en låda. Därför finns det gott om utrymme för att förvara allt från prydnadsföremål till viktiga dokument.

Skåpet är tillverkat i en modern och tidlös design, så att du kan njuta av det i många år framöver. Med det här moderna vitrinskåpet kan du ge vardagsrummet, köket eller något annat rum en frisk fläkt.

Act Nordic Eton vitrinskåp – vitt trä, 2 glasdörrar och 2 hyllor

Funktioner:

Mått: 136,5 x 80 x 35,5 cm (h x b x d)

Material: trä

Här ser du ett vitt vitrinskåp som är perfekt för att förvara ditt vackra porslin eller andra fina föremål.

Skåpet är tillverkat av vitlackerat trä och har två hyllor och två vackra glasdörrar. Det är ett snyggt och attraktivt skåp som inte bara kommer att se bra ut i ditt hem, utan också bidra till att skapa en mysig atmosfär.

Oavsett om du behöver ett vitrinskåp för vardagsrummet, köket, matsalen, kontoret eller någon annanstans passar den här modellen bra in.

Tips för att dekorera ditt vita skåp på bästa möjliga sätt


Vitriner har blivit otroligt populära. Vi kan förstå det, eftersom dessa skåp är mycket vackra och praktiska på samma gång. Du kan bland annat välja ett elegant och vackert vitt vitrinskåp som kan stå och dekorera ditt hem.

Men vad kan man egentligen använda ett skåp till och hur ordnar man sakerna i det på ett optimalt och vackert sätt? Du kan läsa mer om det här.

  • Fyll inte överallt: Du bör aldrig fylla skåpet med småsaker. Den bör användas som en slags hylla där du kan lyfta fram vackra saker.
  • Förvara fint porslin: porslin passar perfekt till ett vitt vitrinskåp. Det kan vara tallrikar från Royal Copenhagen eller en gammal uppsättning som du fick av din gammelmormor.
  • Visa upp gamla böcker: Om du har gamla böcker eller bara älskar böcker kan du visa upp dem i skåpet.
  • Visa upp dina vaser: många vaser är snygga med eller utan blommor. När de inte används kan vaser enkelt placeras i skåpet.

Se även: Visa upp alla dina favoritbilder med en digital fotoram

Senast uppdaterad juni 15, 2023 av Simone Lundmark