Balkonsoffa: njut av din balkong på bästa sätt med en balkonsoffa

Vårt bästa val av Balkonsoffa

Loungesoffa på balkongen: Regatta Rope Lounge Sofa

Här får du en balkongsoffa som är tillverkad i en elegant och modern design. Balkonsoffan har ett enkelt utseende som gör att den inte ser så dominerande ut på din balkong. Med den här modellen är det dessutom möjligt att flytta ryggstödet till ett annat läge så att det blir ett armstöd.

Enkel divan balkong soffa: Delia lounge soffa

Om du vill ha en balkongsoffa där du verkligen kan ligga och flyta på din balkong är den här modellen perfekt för dig. Divanen kan placeras på båda sidorna för att göra soffan bäst lämpad för din balkong. Kuddarna på balkongsoffan är tillverkade av tvättbar och UV-beständig klädsel, vilket innebär att den håller i många år framöver.

Mörkgrå balkongsoffa i akacieträ med dynor: Markland Lounge Sofa

För lite extra lyx på din balkong är den här balkongsoffan i akaciaträ med mörkgrå kuddar ett utmärkt val. Den här balkongsoffan är inspirerad av 50-talets designtraditioner och är ett hållbart val. Tack vare soffans många fina detaljer får du en modell med en elegant retrolook som passar bra på nästan alla balkonger.

3 snygga och praktiska balkong soffor

Delia loungesoffa

Funktioner:

Mått: 167 x 74 x 74 x 74 cm (l x d x h)

Material: aluminium

Svart

Sitthöjd: 40 cm.

Om du älskar en stilfull och modern inredning kan du få det på din balkong med en Delia loungesoffa. Delia är en soffa för balkongen med en ram av aluminium. Dessutom har den svarta kuddar och en divan.

Du bestämmer själv om det är bäst att ha divanen på höger eller vänster sida i förhållande till balkongens inredning. Soffan har utmärkt sittkomfort, så du kommer att älska att sitta i den tillsammans med vänner eller familj när du behöver slappna av ordentligt.

De attraktiva svarta kuddarna är tillverkade av tvättbar klädsel som till och med är UV-beständig. Du kan därför se fram emot att få en soffa för balkongen som kommer att hålla i många år och fortsätta att se trevlig och inbjudande ut.

Markland Lounge Sofa

Funktioner:

Mått: 148 x 80 x 66 cm (l x d x h)

Material: akaciaträ

Färg: Mörkgrå

Sitthöjd: okänd

Letar du efter nya loungemöbler för balkongen? Det är mycket förståeligt, eftersom det ger dig ett utmärkt tillfälle att utrusta din balkong med möbler som du kan koppla av i efter en hård arbetsdag. Det kan vara värt att ta en titt på denna härliga Markland loungesoffa för din balkong.

Du får en riktigt fin balkonglounge där ramen är gjord av FSC-akkaciaträ, medan rygg och sits är tillverkade i mörkgrått rundrep. Kuddarna är av mörkgrått olefinmaterial. Tillsammans ger dessa material din balkong en lyxig känsla.

Den här vackra lilla soffan för balkongen är ett hållbart val inspirerat av 50-talets designtraditioner. Alla de vackra detaljerna ger en elegant retrolook som passar in på de flesta balkonger.

Mer för balkongen: Vackra balkongbord

Regatta Rope Lounge Sofa – vänster

Funktioner:

Mått: 100-128 x 70 x 75 cm (l x d x h)

Material: eukalyptusträ och underhållsfri korg

Färg: Naturlig eller grå

Sitthöjd: 44 cm.

Regatta Rope är en loungesoffa som du kan placera på din balkong för att få en bra plats att koppla av på. I soffan kan du sitta och läsa en bra bok, dricka en kopp kaffe eller prata med en nära vän.

Det är möjligt att köpa soffan i flera olika storlekar och färger för att den ska passa till din balkong och inredning. Soffan är dock tillverkad av eukalyptusträ och underhållsfri korg, oavsett om du väljer den ena eller den andra modellen.

Polyesterrepet i sig är extremt slitstarkt och tål därför olika vindar och väderförhållanden i Danmark. Dessutom är kuddarna vattenavvisande. Men du bör vara medveten om att de inte är vattentäta. Kuddfodralet kan tas av och tvättas i 30 grader.

Observera också att detta är en vänstersidig loungesoffa. Därför kommer armstödet att vara på vänster sida när du tittar på soffan. Det är också möjligt att få en högermodell.

Relaterat: parasoll för uteplats – olika smarta modeller

Senast uppdaterad juni 20, 2024 av Simone Lundmark