Skrivbord i trä – Hitta ett praktiskt skrivbord här

Vårt bästa val av skrivbord i trä

Bästa lilla träbord: Woodstock-bordet

Med det här lilla skrivbordet i trä får du en praktisk modell som passar dig som har ett mindre hem eller rum.

Bästa skrivbord i trä med flera lådor: Kare Design Puro skrivbord – mangoträ, med 6 lådor

Det här unika skrivbordet i mangoträ har sex lådor och är en mycket speciell möbel som du kommer att älska i många år framöver.

Bästa spegeln för badrummet: Komil stående skrivbord, med låda – svart trä

Om du letar efter ett praktiskt och funktionellt ståbord är den här modellen ett självklart val.

8 smarta och vackra skrivbord i trä

Skrivbord skrivbord

SPECIFIKATIONER:

Mått: 75 x 120 x 60 cm (h x l x b)

Färg: Vitpigmenterad

Material: ekfaner

Om du letar efter ett enkelt och minimalistiskt skrivbord i trä med lådor är den här modellen något för dig. Det här skrivbordet i trä är utrustat med lådor, så du har plats för att förvara olika kontorsmaterial, dokument och så vidare.

Skrivbordet med två lådor är tillverkat av vitpigmenterad lackerad ekfaner, medan bordsbenen består av vitpigmenterad lackerad ek. Det har ett otroligt vackert utseende, och därför passar bordet in i de flesta hem. Du kan därför enkelt möblera runt det här bordet oavsett vilken inredningsstil du har.

Kim skrivbord i massiv furu med 5 lådor och stort skåp – dansktillverkat

SPECIFIKATIONER:

Mått: 77 x 150 x 60 cm (h x b x d)

Färg: Material: furu

Om du letar efter ett rymligt och praktiskt skrivbord i trä med lådor är det här bordet ett självklart val. Här får du ett naturfärgat skrivbord i lackerad/oljad furu med två moduler. Träet som används är FSC-certifierat.

Bordsskivan har en bra storlek och du hittar också fyra stora lådor och en enda mindre låda. Alla fem lådor är monterade på metallskenor, så det är lätt för dig att öppna och stänga dem när du behöver det. Dessutom har det stora skåpet en inre hylla. Skåpet erbjuder gott om förvaringsutrymme för olika kontorsmaterial, mappar och så vidare.

Skrivbord Woodstock

SPECIFIKATIONER:

Mått: 74 x 105 x 45 cm (h x l x b)

Färg: Naturligt

Material: massiv ek och ekfaner

Om du behöver ett litet skrivbord i trä är Woodstock ett bra alternativ för dig. Det här lilla skrivbordet i trä är tillverkat i oljad ekfaner och har fina snedställda ben i oljad massiv ek. Dessutom har skrivbordet en praktisk låda på framsidan där du kan förvara olika kontorsartiklar.

Tack vare sin lilla storlek kan du placera den på många ställen i hemmet. Om du inte har ett kontor hemma kan skrivbordet enkelt placeras i vardagsrummet eller på andra ställen där du kan sitta och arbeta eller pyssla i lugn och ro. Bordet finns också i en annan färg om den inte passar in i din inredning.

Holte retro skivat bord i äkta valnötsfaner 120 cm x 60 cm.

SPECIFIKATIONER:

Mått: 88 x 120 x 60 cm (h x b x d)

Färg: Mörkt trä

Material: MDF och valnötsfaner

Med det här vackra skrivbordet i mörkt trä får du ett bord som är designat i sann retrostil. Bordet har en stor bordsskiva och flera praktiska förvaringsfack, så att du har plats för olika kontorsmaterial.

Skrivbordet är tillverkat av MDF och äkta valnötsfaner. Dessutom har det fyra snedställda ben som gör att bordet står stabilt på golvet. Tack vare skrivbordets fantastiska retrostil är det lämpligt för dem som letar efter ett skrivbord i mörkt trä i den här inredningsstilen.

Kare Design Puro skrivbord – mangoträ, med 6 lådor

SPECIFIKATIONER:

Mått: 78 x 135 x 60 cm (h x l x b)

Färg: Naturlig färg

Material: mangoträ

Letar du efter ett annorlunda och unikt skrivbord i trä med lådor? Då är Puro från Kare Design det perfekta skrivbordet för dig. Skrivbordet är tillverkat av vackert mangoträ och har sex lådor som är dekorerade med olika mönster. Med sex lådor i olika storlekar finns det plats för lite av varje.

Oavsett om du placerar det här träbordet på ditt kontor, i ditt vardagsrum eller någon annanstans kommer det utan tvekan att väcka entusiasm. Designen är speciell, så du kommer inte att kunna ta ögonen från den.

Komil stående skrivbord, med låda – svart trä

SPECIFIKATIONER:

Mått: 93 x 56 x 41 cm (h x l x b)

Färg: Svart

Material: trä

Här hittar du ett smart skrivbord i mörkt trä som inte liknar någon annan modell. Det speciella med det här skrivbordet är att det är en stående modell. Det innebär att du kan stå upp och arbeta vid detta skrivbord.

Skrivbordet är tillverkat av svart trä och har en dörr och ett öppet fack, så det finns utrymme för att förvara olika kontorsgrejer. Dessutom har bordet en toppskiva som du kan höja och sänka som du vill.

Det här bordet har också fyra hjul, så det är lätt att flytta det om du behöver det.

Kare Design Symphony Rektangulärt upphöjningsbord i mörk svart – Akaciaträ och svart stål (160×80)

SPECIFIKATIONER:

Mått: 70-120 x 160 x 80 cm (h x l x b)

Färg: Naturlig och svart

Material: akaciaträ och stål

Det här handgjorda och moderna skrivbordet från Kare Design är tillverkat av trä från kontrollerat skogsbruk. Skrivbordet har en bordsskiva av lackerat akacieträ. Den här typen av trä är både hållbar och motståndskraftig, vilket är ett stort plus.

Bordsbenen är tillverkade av svartlackat stål. Stålbenen kompletterar bordsskivan perfekt och ger dig ett stilfullt och elegant bord.

Dessutom kan du justera höjden på bordet, så att du antingen kan sitta ner eller stå upp och arbeta vid bordet.

Wandila väggbord med hyllor – svart trä

SPECIFIKATIONER:

Mått: 60 x 90 x 20 cm (h x l x b)

Färg: Svart

Material: trä

Wandila skrivebord til væggen, m. hylder - sort træ

Wandila är ett smart och praktiskt skrivbord i trä som inte tar upp plats på golvet. Istället hänger det här skrivbordet på väggen, vilket kan ge något extra till ett hemmakontor, hobbyrum eller vardagsrum.

Skrivbordet är tillverkat av svart trä och har en bordsskiva som kan öppnas och stängas. På så sätt kan du bestämma hur mycket utrymme bordet tar upp när du inte använder det. Det är perfekt för ett mindre utrymme.

Skrivbordet har också flera hyllor, så det finns gott om utrymme för att förvara dina kontorsmaterial. Det här eleganta skrivbordet är mycket funktionellt och vackert, så du kan njuta av det i många år framöver.

Relaterad artikel: se fler vägghängda skrivbord

Tips för att hitta rätt skrivbord i trä för ditt hem

Om du letar efter ett skrivbord i trä är det viktigt att du väljer rätt modell. Det kan vara svårt, eftersom det finns ett hav av valmöjligheter. För att säkerställa att du hittar det perfekta skrivbordet i trä bör du tänka på följande innan du köper det:

  • Typ – Vilken typ av skrivbord ska det vara?
  • Storlek – Vilken storlek behöver jag?
  • Budget – Hur mycket ska skrivbordet kosta?
  • Färg – Vilken träfärg ska skrivbordet ha?
  • Lagring – Hur mycket lagringsutrymme behövs?
  • Design – Ska det vara ett skrivbord i retrodesign, minimalistisk design eller med ett helt annat utseende?

Se även: väggmonterade sängbord för sovrummet

Senast uppdaterad november 24, 2022 av Simone Lundmark