Komplettera ditt sovrum med ett vackert vägghängt nattduksbord

Våra bästa val av:

FDB Møbler | B99 Radius väggskåp

Det här vackra sängbordet i ek har en låda och en hylla, så det finns gott om utrymme för att förvara dina saker och ting.

Bästa väggmonterade nattduksbord med hylla: väggmonterat nattduksbord med låda och hylla

Om du letar efter ett rymligt och elegant väggmonterat sängbord i trä är detta ett utmärkt val. Sängbordet har en praktisk hylla och är tillverkat i en enkel men elegant design.

Bästa väggmonterade sängbord med USB : Markslöjd Kubik vägglampa i svart LED 5W

Med det här smarta sängbordet får du en praktisk möbel som även har en lampa och en USB-kontakt. Det innebär att du kan använda möblerna till många olika saker, vilket alltid är ett stort plus.

10 smarta och vackra väggmonterade sängbord för sovrummet

FDB Furniture | B99 Radius väggskåp

SPECIFIKATIONER:

Mått: 35 x 35 x 37 cm (h x b x d)

Färg: Mått (x x db): x x x x db (höjd x bredd): naturek eller svartmålad ek

Material: ek

Om du letar efter ett väggmonterat sängbord med låda i enkel och elegant design är detta bord ett självklart alternativ. Här får du ett litet skåp i massiv ek från FDB Møbler som har gott om utrymme för att förvara olika saker.

Detta är en fördel, så att du alltid har alla nödvändiga saker till hands när du ligger i sängen. Det väggmonterade sängbordet har inte bara en liten låda, utan det finns också en hylla under lådan med plats för en liten korg för saker etc. Dessutom finns sängbordet i två olika färger, så du kan välja din favorit.

Loma sängbord med 1 låda, vit (väggmonterat)

SPECIFIKATIONER:

Mått: 15 x 41,5 x 35 cm (h x l x d)

Färg: Vit

Material: MDF

Ett nattduksbord behöver inte ta mycket plats i sovrummet. Om du har ett mindre sovrum, eller om du inte vill ha ett stort sängbord, bör du titta närmare på det här sängbordet.

Loma är ett väggmonterat sängbord av MDF. Sängbordet är lackerat i vitt och har en enda låda med plats för olika saker. Nattduksbordet ser faktiskt ut som en låda som hänger på väggen, så det är otroligt minimalistiskt och enkelt.

När du köper det här sängbordet levereras det med fästen för väggen, så det är lätt att hänga upp.

Relaterad artikel: väggmonterade skrivbord för rum med begränsat utrymme

Dormas sängbord, med låda – naturträ

SPECIFIKATIONER:

Mått: 15 x 46 x 30 cm (h x l x b)

Naturlig färg

Material: trä

Här får du ett annat klassiskt och enkelt vägghängt nattduksbord som heter Dormas. Dormas är tillverkad av naturfärgat trä och har en praktisk låda. Detta ger dig ett smart sängbord där du kan förvara saker i lådan, samtidigt som du kan placera en bordslampa, ett glas vatten och en väckarklocka ovanpå själva bordet.

Det här väggmonterade sängbordet är inte bara praktiskt utan också otroligt modernt och snyggt. Du kan därför vara säker på att det här nattduksbordet aldrig kommer att gå ur tiden, så du kan njuta av det i många år framöver.

ACT NORDIC Dimeo sängbord

SPECIFIKATIONER:

Mått: 30 x 40,4 x 26,4 cm (h x l x d)

Färg: Svart

Material Vitlackerat trä

ACT NORDIC Dimeo natbord

Om du vill ha ett annorlunda och modernt väggmonterat sängbord är Dimeo ett bra val. Dimeo är tillverkad av vitlackerat trä och har en smart låda.

På så sätt kan du enkelt förvara alla de saker som du vill ha bredvid sängen. Det kan vara böcker, tidskrifter eller något annat. Det är också möjligt att använda det här sängbordet på både höger och vänster sida av sängen, eftersom bordet är vändbart.

Relaterat: 6 vackra sängbord för vardagsrummet eller sovrummet

Annamay vägghylla, matt svart

SPECIFIKATIONER:

Mått: 14 x 35 x 20 cm (h x l x d)

Färg: Svart

Material: metall

Med det här enkla och minimalistiska sängbordet får du en vägghängd modell i metall. Det är perfekt för dem som vill ha ett mindre sängbord för det nödvändigaste.

Sängbordet är svart och ser otroligt elegant och modernt ut, med plats för allt från böcker till tidskrifter, en bordslampa, ett vattenglas, en väckarklocka och så vidare. Men tänk på att det här bordet bara kan bära en maximal belastning på 5 kilo.

Woodman Farsta sängbord

SPECIFIKATIONER:

Mått: 40 x 30 x 15 cm.

Färg: Träfärgat, träfärgat/svart eller trä/vit

Material: ekfaner och MDF

Væghængt Woodman Farsta sengebord

Detta är ett annat väggmonterat sängbord med låda. Det är en fin sängbordslåda som är tillverkad i riktigt fin ekfaner. Kuben är monterad som en flytande låda och ger ett fint intryck i varje sovrum.

Med det här sängbordet kan du snabbt ge liv åt ditt sovrum, eftersom det passar tydligt in i nästan alla inredningsstilar

Blado Maxi vägghylla, med låda – grått trä

SPECIFIKATIONER:

Mått: 15 x 60 x 31,5 cm (h x b x d)

Färg: Grått

Material: trä

Letar du efter ett elegant och snyggt väggmonterat sängbord? Då bör du överväga Blado Maxi. Sängbordet kommer från VCM och är tillverkat av grått trä. Dessutom är den utrustad med en smart låda som rymmer olika småsaker.

Det här sängbordet kan enkelt placeras på båda sidor eller bara på en sida av sängen. Tack vare sin eleganta och vackra design kommer den att se bra ut i alla sovrum där fokus ligger på en modern och minimalistisk inredning.

Väggmonterat sängbord med låda och hylla

SPECIFIKATIONER:

Mått: 50 x 32,5 x 27 cm.

Färg: Svart / vit / oljad ek

Material: björkträ

Væghængt sengebord med skuffe og hylde

Det här väggmonterade sängbordet har en hylla som ger gott om förvaringsutrymme för olika saker. Den nedre lådan har plats för alla småsaker som du behöver vid sängen.

Sängbordet är tillverkat av björkträ och ger ett elegant utseende till alla sovrum.

Markslöjd Kubik vägglampa i svart LED 5W

SPECIFIKATIONER:

Mått: 31 x 26 x 20 cm (h x b x d)

Mått (b x d x h): cm x d x h: Svart

Material: stål

Bredvid sängen är det trevligt att ha både ett sängbord och en lampa. Med den här smarta modellen får du båda. I själva verket är detta ett sängbord och en lampa i form av en integrerad LED-ljuskälla i en och samma modell.

Den här modellen kan också beskrivas som ett väggmonterat sängbord med USB. På så sätt kan du ställa dina saker på nattduksbordet, tända lampan och ladda din mobiltelefon eller liknande med hjälp av USB-kontakten.

Det här sängbordet är tillverkat av svart stål och har en mycket elegant och modern design.

Frandsen, Ball vägglampa med USB matt ljusgrå

SPECIFIKATIONER:

Mått: 30 x 22 x 18 cm (h x b x d)

Färg: Metall

Material: grått

Om du letar efter ett väggmonterat sängbord med USB är den här modellen ett annat alternativ för dig. Det här nattduksbordet är designat av Benny Frandsen och innehåller den klassiska BALL-lampan från 1969, en hylla och en praktisk USB-kontakt gömd på baksidan.

Du behöver alltså inte längre oroa dig för hur du ska ladda din telefon på natten. Du kan bara lämna den bredvid dig, medan ljuset är tänt och din väckarklocka etc. ligger på bordet. Sängbordet är också tillverkat av metall i en fin grå färg.

Du kan använda ett väggmonterat nattduksbord för att


Även om sängen är sovrummets mittpunkt finns det några få andra möbler som kompletterar rummet. Ett nattduksbord är ett av dem. Ett sängbord eller nattduksbord kan komplettera ditt sovrum på bästa sätt, samtidigt som det är både funktionellt och praktiskt.

Mer för sovrummet: få den perfekta skräddarsydda madrassen

Huvudsyftet med ett sängbord är att ha nödvändiga saker tillgängliga innan du somnar och efter att du vaknar. Ett bord vid sängen är också användbart om du behöver något mitt i natten. Så här kan du göra med ditt nattduksbord.

  • Lampor – En av de mest framträdande fördelarna med ett sängbord är att du kan placera en bordslampa på bordet. Många föredrar att läsa innan de lägger sig. En lampa vid sängen är praktisk eftersom du lätt kan släcka den innan du somnar.
  • Böcker och elektroniska prylar – Sängbordet är en idealisk plats för att förvara böcker och tidskrifter som du läser i sängen. Du kan också placera din mobiltelefon och andra elektroniska prylar på bordet.
  • Mediciner, vattenglas etc. – Många behöver ta mediciner före sänggåendet eller direkt efter att de vaknat. Du kan också placera andra nödvändiga saker, t.ex. en väckarklocka eller ett vattenglas om du känner dig törstig mitt i natten.

Senast uppdaterad juni 16, 2023 av Simone Lundmark