Liten bokhylla – Hitta 6 vackra och praktiska små bokhyllor här

Vårt bästa val av små hyllor

Bästa lilla bokhylla: Mogens Koch bokhylla – W98 – H 36 x B 54 x D 28 cm – Ek

Med den här smarta lilla bokhyllan har du gott om plats för att förvara dina böcker. Det praktiska med den här bokhyllan är att du kan placera den på flera olika sätt beroende på vad som passar dig bäst.

Bästa lilla vägghylla: Act Nordic Seaford vägghylla – svart melamin ask/metall, med 3 hyllor

Den här vackra lilla vägghyllan är perfekt för dig som vill ge din inredning en ny fläkt. Hyllan har också gott om förvaringsutrymme, vilket är ett plus för dem som vill ha mer förvaringsutrymme.

Bästa lilla bokhylla med många små fack: Tvilum Paris bokhylla – vit/ekträ med 6 hyllor

Om du vill ha en liten bokhylla med många små fack är detta ett bra val. Här får du en hylla med hela nio fack, så att du kan förvara allt från böcker till prydnadsföremål och prydnadssaker. 6 funktionella och snygga små bokhyllor

6 små bokhyllor som passar i alla hem

Mogens Koch bokhylla – W98 – H 36 x B 54 x D 28 cm – Ek

SPECIFIKATIONER:

Mått: 36 x 54 x 28 cm (h x b x d)

Naturlig färg

Material: massiv ek

Här får du en tidlös och funktionell liten bokhylla, designad av Mogens Koch 1944. Med den här bokhyllan får du otaliga möjligheter, eftersom den kan placeras både horisontellt och vertikalt. Det är också möjligt att placera den på en sockel eller hänga den på en vägg.

Den smarta lilla bokhyllan är tillverkad av lackerad massiv ek. Träet är FSC-certifierat och kommer från europeiska skogar. Eftersom trä är ett naturmaterial kan det förekomma skillnader i nyanserna.

Bloomingville Ezra bokhylla – naturlig käpp, med 3 hyllor

SPECIFIKATIONER:

Mått: 70 x 60 x 24 cm (h x b x d)

Färg: Naturligt

Material: sockerrör

Om du letar efter en fin liten bokhylla bör du titta närmare på Esra från Bloomingville. Den här bokhyllan kan fungera bra som en liten bokhylla eller för andra saker i hemmet. Bokhyllan är tillverkad av naturfärgat rör och har tre flätade hyllor.

Den här fina bokhyllan är för dig som vill inreda ditt hem på ett naturligt och elegant sätt. Med den här lilla bokhyllan får du ett bra förvaringsutrymme som kan användas på många ställen i hemmet. En öppen hylla med hyllor är perfekt för många olika saker.

Living&more bokhylla – The Box – 71,2 x 76,4 x 34,0 cm – Antracit

SPECIFIKATIONER:

Mått: 71,5 x 76,4 x 34 cm (h x b x d)

Färg: Antracitgrått

Material: MDF

Behöver du en liten vägghylla till ditt hem? Då kan den här vägghyllan från Living&more vara något för dig. Om du vill ha en större hylla kan du köpa flera moduler och sätta ihop dem exakt enligt dina önskemål och behov.

Den lilla vägghyllan är tillverkad av MDF i en elegant antracitgrå färg. Dessutom har endast FSC-certifierat trä använts vid tillverkningen av den här bokhyllan. När du köper den här lilla bokhyllan levereras den också med vägghängare så att du kan använda den snabbt och enkelt.

Act Nordic Seaford vägghylla – svart melamin ask/metall, med 3 hyllor

SPECIFIKATIONER:

Mått: 91 x 75 cm (h x b)

Färg: Svart

Material: melamin ask och metall

Med den här fina och unika lilla bokhyllan kan du vara säker på att din inredning kommer att få en ny fläkt. Den här lilla vägghyllan är tillverkad av svart melaminaska och grov pulverlackerad mattsvart metall. Den är därför perfekt för ett hem med en minimalistisk svartvit inredning.

Hyllan har tre hyllor, så det finns gott om plats för alla dina saker. Vissa av hyllorna är placerade så att de är förskjutna från varandra. Detta ger vägghyllan ett snyggt och attraktivt asymmetriskt utseende.

Mistral cube 025 Hyllunderommodul 69 x 69 x 27 cm

SPECIFIKATIONER:

Mått: 69 x 69 x 27 cm (h x l x b)

Färg: Vit

Material: spånskiva

I de flesta hem är det bra att ha en liten rumsavdelare. Om du letar efter en praktisk och snygg liten rumsavdelare hittar du ett bra val här. Detta är en vit kubformad hylla med fyra fack, tillverkad av lackerad spånskiva.

Välj den här lilla bokhyllan för att skapa din egen stil. Du kan också lägga till allt från ben till dörrar eller extra moduler för att passa dina behov. På så sätt kan du få den perfekta möbeln för ditt hem. Bokhyllan finns inte bara i vitt utan även i svart.

Tvilum Paris bokhylla – vit/ek trä med 6 hyllor

SPECIFIKATIONER:

Mått: 119,9 x 125,4 x 41,6 cm (h x b x d)

Färg: Vit och naturlig färg

Material: trä

Den här vackra bokhyllan från Tvilum är perfekt för dig som vill ha en liten bokhylla med många små fack. Faktum är att det finns hela nio lika stora fack, så det finns gott om utrymme för förvaring.

Bokhyllan är gjord av trä och är både vit och naturfärgad. Själva designen är romantiskt inspirerad och passar därför bra in i de flesta hem. Du kan använda den här lilla bokhyllan för en mängd olika saker, t.ex. böcker, prydnadsföremål osv.

Saker att tänka på innan du köper en liten bokhylla

Bokhyllor är en av de mest attraktiva möblerna du kan ha i ditt hem. De är inte bara praktiska och kan användas för att förvara olika saker, utan de kan också bidra till att komplettera inredningen i de olika rummen.

Läs också: smarta lådor för varje rum

Men för att en liten bokhylla ska kunna ge ditt hem något bra, är det viktigt att du väljer rätt modell. Så vad behöver du tänka på innan du köper en liten bokhylla? Ta reda på det här.

  • Din budget – Hur mycket ska bokhyllan kosta?
  • Material – Vad ska hyllan vara gjord av?
  • Färg – Vilken färg ska bokhyllan ha?
  • Stil – Vilken stil ska bokhyllan vara utformad i?

Senast uppdaterad juni 21, 2024 av Simone Lundmark