Badrumsmöbler – 7 vackra badrumsmöbler för badrummet

Vårt bästa val av badrumsmöbler

Bästa kompletta möbeluppsättning för badrummet : Scanbad komplett möbeluppsättning

Med det här snygga kompletta möbelset behöver du inte spendera mycket tid på att leta efter badrumsmöbler. Istället kan du klicka hem den här uppsättningen så har du mycket av det du behöver i ditt badrum. Setet är tillverkat i en elegant och snygg design, så det kommer att pryda vilket badrum som helst oavsett inredning.

Bästa tvättställsskåp för badrummet : Scanbad Delta tvättställsskåp

Det här vackra träfärgade tvättställsskåpet är perfekt för dig som vill ha ett modernt och tidlöst element i ditt badrum. Tvättstället har hela två lådor som har många fördelar. Båda lådorna har bland annat softclose, så att de stängs tyst.

Bästa spegeln för badrummet: Philips Hue Adore badrumsspegel LED

Om du gillar smarta och intelligenta lösningar är den här badrumsspegeln från Philips Hue Adore-serien ett utmärkt val. Här får du en spegel som också fungerar som en lampa. Lampan har en integrerad lysdiod och kan enkelt styras via din telefon eller en Hue Dimmer Switch.

7 snygga och eleganta badrumsmöbler

Sju fantastiska idéer för badrumsmöbler som förgyller alla badrum.


Hafa Moon spegelhylla i valnöt med LED-ljus och stickpropp. 535 x 710 x 140/155 mm

Funktioner:

Storlek: 53,5 x 71 x 15,5 cm.

Färg: Valnöt

Varje badrum behöver naturligtvis en spegel. Här hittar du en fin badrumsspegel från Hafa till ett bra pris. Det är faktiskt en spegelhylla, så du kan till och med ha olika saker på hyllan.

Spegelhyllan är tillverkad i valnöt och levereras med LED-lampor och en kontakt. Du får alltså en multifunktionell spegel som kan användas till lite av varje. Detta är en fördel för dem som inte har så mycket utrymme i badrummet eller bara vill ha en smart spegel.

Hafa Eden högskåp i vitt 35 cm

Funktioner:

Storlek: 166,5 x 35 x 40 cm.

Färg: Vit

Med ett högskåp från Hafa i badrummet kan du förvara olika saker. Med Eden får du ett tidlöst och klassiskt högskåp i vitt, utrustat med två vändbara dörrar med softclose. Detta innebär att dörrarna inte slår igen när du stänger dem.

Skåpet är också utrustat med fyra glashyllor. Dessa glashyllor har ett bra djup, så det finns gott om utrymme för handdukar och så vidare. Sist men inte minst har väggskåpet en praktisk upphängning som gör det enkelt att anpassa det till väggen.

Scanbad komplett möbeluppsättning *U

Funktioner:

Storlek: 59,6 x 90 x 46,7 cm.

Färg: Vit

Letar du efter en komplett möbel för ditt badrum? Ta då en närmare titt på den här badrumsmöbeln från Scanbad. Här får du ett snyggt möbelset som består av ett 90 centimeter stort marmorbänkskåp och ett vitt högglansigt tvättställsskåp med två dörrar.

Dessutom innehåller setet en spegel med både ett ljus i toppen och en ljuskontroll. Det fina med det här setet är att du får allt tillsammans och slipper leta efter en massa badrumsmöbler själv.

Scanbad Delta tvättställsskåp

Funktioner:

Storlek: 64 x 60 x 35 cm.

Färg: Träets färg

Det här tvättställsskåpet från Scanbad är utformat i en snygg och modern design, vilket gör att det passar perfekt i de flesta badrum. Handfatet har två lådor som är utrustade med softclose. På så sätt säkerställs att stängningen alltid sker på ett tyst och smidigt sätt. Tack vare de två lådorna har du ett bra förvaringsutrymme.

Dessutom har båda lådorna full utdragning, så att du enkelt kan nå insidan. Lådorna har också standardhandtag. Du kan dock välja att köpa andra handtag om du föredrar det. Dessutom ingår inte diskbänken.

Se fler kommodar för diskbänkar här

Philips Hue Adore badrumsspegel LED

Funktioner:

Storlek: 56 x 56 x 5,1 cm.

Färg: Vit

Philips Hue har skapat en badrumsserie som heter Adore. I den här serien hittar du bland annat en stor och rund spegellampa som är utrustad med smart teknik.

Den här spegellampan har faktiskt en intelligent badrumsbelysning som är extremt enkel att använda. Lampan kan styras via Hue Dimmer Switch eller Bluetooth via din mobiltelefon. På så sätt kan du skapa exakt den stämning du vill ha i badrummet.

För att få full funktionalitet är det en bra idé att investera i en Hue Bridge. Den ingår inte i köpet av badrumsspegeln. Lampan har också en integrerad LED-lampa, så den har en lång livslängd.

Scanbad Luna hylla

Funktioner:

Storlek: 38 x 12 x 12 cm.

Färg: Svart

Det går aldrig fel med en bra hylla i badrummet för att förvara olika saker. Luna från Scanbad är en stilren och enkel hylla i svart med två hyllor i rökglas. Tack vare det eleganta utseendet kommer den att vara den perfekta finishen i varje badrum.

Hyllan är lämplig för olika badrumsartiklar, t.ex. toalettrullar, dekorativa föremål och så vidare. Det är också möjligt att placera handdukar på hyllan om du vill.

Hafa Life spegelskåp i vitt 65,5 cm

Funktioner:

Storlek: 70 x 65,5 x 24 cm.

Färg: Vit

Letar du efter en funktionell badrumsmöbel med flera funktioner? Det här spegelskåpet från Hafa är ett utmärkt val. Här ser du en möbel som består av både ett skåp och en spegel. Med andra ord kan du slå två flugor i en smäll.

Spegelskåpet är tillverkat i en enkel vit färg med justerbara glashyllor. Dessutom har modellen en trevlig LED-belysning och uttag i skåpet på höger sida. Du kan därför använda spegeln till många olika saker.

Hur du väljer de bästa badrumsmöblerna för ditt badrum

Ett funktionellt och snyggt badrum är något vi alla drömmer om. Badrummet ska vara trevligt att vistas i, men det ska också kunna fylla vissa mycket specifika funktioner. Därför är det viktigt att du har rätt badrumsmöbler.

För att hitta de bästa badrumsmöblerna för ditt badrum bör du först ta hänsyn till hur mycket utrymme du har. Detta beror på att storleken på badrummen varierar mycket. Det får aldrig vara svårt att röra sig i rummet. I stället bör du välja multifunktionella möbler som har flera olika funktioner.

Se även: vackra fristående badkar

Tänk sedan på badrumsmöbelns färger och utformning. Du bör välja en design och en färg som kompletterar din nuvarande inredning. Du får definitivt de bästa resultaten om du skapar en röd tråd mellan alla rum i ditt hem.

Sist men inte minst bör du fastställa en budget. På så sätt slipper du spendera för mycket pengar på badrumsmöbler.

Senast uppdaterad juni 24, 2024 av Simone Lundmark