Insättningsbord – Se 6 geniala Insättningsbord här

Vårt bästa val av insättningsbord

Bästa glasbord: Kare Design Clear Club Nest nesting tables – glas, fyrkantigt (3/set)

De här glasborden är användbara i alla hem tack vare sitt neutrala utseende. Du kan därför använda dem var du vill och för vad du vill. De är snygga oavsett vad du gör med dem

Bästa sidobord i marmor: Nordal | Tidlösa sidobord

Marmor har blivit populärt igen. Så om du älskar marmor är dessa bord det perfekta valet för ditt hem. Eftersom borden är tillverkade av naturmaterial och delvis handgjorda är varje bord helt unikt.

Gusto Scandinavia Adorainsatsbord – brunt akaciaträ (uppsättning av 2)

Om du älskar en rustik look kan du ta en titt på dessa bord som kan placeras i varandra. De passar både till en rustik och nordiskt inspirerad inredningsstil. Du kommer att ha glädje av dessa robusta bord i många år framöver.

6 funktionella och vackra matbord

Kare Design Clear Club Nestbord – glas, fyrkantigt (3/uppsättning)

Funktioner:

Mått: 42 x 42 x 42 x 42 cm (h x b x l)

Färg: Transparent

Material: glas

Oavsett vilken färg du har på väggarna eller på andra ställen i rummet passar de här fina glasborden från Kare Design bra in.

De genomskinliga borden ger din inredning en egen touch, eftersom du kan placera vad som helst på dem. Det kan vara allt från en bordslampa till en vas med blommor eller andra dekorativa föremål.

Borden passar utmärkt intill en fåtölj eller som sidobord vid soffan. När du behöver mer bordsplats har du alltid några extra bord att tillgå, eftersom setet innehåller tre bord i olika storlekar.

Nordal | Tidlösa sidobord

Funktioner:

Mått: 60 x 45 x 38 cm (h x b x d)

Färg: Vit, grå och mässing

Material: marmor och mässingsförgyllt järn

Dessa vackra och eleganta bord levereras i ett set med två bord. De har en mässingsförgylld järnram och vackra marmorskivor i vita och grå nyanser.

Eftersom borden delvis är handgjorda och tillverkade av naturmaterial är de helt unika. Det betyder att det inte finns två likadana bord i fråga om färg, storlek osv.

Borden kan placeras i vardagsrummet bredvid en soffa eller en fåtölj, men de kan också lätt användas som sängbord.

Gusto Scandinavia Adora sidobord – brunt akaciaträ (uppsättning av 2)

Funktioner:

Mått: 45 x 45 x 30 cm (h x l x b)

Färg: Brun

Material: akaciaträ

Lägg till något mer rustikt till din inredning med dessa bord i nesting. Det bruna akaciaträet är vackert, så du kommer att ha glädje av borden i många år framöver. Du kan placera sidoborden var som helst i hemmet, beroende på var du behöver extra bordutrymme.

Det är också möjligt att placera borden separat om du vill ha ett bord på en plats och ett annat bord på en annan plats. Det är helt upp till dig. Borden blir ett mysigt inslag i ditt hem, oavsett om du ställer en krukväxt, en lampa eller något annat på dem.

Thyra insatsbord, grå/svart

Funktioner:

Mått: 90 x 45 cm (ø x h) och 75 x 35 cm (ø x h)

Färg: Grå och svart

Material: MDF och metall

Om du behöver ett soffbord för insättning kan du titta närmare på dessa Thyra-insättningsbord. Den grå och svarta färgen passar in i många hem, och därför kan den också lätt bli ett alternativ som soffbord och stapelbord.

Med ett drop-in soffbord har du möjlighet att spara utrymme i din vardag. När du sedan får gäster och behöver mer bordsplats kan du placera borden separat. Det är helt enkelt lysande.

Se även: fler runda soffbord som passar alla hem

Act Nordic Bolton bord – vit marmorglas och svart metall (2 st)

Funktioner:

Mått: 50 x 45 x 45 cm (h x b x d)

Färg: Vit och svart

Material: glas och metall

Om du letar efter ett par enkla och vackra bord, kommer dessa Bolton-bord från Act Nordic säkert att entusiasmera dig. Borden passar perfekt in i ett modernt hem med en förkärlek för det minimalistiska.

De fina och eleganta sidoborden har ben i svart pulverlackerad metall och en bordsskiva i vitt kristallklart glas med marmormönster. Det är en kombination som kompletterar varandra perfekt.

Canett Aston soffbord – svart ekfaner och metall

Funktioner:

Mått: 50 x 140 x 61 cm (h x l x b)

Färg: Svart

Material: ekfaner och metall

Du kan njuta av det här snygga Aston-soffbordet hemma, men även i stugan om du behöver ett nytt bord. Det danska företaget Canett har designat det här vackra häckningsbordet.

De praktiska borden är tillverkade av en svart pulverlackerad ram med svart ekfaner som bordsskiva. Eftersom det finns tre bord i setet är det det perfekta soffbordet om du vill ha möjlighet att snabbt och enkelt lägga till mer bordsplats.

Vad är infällda bord?

Insatsbord är en uppsättning mindre bord, vanligtvis bestående av två eller tre bord. Borden finns i olika höjder och bredder så att de kan skjutas under varandra.

När de sätts ihop tar de därför inte mer plats än det största bordet. Det är därför som nischade bord är en bra lösning om du vill ha mer bordsyta från tid till annan utan att behöva kompromissa med golvytan.

Du kan använda bord med insats som soffbord, men också som sidobord eller sängbord. Det finns alltså många alternativ när du väljer att ha inbyggda bord i ditt hem.

Relaterat: vackra väggmonterade sängbord

Senast uppdaterad juni 16, 2023 av Simone Lundmark