havedekorationer

Dekorera din trädgård med massor av vackra trädgårdsdekorationer

Det är alltid en härlig tid när man kan vara ute i trädgården. Du kan gå runt och uppskatta varje blomma, buske och träd som pryder din trädgård. Men med en trädgård fylld med olika trädgårdsdekorationer tar du det hela till nästa nivå. Det blir ännu mer spännande att njuta av den fullt ut när det finns en överraskning gömd här och där

5 dekorativa trädgårdsornament för din trädgård

Gåshals. 36 cm.

Med hjälp av en vacker och verklighetstrogen gåshals i porslin kan du lura dig själv, dina gäster eller förbipasserande att tro att du har fina fågelbesökare i din trädgård.

Den 36 centimeter långa gåshalsen kan placeras på många ställen. Den kan titta stolt ut över trädgården i en kruka, sitta i en buske eller i en rabatt för att överraska, och den kan också titta nyfiket upp från häcken och titta på förbipasserande.

Om gåshalsen behöver lite stöd där du placerar den kan du hitta en pinne som du kan sticka upp i figuren och ner i marken.

Trafikljus med kokosnötsfilt. Ø 40 cm.

Med den här vackra hängande korgen med en insats av kokosfilt kan du ha antingen blommor eller örter hängande och doftande på till exempel din uteplats.

Om du väljer att ha örter i ampullen är det lätt att krydda grillen eller salladen med lite extra krydda. Om du planterar vackra och väldoftande blommor har du något trevligt att titta på och känna doften av när du är på terrassen.

Den mäter 40 centimeter i diameter och 21 centimeter i höjd. Dessutom är den tillverkad av gjutjärn.

Relaterat: fågelmatare för trädgården

Isbjörn

Har du någonsin mött en isbjörn i din trädgård? Det kan du göra nu med denna söta och vackra trädgårdsdekoration. Placera den på trappan, uteplatsen eller någonstans i trädgården där den kommer till sin rätt när vintern kommer och isbjörnen kan vara i sitt rätta element.

Figuren är stark men väger lite eftersom den är tillverkad av magnesiumoxid och gips. Den är redo att stå emot alla typer av vind och väder, oavsett var du väljer att placera den.

I verkligheten lever isbjörnen mestadels ensam. Men du kan lätt sätta den här dekorationen någonstans tillsammans med en annan trädgårdsdekoration som du vill ha i din trädgård.

2 julgranar (hantverk, för inomhus och utomhus)

Om du älskar fåglar är dessa jungfrutranor säkert något för dig. De är vackra och majestätiska och ser alltid bra ut i alla trädgårdar. Många människor kommer säkert att titta en extra gång när de ser det här vackra paret stå stolt i din trädgård.

De två jungfrurna är i en färg som lätt smälter in i naturen. De kommer därför att smälta in väl i din trädgård, så du kan vara säker på att många kommer att öppna ögonen när de ser paret för första gången. För är de riktiga fåglar?

Den ena jungfruhuvudet är 86,5 centimeter högt, medan det andra är 92 centimeter högt.

Regnmätare med rolig fågel

Den här regnvattenmätaren är en dekoration för trädgården som samtidigt är funktionell. Om du vill veta hur mycket det har regnat behöver du alltså inte en regnvattenmätare som inte gör något för din trädgård.

Regnvattenmätaren med den roliga fågeln är tillverkad av metall och glas. Det glada utseendet kommer att vara ett trevligt inslag i din trädgård, så det är värt att överväga denna mätare. Många kommer säkert att avundas dig med denna annorlunda regnvattenmätare.

Regnvattenmätaren har måtten 17,7 x 14 x 131 centimeter och spetsen som ska sättas i marken är 25 centimeter. Observera att mätaren består av tre delar, men den är lätt att montera.

Se även: hur man undviker ogräs med träflis

Senast uppdaterad juli 21, 2022 av Simone Lundmark