Tidningshållare: Håll ordning på dina tidningar och tidskrifter

Vårt bästa val av tidningshållare

Bästa tidningsstället i metall: Laforma Graph tidningsställ – svart metall, med handtag

Om du vill ha en praktisk och enkel tidskriftshållare är den här metallmodellen det självklara valet för dig.

Bästa tidningsstället i mocka: Muubs | Bronx tidningsställ med mocka

Det här är en stilfull och elegant tidningshållare i mocka som kommer att bli ett bra komplement till ditt hem

Bästa tidningshållare i läder: Fuhrhome – Tidningshållare – Patina Brown

Håll dina tidningar och tidskrifter organiserade i vardagsrummet eller på kontoret hemma med den här vackra tidningshållaren i läder.

5 praktiska och vackra tidningshållare

Laforma Graph tidskriftshållare – svart metall, med handtag

Funktioner:

Mått: 48 x 45 x 21,5 cm (h x b x d)

Färg: Svart

Material: metall

Letar du efter en smart förvaringslösning för dina tidningar och tidskrifter? Då är Graph från Laforma det perfekta valet. Här får du en tidningshållare i svart gjuten metall med ett snyggt hålmönster.

Den snygga tidskriftshållaren ser till att du kan förvara dina tidskrifter och tidningar på bästa möjliga sätt. Dessutom har tidskriftshyllan ett praktiskt handtag så att du enkelt kan flytta runt den. Du kan till exempel använda handtaget när hållaren ska tömmas.

Tidningshållaren kan användas på de flesta ställen i hemmet, så du behöver bara hitta var du behöver den mest.

Muubs | Magasinhållare Bronx med mocka

Funktioner:

Mått: 40 x 40 x 25 cm (h x b x l)

Färg:

Material: mocka och järn

En tidningshållare i mocka är ett otroligt elegant och snyggt inslag i ditt hem. Därför kan du vara säker på att den här snygga tidskriftshållaren är perfekt för ditt hem. Hållaren är utrustad med två avdelare för tidningar, tidskrifter och så vidare.

Den är tillverkad av grå mocka med synliga sömmar, vilket ger den sista touchen. Själva ramen är tillverkad av svart järn. Dessutom har tidningshållaren små gummikuddar under fötterna. På så sätt kan du vara säker på att hållaren inte kommer att skrapa golvet.

Fuhrhome – Magasinhållare – Patina Brown

Funktioner:

Mått: 21 x 16 x 36 cm. (h x b x l)

Färg: Brun och svart

Material: läder och järn

Med den här smarta och eleganta tidningshållaren från Fuhrhome får du den perfekta lösningen för förvaring av tidningar och tidskrifter. Den här tidningshållaren är tillverkad av elegant läder med en järnram.

Lädret har en härlig brun färg, medan ramen är svart. Den ger en fin kontrast och kompletterar den enkla och eleganta designen. Tidningshållaren är ett bra komplement till ditt vardagsrum eller kontor.

Se även: vackra vita vinskåp

Ferm Living | Herman Magazine Stand

Funktioner:

Mått: 51 x 33 x 31 cm (h x b x d)

Färg: Kräm och svart

Material: bomullsduk och metall

Om du letar efter en elegant och enkel tidningshållare kan du titta närmare på den här modellen från Ferm Living.

Tidningshållaren är tillverkad i den vackraste kombinationen av modernt och hållbart material och vintage-estetik. Till exempel är själva hållaren tillverkad av 100 % bomullsduk i gräddfärg, medan ramen är tillverkad av svart pulverlackerad metall. Dessutom har den här tidskriftshållaren detaljer i mässing och läderremmar.

Kristina Dam Studio Matter tidskriftshållare – sandsten

Funktioner:

Mått: 20 x 24 cm (h x b)

Färg: Sandsten

Material: sandsten

Den här vackra tidnings- och tidskriftshållaren från Kristina Dam Studio är handskuren i sandfärgad sandsten. Den har en ojämn siluett där inte ens två delar är lika.

Där den ena sidan är grov med estetiska stenar har det öppna området och den motsatta sidan jämnats ut. Detta ger en intressant kontrast. Om du vill ha en annorlunda och unik tidningshållare är detta ett bra alternativ.

Varför du bör köpa en tidningshållare

Naturligtvis behöver inte alla en tidningshållare. Men för de flesta är det ett mycket praktiskt verktyg som också kan bli ett fantastiskt designelement i hemmet. Det finns faktiskt ett stort antal olika tidningshållare att välja mellan, så du kan säkert hitta en version som passar perfekt för ditt hem

Om du har många tidningar eller tidskrifter är en tidskriftshylla en klar fördel. På så sätt kan du alltid hitta dina tidningar och de hamnar inte i oordning överallt. I stället vet du alltid vart du ska gå när du behöver eller när du har läst klart din tidning.

Relaterad artikel: coola små hyllor för enkel förvaring

Senast uppdaterad juli 27, 2022 av Simone Lundmark