Fladdermusstol: ta in en möbelklassiker i ditt hem

Vårt bästa val av fladdermusstolar

Bästa fladdermusstolen i kohud: Creative Collection Tilde Bat chair in cowhide

Med denna klassiska och eleganta fladdermusstol får du en något annorlunda modell. Den här versionen är tillverkad av kohud i brun och vit färg. Den är utan tvekan bekväm att sitta i efter en lång dag.

Bästa fladdermusstol med ett rått utseende: fladdermusstol – Amazon – Brown / Rose Brown

Den här råa och vackra fladdermusstolen är tillverkad av brunt läder med en svart formgjuten ram. Dessutom har stolen grova sömmar som ger den ett mer rått utseende. Detta är perfekt för dem som vill ha en mer rå version av stolen.

Btrademark Livingbat stoli svart läder

Den här fladdermusstolen är perfekt om du vill ha en enkel och klassisk modell i ditt hem. Stolen är tillverkad av svart läder med en antikfärgad metallram. Därför passar stolen bra in i de flesta hem.

5 klassiska och eleganta fladdermusstolar

Fladdermusstol i äkta läder

Finns i flera färger

Funktioner:

Mått: 88 x 80 x 60 cm (h x b x d)

Mått (b x h x d x h): 80 x 80 x 60 cm (x h x d x h) Finns i flera färger

Material: läder och järn

Den här fladdermusstolen är designad i äkta läder av hög kvalitet. Dessutom är stolen tillverkad med ergonomi i åtanke, så att du kan sitta på bästa sätt när du behöver koppla av efter en lång dag.

Flags-stolen har också ett böjt ryggstöd och en sits som ger dig optimalt stöd och komfort. Tack vare det hållbara materialet håller stolen i många år framöver.

Den robusta och starka pulverlackerade järnramen bidrar till stolens hållbarhet och stabilitet. Så om du vill ha en snygg och bekväm stol i ditt hem, ta en närmare titt på den här fladdermusstolen som finns i flera färger.

Creative Collection Tilde Bat Chair i kohud

Funktioner:

Mått: 92 x 75 x 66 (h x b x l)

Färg: Brun, vit och svart

Material: kohud

En fladdermusstol finns i många olika nyanser. Om du är intresserad av en något annorlunda variant kan den här modellen passa dig. Du kommer definitivt inte att kunna ta ögonen från den här fladdermusstolen.

Den är faktiskt gjord av kohud i brunt och vitt och ser inte bara underbart mjuk och bekväm ut, utan också extremt snygg. Om du har den här stolen i ditt hem kommer du utan tvekan att sitta i den varje gång du vill koppla av.

Ramen är svart med en fin detalj i guld och har en extremt distinkt design som bara gör stolen ännu vackrare att titta på.

Se även: Öronvikstolar – 6 raffinerade och klassiska modeller

Cuero Pampa Mariposa Bat Chair – Krom ram

Fler varianter

Funktioner:

Mått: 93 x 86 x 86 cm (h x b x d)

Färg: Finns i flera färger

Material: läder och krom

Det finns många olika varianter av fladdermusstolen. Men den här modellen från Cuero anses vara originalet, där kvaliteten är viktigast.

Stolen är tillverkad av vegetabiliskt garvat läder, vilket gör den mer hållbar. Dessutom har den en fin kromram. Samtidigt säkerställer det att lädret är av hög kvalitet och att det får en fin patina med tiden.

När du sätter dig i den får du en liggande ställning. Detta gör stolen otroligt mysig och behaglig att sitta i. Det är möjligt att köpa stolen i flera olika färger, så du kan välja din favorit.

Bat stol – Amazon – Brown / Rose Brown

Funktioner:

Mått: 91 x 70 x 70 x 70 cm (h x b x d)

Färg: Brun

Material: läder och svart ram

Här får du en rå och fin fladdermusstol i brun färg. Stolen är tillverkad av läder och har en svart, helgjuten ram.

Det bruna lädret och den svarta ramen är en riktigt fin kontrast, eftersom färgerna passar otroligt bra ihop. Det är främst på grund av de grova sömmarna som stolen har ett mer rått utseende. Dessutom är det bra att notera att eftersom stolen är tillverkad av ett naturmaterial kommer ingen stol att vara den andra lik.

Den här fladdermusstolen finns inte bara i brun färg med svart ram, utan även i flera andra färger.

Trademark Living bat stol svart läder

Funktioner:

Mått: 90 x 74 x 40 cm (h x b x d)

Färg: Svart och antik färgad

Material: läder och metall

Om du letar efter en helt klassisk och enkel fladdermusstol är den här modellen från Trademark Living ett utmärkt val. Den här stolen är tillverkad av svart läder, medan ramen är tillverkad av antikfärgad metall.

Det är en extremt smart och snygg stol som kommer att piffa upp din inredning på nolltid. Så om du vill ha en stol som kan sätta pricken över i:et i ditt vardagsrum eller något annat rum i ditt hem, är det värt att överväga denna fladdermusstol.

Varför välja en fladdermusstol till ditt hem?

Det finns många goda skäl till varför du bör överväga att investera i en fladdermusstol i ditt hem. Först och främst är den här stolen en riktig klassiker som aldrig kommer att gå ur tiden. Du kommer att njuta av den här stolen i många år framöver, eftersom du inte kommer att tröttna på dess eleganta och vackra design.

Mer vardagsrumsinspiration: coola tidningshållare för en tidlös look

Dessutom ser den här stolen till att du alltid har en trevlig och bekväm plats att sitta på. Om du vill koppla av på ett bra sätt efter en lång vecka är en fladdermusstol det perfekta sättet att göra det.

Senast uppdaterad juli 27, 2022 av Simone Lundmark