Tvättkorg i plast: håll ordning på din tvätt

Vårt bästa val av tvättkorgar i plast

Bästa ljusgrå tvättkorgen i plast: HAY – Tvättkorg stor – Ljusgrå

Med den här ljusgrå tvättkorgen i plast får du en funktionell och smart modell från HAY som är både stor och rymlig. Tvättkorgen är tillverkad i en enkel och vacker design, så du kan enkelt låta den stå framme och dekorera ditt hem.

Bästa svarta tvättkorgen i plast: Candy tvättkorgen i svart med svart väska

Den här snygga tvättkorgen i svart plast och svart påse passar bra på de flesta ställen i hemmet tack vare sin enkla design. Tvätten är väl gömd under locket, så att du inte blir störd i ögonen varje gång du går förbi tvättkorgen.

Bästa tvättkorgen i vit plast: diverse Tvättkorg med lock 60l vit plast

Om du är på jakt efter en tvättkorg i vit plast är den här modellen ett säkert val. Tvättkorgen har gott om utrymme tack vare sina 60 liter och den har även ett lock. På så sätt kan du enkelt och snabbt dölja din tvätt i vardagen.

5 smarta tvättkorgar av plast

HAY – Tvättkorg stor – Ljusgrå

Funktioner:

Mått: okänt

Färg: Ljusgrå

Letar du efter en enkel och snygg tvättkorg i plast? Då är den här tvättkorgen från HAY ett självklart val. Den här vackra och funktionella modellen är stor och rymlig, och den är lätt att bära med sig.

Tack vare den enkla designen kan du enkelt lämna tvättkorgen ute utan att den stör din inredning. Tvättkorgen är inte stängd utan har breda öppningar, vilket gör den fina designen komplett.

Om du vill ha tvättkorgen i flera olika storlekar är detta ett alternativ. Detta är den stora storleken, men den finns även i en mindre storlek.

Candy tvättkorg i svart med svart väska

Funktioner:

Mått: 50,5 x 36 cm (h x ø)

Färg: Svart

Candy är en enkel och snygg tvättkorg i svart plast med en svart påse. Den eleganta tvättkorgen passar bra i alla utrymmen tack vare sin minimalistiska och enkla design.

Du kan därför välja om du vill att tvättkorgen ska placeras i badrummet, i tvättstugan eller någon annanstans. Själva tvättkorgen är tillverkad av ABS plast, medan tvättpåsen är tillverkad av 100 % polyester.

Dessutom har tvättpåsen en kapacitet på 20 liter. Sist men inte minst kan tvättkorgen bära upp till 120 kg och har ett lock. På så sätt är tvätten väl gömd.

Diverse Tvättkorg med lock 60l vit pl

Funktioner:

Mått: okänt

Färg: Vit

Här får du en enkel och klassisk tvättkorg av plast i vit färg. Tvättkorgen har en kapacitet på 60 liter, så det finns gott om plats för mycket tvätt.

Dessutom levereras modellen med ett lock, vilket alltid är praktiskt. Om du vill ha en enkel tvättkorg som bara håller ihop din tvätt kan den här modellen vara perfekt för dig.

BigBuy Home Tvättkorg Antracit plast 50 L (40 x 57 x 42 cm)

Funktioner:

Mått: 40 x 57 x 42 cm.

Färg: Antracit

Om du vill ha en tvättkorg som är både snygg och enkel kan du överväga den här plastmodellen. Den här tvättkorgen har inget extra speciellt. Det är bara en modell som ser till att du alltid kan hålla ordning på din tvätt.

Tvättkorgen har en kapacitet på 50 liter och är tillverkad i en vacker antracitfärg. Den har inget lock, men den har två praktiska handtag så att du enkelt kan bära runt din tvätt. Detta är praktiskt om tvättkorgen till exempel inte står i närheten av tvättmaskinen.

BigBuy Home Tvättkorg plast 60L 60 L (44 x 57 x 34,5 cm)

Funktioner:

Mått: 44 x 57 x 34,5 cm.

Färg: Vit

Med den här tvättkorgen i plast behöver du inte titta på din tvätt dag ut och dag in. Du kan förvara tvätten tills du har tid att tvätta den.

Den vita tvättkorgen har en kapacitet på 60 liter och har ett praktiskt lock. Den har också handtag så att du enkelt kan flytta den från plats till plats om det behövs. Designen är mycket fin, så tvättkorgen kommer utan tvekan att se bra ut i ditt hem.

Vilken tvättkorg i plast är bäst?

Det är svårt att säga vilken tvättkorg i plast som är bäst. Det beror i princip på vad du föredrar. Naturligtvis måste det vara en tvättkorg i en storlek som passar dina behov.

Relaterat: tvättkorg i korg

Men du bör också välja en modell som passar bra in i din befintliga inredning. På så sätt störs inte dina ögon varje gång du går förbi tvättkorgen. Om du vill förvara din tvätt så bra som möjligt är det också en bra idé att välja en plastmodell med lock.

Om det finns ett lock kommer du inte att märka din tvätt alls utom när du öppnar locket. Och du öppnar bara locket när du behöver lägga tvätten i korgen eller när det är dags att tvätta.

Det är också alltid en bra idé att välja en tvättkorg med handtag, så att du enkelt kan flytta runt korgen när du behöver den. Till exempel när du behöver fylla tvättmaskinen med tvätt.

Relaterad artikel: tvättkorgar med lock

Senast uppdaterad juli 27, 2022 av Simone Lundmark