Öronlappsfåtölj: 6 olika och vackra modeller

Vårt bästa val

Bästa öronvikstolen i enkel design: Foersom & Hiort-Lorenzen öronvikstol – L35 Gesja – Grön

Stolen med öronlapp designad av Foersom & Hiort-Lorenzen är precis vad du behöver om du vill ha en enkel och klassisk modell i ditt hem. Den gröna stolen står högt över golvet på sina stiliga och smala mattlackerade ekben.

RGE Coriander Butterfly fåtölj – naturlig rotting och metall

Det finns många olika varianter av en öronlappsstol. Om du vill att din stol ska sticka ut från mängden ska du kolla in den här modellen i äkta nordisk design. Det är definitivt en öronlapp som drar till sig uppmärksamhet.

Brunstad Bellafåtölj – Svartlackerad ram – Flera färger

Den här öronfällbara stolen finns i många olika färger, så du kan få den i just den färg som passar bäst i ditt hem. Du kan också välja om du vill ha den i läder eller textil.

6 raffinerade och klassiska öronvikstolar

Foersom & Hiort-Lorenzen öronvikstol – L35 Gesja – Grön

Funktioner:

Mått: 110 x 70 x 82 cm (h x b x d)

Färg: Grön

Material: ull , polyamid och ek

Den här öronfällbara stolen designades av Foersom & Hiort-Lorenzen, som inspirerades av rokokodesign. Detta kommer till uttryck i stolens mjuka och böjda former.

Stolen med öronlapp är en del av Gesja-serien, som bygger på idén att solida och ofta dominerande stoppade möbler kan ha ett lätt och elegant utseende. Därför står öronlappen vackert upphöjd över golvet på sina smala ekben. Eken kommer från europeiska skogar och är FSC-certifierad.

Själva klädseln är tillverkad av en härlig blandning av 95 % ull och 5 % polyamid. Möbeltyget är naturligtvis märkt med både Oeko-Tex och EU:s miljömärke.

Boston fåtölj – Svart Dolaro-läder

Funktioner:

Mått: 105 x 72 x 80 cm (h x b x d)

Färg: Svart

Material: läder och ek

Den här öronvikstolen är tillverkad i snyggt svart läder, vilket ger den ett snyggt utseende. Det bidrar också till att understryka stolens klassiska stil. Tack vare stolens rena linjer passar den i alla hem eftersom den naturligt smälter in i många inredningsstilar.

Dessutom har öronlappsstolen djupa öronlappar. På så sätt kan du vila huvudet på bästa möjliga sätt.

De fyra fyrkantiga benen i ek rundar av och fulländar stolens tidlösa utseende. Med den här stolen i ditt hem får du en modell som du kan njuta av i många år framöver, eftersom den aldrig kommer att gå ur tiden. Du kan också köpa en matchande pall.

Tranekær öron fällbar stol, svart ko läder

Funktioner:

Mått: 102 x 82 x 72 cm (h x b x l)

Färg: Svart

Material: Läder och ek

Med en Tranekær fällbar öronstol i ditt hem får du en vacker och snygg stol. Stolens eleganta och minimalistiska utseende gör att den kan användas i vilket rum som helst, oavsett inredningsstil.

Alla slitytor är täckta av svart oxläder, medan övriga ytor är täckta av bonded leather. Det svarta lädret kompletteras fint av fyra stolsben av massiv ek.

Sist men inte minst är öronlappsstolen extremt bekväm att sitta i när du behöver slappna av ordentligt.

LaForma Vanda fåtölj – senapsgult/svart sammetstyg/stål, med armstöd

Funktioner:

Mått: 95 x 77 cm (h x d)

Färg: Gul och svart

Material: sammet och stål

Om du letar efter en mer färgglad och iögonfallande öronvikstol är Vanda ett bra alternativ. Stolen med öronlapp från LaForma är tillverkad av senapsgult sammetstyg med svart pulverlackerade stålben, vilket ger en riktigt fin kontrast till stolen.

Dessutom har den eleganta stolen bekväma armstöd, så att du alltid kan sitta bekvämt. Den här vackra stolen är full av både charm och stål och är perfekt för dig som vill dekorera ditt hem med färg.

Så om du vill ha en öronfällbar stol som ger ditt hem något speciellt, kan du vara säker på att få det med den här eleganta modellen.

RGE Coriander Butterfly fåtölj – naturlig rotting och metall

Funktioner:

Mått: 110 x 87,5 x 86 cm (h x b x d)

Färg: Naturlig färg

Material: rotting och metall

Om du behöver en öronfällbar stol i nordisk och modern design bör du titta närmare på den här fina modellen från REG. Stolen skiljer sig från andra öronvikstolar genom att vara lätt och luftig. Det beror på att den är tillverkad av rotting och metall.

Du kan placera stolen i ditt vardagsrum, sovrum eller liknande. Oavsett var du väljer att placera stolen kommer den att dra till sig uppmärksamhet eftersom den är så trevlig att titta på. Det är som att ta in en bit av naturen i ditt hem.

Se även: trädgårdssoffor i rotting

Brunstad Bella fåtölj – Svartlackerad ram

Fler färger

Funktioner:

Mått: 110 x 73 x 87 cm (h x b x d)

Färg Finns i flera färger

Material: läder eller textil, ek och stål

PRISER FRÅN

10.350,-

Du kan ha den här öronvikstolen i många år eftersom den är tillverkad i en tidlös design. Dessutom är den tillverkad i hög kvalitet.

Fåtöljen har ett lätt och inbjudande utseende, vilket gör den perfekt när du vill koppla av efter en lång dag. Stolen är mycket bekväm och ger dig alltid rätt stöd eftersom den har en justerbar rygg.

Stolen finns i läder eller textil. Stolens bas består av ett underrede i svartlackerad ek och ett svängbart underrede i svartlackerat stål.

Vad är en öronfällbar stol?

En öronstol är en fåtölj med hög rygg, armstöd och två öronlappar på varje sida av ryggstödet. Tack vare de två öronlapparna är stolen extremt bekväm, så att du kan slappna av på bästa möjliga sätt. Du kan luta huvudet mot dessa luckor. Detta ger dig en riktigt bra viloposition

Se även: Flagermus-stolen – en riktig designklassiker

Senast uppdaterad december 2, 2022 av Simone Lundmark