Redskapshållare – 7 smarta och funktionella redskapshållare

Vårt bästa val av hängare för trädgårdsredskap

Bästa verktygskrokarna: Fiskars classic verktygshängare 3 st.

Med de här smarta verktygskrokarna från Fiskars kan du enkelt och snabbt hålla ordning på alla dina trädgårdsredskap. Du får tre stycken i en förpackning och du kan använda dem för många olika typer av trädgårdsredskap.

Bästa hållare för trädgårdsredskap: Gardena combisystem verktygshållare

Den här enkla verktygshållaren är perfekt för dina trädgårdsredskap om du inte längre vill se ett stökigt skjul. Hållaren ser till att alla dina verktyg är placerade på ett snyggt sätt.

Bästa hängningssystemet för trädgårdsredskap: Habo hängningssystemet

Om du vill ha ett praktiskt upphängningssystem för trädgårdsredskap är det här setet otroligt bra. Du får 15 verktygskrokar, så det finns gott om plats för alla dina olika trädgårdsredskap

Fiskars classic verktygshängare 3 st.

EGENSKAPER:

Mått: 33,3 x 11,8 cm (l x b)

Om du behöver praktiska verktygskrokar för dina trädgårdsredskap kan du läsa vidare här. Här hittar du smarta hängare för trädgårdsredskap för att hålla ordning i ditt skjul.

Med de här verktygskrokarna från Fiskars behöver ditt skjul inte längre vara skräpigt. I en förpackning får du tre stycken, och du kan använda krokarna för verktyg med både korta och långa handtag, med eller utan handtag.

Dessa verktygskrokar monteras med hjälp av två skruvar. De har också en gummibeläggning för ett bättre grepp.

Fiskars classic verktygshängare 5 st.

EGENSKAPER:

Mått: 33,5 x 10,9 cm (l x b)

Förvaring av trädgårdsredskap finns i många olika former. Här får du verktygshållare från Fiskars som gör det lättare att hålla ordning på alla dina trädgårdsredskap. På så sätt slipper du tänka på att du snart måste städa upp i ditt skjul också.

Verktygshållarna är tillverkade av härdat stål och passar för trädgårdsredskap med D-handtag eller krycka (T-handtag). Det är möjligt att montera hängarna med hjälp av tre spikar. Dessa ingår inte i köpet. Paketet innehåller totalt fem stycken

Biohort verktygshållare i gråvit för Neo verktygsrum 2 st.

EGENSKAPER:

Mått: okänt

Letar du efter en hållare för trädgårdsredskap? Då kan dessa vara precis vad du söker. Här är två verktygshållare i grått och vitt som passar bra för att hänga upp olika trädgårdsredskap.

Du kanske vill hänga upp spaden, kratta eller trädgårdsslangen. Det kan också vara ett helt annat trädgårdsredskap. Verktygshållarna är tillverkade av stål och tillverkas av Biohort.

Green>it verktygsställ – parallellt ställsystem

EGENSKAPER:

Mått: okänt

Detta är ett parallellt verktygsställ från Millarco med Smart Rack System. Denna upphängning för trädgårdsredskap kan fällas ihop när den inte används. Du kan enkelt montera upphängningen på en upphängningsskena i Rack System. Skenan måste köpas till eftersom den inte ingår i köpet.

Så om du vill ha en praktisk och funktionell lösning för att förvara trädgårdsredskap är detta verktygsställ ett utmärkt val. Racksystemet är också ett system som du kan kombinera för att passa dina behov.

Gardena combisystem verktygsställ

EGENSKAPER:

Mått: okänt

Med den här smarta redskapshållaren från Gardena behöver du inte längre kliva in i ett stökigt skjul där dina verktyg ligger överallt. Skruva bara fast hållaren på väggen så ser den till att dina trädgårdsredskap är snyggt och prydligt placerade. Både skruvar och råpluggar ingår i köpet.

Verktygshållaren är tillverkad av aluminium, medan hållarna själva är tillverkade av glasfiberförstärkt plast. De galvaniserade stålbågarna är försedda med halkfria hylsor och kan användas för verktyg med en diameter på mellan 18 och 40 mm.

Dessutom kan varje hållare bära en totalvikt på 10 kilo. Totalt kan hållaren hantera en vikt på upp till 60 kilo.

Habo fjädringssystem

EGENSKAPER:

Mått: okänt

Med den här hängaren för trädgårdsredskap kommer du inte att sakna något. Du får faktiskt en hel uppsättning med 15 verktygskrokar. Dessa verktygskrokar är tillverkade av grålackerat stål och kan användas för flera olika trädgårdsredskap.

Tack vare dessa krokar kan du få hjälp med att hålla ordning på dina trädgårdsredskap, oavsett om de finns i trädgårdsskjulet, garaget eller någon annanstans. Så om du inte vill köpa en massa verktygskrokar här och där är det här setet ett bra val.

Elfa bred verktyg krok nytta

EGENSKAPER:

Mått: 17,7 x 20,1 x 17,3 cm.

Det finns många olika typer av hållare för trädgårdsredskap, vilket är en fördel, så att du kan välja just den variant eller de varianter du behöver. Vill du ha en stor krok för att förvara stora trädgårdsredskap? Då kan den här kroken i grått vara något för dig.

Med hjälp av en av dessa smarta krokar kan du hänga upp motorsågen, stegen eller liknande snyggt i ditt skjul. Kroken kan enkelt och snabbt monteras på en Elfa Utility-ledare eller direkt på väggen.

Organisera ditt trädgårdsskjul med hängare för trädgårdsredskap

Är ditt trädgårdsskjul en enda röra? Är dina trädgårdsredskap helt uppstaplade? Behöver du bara en rejäl uppstädning? Det kan vara svårt att hålla ordning i skjulet om du inte har rätt verktyg.

Så om du ännu inte har skaffat en eller flera hängare för trädgårdsredskap är det bäst att du gör det. Det finns många fördelar med att förvara dina verktyg på ett snyggt och prydligt sätt.

Med rätt förvaringslösning för till exempel dina trädgårdsredskap kommer ditt skjul aldrig mer att bli rörigt. Det kommer inte bara att se snyggare ut, utan du kommer också att få en bättre överblick. På så sätt kan du lättare se vilka verktyg du har och lättare hitta exakt det verktyg du behöver.

Med allting placerat på specifika platser behöver du inte längre ägna mycket tid åt att leta efter något särskilt. Dessutom är det mycket säkrare att förvara dina verktyg med hjälp av olika hängare.

Du kommer inte att snubbla över ett trädgårdsredskap som ligger på golvet. Samtidigt kommer verktygen inte att tippa runt i skjulet, så de skyddas också på bästa möjliga sätt. Istället hänger dina verktyg på ett lättillgängligt och snyggt sätt.

Om du brukade bli irriterad varje gång du klev in i ditt skjul kommer du inte att bli det längre. När du städat upp och fått ordning på dina trädgårdsredskap med de rätta hängarna kommer du att vara nöjd när du går in i ditt trädgårdsskjul.

Se även: Hur du enkelt rengör ditt växthus

Senast uppdaterad december 2, 2022 av Simone Lundmark