Nyårsdekorationer » Få 10 bra idéer för nyårsfesten här

Rätt nyårsdukning för samman dina gäster med varandra

Att vara värd för en nyårsfest innebär oftast en ganska omfattande checklista. Eftersom det är årets sista stora fest måste du tänka på vad dina gäster kommer att äta, dricka och göra tills klockan slår midnatt.

Du kanske öppnar dina dörrar för mängder av gäster, eller så sitter du med dina närmaste vänner och familj för en mer formell måltid som alla kan njuta av innan du skålar vid midnatt.

Oavsett vilket alternativ du väljer är nyårsbordet en av de viktigaste sakerna under kvällen. Det är faktiskt oftast här som alla sitter ner och njuter av varandras sällskap och av god mat och dryck.

Den rätta nyårsdukningen är inte bara nödvändig för att du ska kunna äta och dricka. Det för också dina gäster samman. Därför är det viktigt att noga tänka igenom vad man ska använda. Du behöver tallrikar, bestick, glas och koppar, servetter med mera. Dessutom bör du dukningen för nyårsafton passa in i temat.

Nyårsdekorationer är ett måste för varje nyårsfest

Förutom att du ska ordna nyårsbordet på rätt sätt bör du fundera på vilka nyårsdekorationer du behöver. Om du är värd räcker det inte att duka upp ett riktigt fint bord. För att göra allt lite mer festligt behöver du några fina nyårsdekorationer.

Nyårsdekorationer kan bestå av många olika saker, så det handlar om vad du tycker passar bäst för din fest. Det viktigaste är att du har dekorerat så att du och dina gäster snart kan välkomna det nya året.

När det gäller nyårsdekorationer går det aldrig fel med olika girlanger, ballonger, konfetti och så vidare. Detta är vad vi alla skulle beskriva som den perfekta nyårsprydnaden.

Gott nytt år girlang, guld

Ingenting säger nyår som en nyårsgirlang. En nyårsgirland är den perfekta nyårsdekorationen för festen. Om du dekorerar ditt hem för en stor fest vill du definitivt investera i den här dekorativa Happy New Year-bannern.

Du kommer inte in i det nya året på ett bättre sätt än med riktiga nyårssaker. Och den här kransen är definitivt en av de nyårspynt som du bör skaffa dig.

Kransen mäter 10 x 90 centimeter.

Champagne konfetti

Säg hej till dina gäster med en brasklapp eller välkomna det nya året med en fest. Denna vackra champagnekonfetti är ett måste för varje nyårsfest. Konfettikanonen är gjord som en vacker champagneflaska, vilket gör den till en perfekt nyårsdekoration.

Konfettiet som kommer ut ur flaskan är naturligtvis guldfärgat. Det gör allting lite extra festligt. Dessutom passar guldkonfettiet bra ihop med andra nyårspynt som är guld- eller silverfärgade, till exempel.

När du köper den här typen av nyårsdekoration ingår en enda flaska som mäter 30 x 9 centimeter.

Disco folieballong

Du kanske tror att den här folieballongen bara passar till en discofest. Men det är inte alls sant. Den är också perfekt för en fantastisk nyårsfest med vänner och familj. Om du ansvarar för nyårsdekorationerna är den här disco-folieballongen ett utmärkt val.

Folieballongen är formad som en discokula, vilket gör den mycket rolig. Om din nyårsfest har ett diskotema kan du aldrig göra fel med den här fantastiska diskoballongen.

När du köper discoballongen ingår en enda ballong på 40 centimeter.

Silver glitter konfetti ballonger

Förutom att vara perfekta med en discoballong är konfettiballonger också ett utmärkt val som nyårsdekoration. Här får du klara ballonger fyllda med silverglitter. Det ger en fin touch till varje festlig nyårsfest.

Om du köper en enkelförpackning får du fem konfettiballonger av latex. Ballongerna har en diameter på 31 centimeter. Dessutom kan de pumpas upp med helium eller luft, beroende på vad du föredrar.

Bakgrund för guldstjärnan

Med denna fantastiska och vackra guldstjärnebakgrund kommer alla dina gäster att bli imponerade av dina nyårsartiklar och din nyårsdekoration. När allt kommer omkring finns det inget som skriker nyår och festligheter som denna stjärnbakgrund.

Stjärnbakgrunden fungerar inte bara som en dekoration, utan kan också användas som bakgrund om dina gäster ska fotograferas eller liknande. Du kan hänga den här bakgrunden nästan var som helst i ditt hem. Men det är förstås en bra idé att hänga upp den någonstans där den är festens centrum.

Den mäter också 1,2 x 2 meter.

Nyårsdukning

Om du älskar guld och svart och vill ha en nyårsfest på det här temat ska du välja dessa eleganta festmuggar. Dessa muggar är perfekta för fester eftersom de är gjorda av kartong och därför inte går sönder om de faller på golvet.

Med dessa modeller får du eleganta och vackra koppar som kommer att se bra ut på ett vackert nyårsbord. Om du verkligen vill gå ut på nyårsdekorationerna med alla slags fina nyårsartiklar är dessa muggar ett utmärkt val för festligheterna.

När du köper festmuggar får du totalt 8 stycken, var och en med en volym på 220 ml.

Svarta servetter för gott nytt år

Ett vackert dukat nyårsbord kräver alltid att du har ordning på servetterna. Servetter ger inte bara något extra till din nyårsdukning, de ger också dina gäster möjlighet att torka upp efter sig om de spiller eller liknande.

De här vackra servetterna är perfekta för ditt nyårsbord eftersom de är gjorda i svart och guld. Dessutom finns det guldstjärnor på servetterna, precis som det faktum att ”Gott nytt år” står skrivet på alla servetter.

Om du köper dessa servetter ingår totalt 20 stycken i ett paket. Servetterna mäter också 33 x 33 centimeter.

Tallrikar med stjärnor Glitz & Glamur Svart & guld

Behöver du tallrikar för att komplettera ditt nyårsbord? Då kan dessa vackra tallrikar vara något för dig. Här får du vackra och festliga tallrikar i snygg och elegant design i de två färgerna svart och guld. De här tallrikarna kommer garanterat att bli en succé på nyårsfesten.

Tallrikarna är också sexkantiga, vilket ger något extra till dukningen. Samtidigt har de stjärnor och en guldkant, vilket gör dem extra festliga på nyårsbordet. Förpackningen består av totalt åtta plattor i storleken 20 x 20 centimeter.

Party Träbestick med stjärnor, svart och guld

När du planerar din nyårsdukning behöver du många olika saker. En av dessa nyårsartiklar är naturligtvis bestick. Om du inte vill använda dina egna bestick för ändamålet är detta nyårsbestick i trä ett mycket bra val.

Dessa träbestick är både vackra och miljövänliga, och de går inte sönder. Istället för att använda tråkiga vita engångsbestick till nyårsbordet är detta mycket bättre. Besticken är nämligen tillverkade i svart och guld och har vackra stjärnor.

Paketet innehåller totalt 24 bestick med en längd på 16 centimeter.

Plast champagne glas svart

När det gäller nyårsbordet räcker det inte med vanliga pappmuggar. Det är också en fördel om du dukar upp bordet med vackra champagneglas. Champagnen måste trots allt slås upp när klockan slår midnatt.

De här eleganta svarta champagneglasen är perfekta för nyårsbordet. De är gjorda av plast, så de går inte sönder lika lätt som du inte behöver tvätta dem. Dessutom har de en litermarkering så att du snabbt kan se hur mycket som finns i själva glaset.

När du köper champagneglasen ingår 6 stycken i paketet. Glasen mäter 4,8 centimeter i diameter och 19,5 centimeter i höjd och rymmer upp till 0,1 liter.

Läs också: vackra världskartor för väggen

Senast uppdaterad december 9, 2022 av Simone Lundmark