Minihackare: hacka lök enkelt och snabbt med en Lökhackare

Vårt bästa val

Bästa lökhackare i stål : WMF Kitchen Minis minihackare 0,4 liter

Den här lökhackaren i stål passar in i alla kök, oavsett inredningsstil.

Bästa lökhackare med ett snyggt utseende: Philips minihackare

Med en Phillips minihackare får du en snygg lökhackare för den moderna inredningen.

Bästa lökhackare för hackning och puré: KitchenAid minihackare – Svart

Om du behöver både hacka och purera är den här minihackaren den bästa för jobbet.

5 lökhackare som du kommer att älska att ha i ditt kök

WMF Kitchen Minis minihackare 0,4 liter

Funktioner:

Mått: 21,5 x 13,5 x 15 cm (h x b x l)
Varumärke
WMFcolour
: SilverKapacitet
: 0

,4 l.

Du kan göra din matlagning mycket enklare med den här smarta lökhackaren från WMF. Minihackaren gör många uppgifter åt dig eftersom den kan hacka lök, nötter och örter.

Behållaren är tillverkad av BPA-fri titan och rymmer 0,4 liter. Stålkniven är tvåbladig och tillverkad av rostfritt stål. Kniven har också både WMF Perfect Cut-teknik och ett säkerhetslås.

När du är klar med lökhackaren kan du lägga alla lösa delar i diskmaskinen.

OBH Mainstream mini chopper

Funktioner:

Mått: okänt
Varumärke
OBHFärg
: BlackCapacity
: okänd

Med den här minihackaren från OBH har du en bra hjälpreda i köket när du behöver hacka lök, nötter, persilja etc. Tack vare de praktiska gummifötterna står lökhackaren stadigt på köksbänken, även när den hackar med ca 5000 varv per minut.

Bladet på lökhackaren är tillverkat av en blandning av rostfritt stål och nickelfri stål. Det här knivbladet, liksom lökhackarens lock och skål, kan diskas i diskmaskinen efter användning. Den 0,9 meter långa sladden är inte heller något problem eftersom maskinen är utrustad med en sladdrulle.

Philips minihackare

Funktioner:

Mått:Okänd
Varumärke
PhilipsFärg
: SvartKapacitet
:

700 ml.

Med den här minihackaren från Philips kan du enkelt hacka lök, örter, nötter och mycket annat på nolltid. Den rostfria stålkniven gör detta möjligt på nolltid.

Den kraftfulla 450 W-motorn hjälper till att få bladet att snurra så att du kan hacka maten i skålen. Skålen har en kapacitet på 700 ml. Dessutom behöver du inte oroa dig för att rengöra maskinens lösa delar, eftersom du helt enkelt lägger dem i diskmaskinen.

Emerio chopper MC126196

Funktioner:

Mått: 13,5 x 77 x 24,5 cm (h x b x d). De mått som visas inkluderar förpackning.
Varumärke
EmerioFärg
: SvartKapacitet
:

500 ml.

Om du behöver hacka mycket lök i en hast behöver du en lökhackare eller en minihuggare som den här modellen från Emerio. Du kan också använda den när du snabbt och enkelt vill hacka nötter och örter.

För att maskinen ska stå stadigt när den hackar är den utrustad med gummifötter. Dessutom är lökhackaren utrustad med en 400 W-motor som får de fyra stålbladen att gå upp i hastighet. Stålbladen är tillverkade av rostfritt stål och är därför extremt hållbara.

När du är klar med lökhackaren kan du enkelt plocka isär den för enkel rengöring. Sist men inte minst är det värt att lyfta fram att miniskäraren är tillverkad av BPA-fria material.

KitchenAid minihackare – Svart

Funktioner:

Mått: 22 x 14 x 14 x 14 cm (h x b x d)
Varumärke
KitchenAidFärg
: SvartKapacitet
: 830

ml.

Med en minihackare från KitchenAid i köket har du en bra hjälpare när du behöver hacka lök, nötter, örter med mera.

Den här lökhackaren är dock inte bara en minihackare. Den kan också purera mat. Med hjälp av en enda knapptryckning kan du enkelt och okomplicerat välja mellan hackning och purering.

I den stora 830 ml stora BPA-fria plastskålen finns ett universalblad av rostfritt stål. Kniven är utrustad med små mikrotänder, så du kan också hacka mindre mängder kött samt färska eller kokta frukter och grönsaker. Maskinens skål och kniv kan rengöras i diskmaskinen.

Varför du bör köpa en lökhackare till ditt kök

mand hakker løg og græder

Få människor kan klara sig utan en lökhackare eller minihuggare i köket. Det är en extremt användbar maskin för att hacka lök, nötter, örter med mera i en hast.

En lökhackare är extremt bra för att hacka många livsmedel. Den är dock särskilt perfekt för att hacka lök. Med en lökhackare behöver du inte lägga ner mycket tid och kraft på att hacka lök, och du sparar samtidigt tårar.

Mer till köket: pommes fritesmaskin för enkla pommes frites

Det är också en fördel att ha en lökhackare, eftersom den inte tar mycket plats på bänken eller i skåpet. Du kan enkelt förvara den när den inte används, eftersom det är en mindre maskin. Den är också lätt att rengöra, eftersom du vanligtvis kan lägga de lösa delarna i diskmaskinen.

Senast uppdaterad juni 15, 2023 av Simone Lundmark