Lammskinn till stolen: 7 vackra lammskinn – Skapa det perfekta mysiga hörnet

Vårt bästa val av lammskinn för stolar

Bästa lammskinnet för vuxenstol: American Lambskin – 100×60 cm.

Med det här unika och mjuka lammskinnet kommer du att sitta vackert och bekvämt på vilken stol som helst i ditt hem. Det svarta lammskinnet är ett riktigt lyxigt skinn.

Bästa lammskinnet för barnstolar: Baby lammskinn – ca 75×50 cm.

Här får du ett mjukt och ekologiskt babylammskinn som är lämpligt för barn. Skinnet är värmereglerande och passar bra i en barnstol eller någon annanstans.

Bästa lammskinnsimitationen för stolen: Cabora Lammskinnsimitation 60 x 90,01 cm.

Det här imiterade lammskinnet är perfekt om du inte vill ha ett riktigt lammskinn. Skinnet är tillverkat i en fin mörkgrå färg, så det ser elegant ut på vilken stol som helst.

7 mjuka och mysiga lammskinn för stolar

Isländskt 55 x 100 cm lammskinn

Funktioner:

Storlek: 100 x 55 cm (l x b)

Färg: Svart och vitt

Har du en mysig hörna i vardagsrummet, sovrummet eller någon annanstans i hemmet? Då är det här lammskinnet perfekt. Här får du ett vitt långhårigt lammskinn med svarta fläckar. Den finns dock även i andra färger.


Lammskinnet är mycket elegant och ser underbart mjukt ut. Du kan även använda lammskinnet både inomhus och utomhus. Om du vill dekorera dina trädgårdsstolar med skinnet är detta också ett alternativ.

Gotländskt lammskinn – Diamond-kvalitet

Funktioner:

Mått: 90-100 x 70 cm (l x b)

Färg: Naturgrått

Det här mjuka och slitstarka lammskinnet från Gotland passar perfekt till din favoritstol, så att du alltid kan sitta bekvämt. Skinnet är dessutom av riktigt hög kvalitet.

Den höga kvaliteten märks i de vackra lockarna som uppstår när huden skärs av. Dessutom är den korta längden på håret vid lockning mycket motståndskraftig mot smuts och smuts. Gotlands lammskinn är mycket slitstarkt och du kan använda det både inomhus och utomhus, beroende på dina önskemål och behov.

Amerikanskt lammskinn – 100×60 cm.

Funktioner:

Mått: 100 x 60 cm (l x b)

Färg: Svart

Det här dubbelsidiga amerikanska lammskinnet är något alldeles speciellt, eftersom baksidan av skinnet behandlas på ett speciellt sätt. Lädret på skinnets baksida behandlas på ett sätt som gör det mycket mjukt och mycket smidigare.

Med det här mjuka lammskinnet på en stol vill du inte resa dig upp igen när du väl har satt dig. Om du vill ha ett unikt och riktigt lyxigt skinn i ditt hem är detta lammskinn i svart färg det perfekta valet. Den finns också i vit och sand.

Se också: 5 fina och mjuka mattor

Ekologiskt lammskinn – ca 90×60 cm.

Funktioner:

Mått: 90 x 60 cm (l x b)

Färg: Naturlig brun

Här får du ett ekologiskt lammskinn som är precis som naturen skapade det. Skinnen kommer från engelska får, som alla är unika och mörkbruna. Lammskinnet kan därför skilja sig från bilden eftersom fåren uppenbarligen inte ser exakt likadana ut.

Det här tidlösa och eleganta lammskinnet är smart för en stol så att du kan sitta och mysa på bästa sätt. Du kan placera det mjuka skinnet i allt från en gungstol till en fåtölj, en matstol eller någon annanstans

Lammskinn från Nya Zeeland – 90 cm.

Funktioner:

Mått: 90 x 60 cm (l x b)

Färg: Korallblått

Letar du efter en lammskinnsstol som kommer att piffa upp ditt hem på bästa sätt? Då bör du titta närmare på detta korthåriga lammskinn från Nya Zeeland. Det här lammskinnet är en del av coral-kollektionen och har en vacker blåaktig färg.

Lammskinnet är extremt tätt, så det bidrar till stil och komfort i ditt hem. Placera detta vackra och attraktiva lammskinn på en stol i vardagsrummet eller sovrummet och du kommer inte att ångra dig det minsta.

Om blått inte passar in i ditt hem finns skinnet även i andra fina färger.

Baby lammskinn – ca 75×50 cm.

Funktioner:

Storlek: 75 x 50 cm (l x b)

Färg: Naturlig vit färg

Om du letar efter ett snyggt lammskinn för barn är det här mjuka och ekologiska babylammskinnet det perfekta valet. Lammskinnet har en bra storlek så att du kan placera det på en barnstol. Naturligtvis kan huden också användas på andra ställen.

Det här lammskinnet kommer från Nya Zeeland och har en värmereglerande egenskap, så det är perfekt för spädbarn. Dessutom är huden fri från skadliga ämnen, Eco-tex-certifierad och Woolmark-certifierad.

Cabora Lammskinnsimitation 60 x 90,01 cm.

Funktioner:

Mått: 90,01 x 60 cm (l x b)

Färg: Mörkgrå

Vill du pryda ditt hem med ett fint lammskinn, men är inte så förtjust i de riktiga varianterna? Då kan du i stället välja en lammskinnsimitation. Det här falska lammskinnet är tillverkat av mörkgrå korthårig akryl/polyester.

Tack vare sitt enkla och eleganta utseende kommer det här lammskinnet att se bra ut på en stol i ditt vardagsrum eller i andra rum i ditt hem. Lädret är perfekt för en stol där du vill sitta mjukt och bekvämt. Du kan till exempel lägga lammskinnet på en fåtölj framför TV:n.

Relaterat: coola mattor för vardagsrummet

Vanliga frågor om lammskinn i stolen

Kan man tvätta ett riktigt lammskinn?

Kort sagt beror det på vilket äkta lammskinn du har. Hur du tvättar det beror på vilket lammskinn du har. Du bör dock undvika att tvätta ditt lammskinn i tvättmaskinen, oavsett vad som står i tvättinstruktionerna.

Kan man tvätta ett falskt lammskinn?

Återigen beror det mycket på det specifika falska lammskinnet, eftersom det varierar från skinn till skinn. För att vara helt säker är det en bra idé att börja med att titta på hudens tvättinstruktioner innan du går för långt.

Senast uppdaterad juni 20, 2023 av Simone Lundmark