stumtjener

Klädhängare – 6 vackra klädhängare för din entré

Vårt bästa val av Klädhängare

Bästa trädämpare: Pagino mute 47,4 x 47,4 x 175 cm.

Med den här vackra kapphyllan i ek kan du få in dina rockar i hallen på nolltid. Garderoben har gott om plats för olika ytterkläder och kommer att se bra ut i det här rummet oavsett inredningsstil.

Bästa metallgarderob: Sprout Tripod-garderob 172 x 56 cm

Det här är ett intressant och enkelt rekvisita-bord i vitlackerad metall, medan toppen är gjord av gummiträ. Den här stumpen är en fin modell om du vill ha en mindre version för dina ytterkläder.

Bästa dumbenittare för vägg: Lastein | Bok 2 – Klädhängare till väggen

Om du letar efter en väggmonterad stubbbehållare är den här modellen ett utmärkt val. Den finns i fyra olika materialkombinationer, så du kan välja din favorit beroende på vad som passar bäst för din entré.

6 praktiska och dekorativa klädhängare

Pagino Piedestal 47,4 x 47,4 x 175 cm.

Funktioner:

Mått: 47,4 x 47,4 x 175 cm (l x b x h)

Material: ek

PRISER FRÅN

1.299,-

Om du letar efter ett naturligt och dekorativt klädhängare för entrén kan den här modellen vara precis vad du söker. Här får du ett fristående piedestalbord med gott om plats för olika ytterkläder.

Kaminen är tillverkad av lackerad massiv ek. Tack vare sitt eleganta och enkla utseende passar den in i de flesta hem oavsett inredningsstil. Den stumma skopan har dock en något annorlunda form, vilket ger en fin kontrast till den enkla designen.

Sprout Tripod Pedestal 172 x 56 cm.

Funktioner:

Mått: 172 x 56 cm (h x ø)

Material: metall och gummiträ

PRISER FRÅN

Det här metallbordet är något alldeles extra. Så när den inte är fylld med diverse ytterkläder kommer alla att märka det. Stubbunderlägget har en enkel och intressant form och är som sagt tillverkat av vitlackerad metall, medan toppen är tillverkad av gummiträ.

Det finns totalt tre krokar där du kan hänga jackor eller liknande föremål. Om du behöver mycket utrymme är detta piedestalbord kanske inte det bästa valet. Men om du bara vill ha en trevlig modell för ett par jackor och lite extrautrustning bör du titta närmare på den.

Se även: smarta hatthyllor med hängare

Act Nordic Ascot piedestalbord – vitt trä

Funktioner:

Mått: 42 x 42 x 178 cm (d x b x h)

Material: trä

PRISER FRÅN

Förgyll din hall på nolltid med det här eleganta vita klädhängare i trä. Förutom att ha ett smart och attraktivt utseende har piedestalbordet också gott om utrymme för jackor och andra ytterkläder.

Den har åtta krokar, så du kan hänga upp allt från jackor till väskor, halsdukar och mycket mer. Dessutom har klädställets bas fyra ben för att säkerställa ett stabilt läge.

Lastein | The Beech 2 – Stubbhållare för vägg

Funktioner:

Mått: 15 x 79 cm (b x h)

Material

PRISER FRÅN

Om du vill spara ännu mer utrymme i entréhallen passar det här vackra och enkla piedestalbordet perfekt. Den är utformad för att hängas på väggen och finns i fyra olika materialkombinationer.

På så sätt kan du välja det piedestalbord som passar bäst till din inredning. Det här piedestalbordet finns i en vit ram med ekhandtag eller med en aluminiumfärgad ram med aluminiumhandtag. Dessutom är det möjligt att köpa ottomanen i en svart ram med knoppar i valnöt eller i en svart ram med svarta knoppar.

Kare Design Technical Tree Black Piedestalbord – svart stål

Funktioner:

Mått: 30 x 91 x 201 cm (d x b x h)

Material: rostfritt stål

PRISER FRÅN

5.997,-

Om du vill ha ett piedestalbord som sätter sin egen prägel på din entré är den här modellen från Kare Design ett självklart val. Piedestalbordet är tillverkat av svart pulverlackerat rostfritt stål, men det är inte det som gör det speciellt.

Det som gör den speciell är att piedestalen är formad som ett träd och fylld med grenar som fungerar som klädkrokar. Det är en spännande och annorlunda rekvisita i en mycket unik design där du kan hänga dina ytterkläder, väskor, halsdukar och så vidare.

Rowico Allan piedestalbord – vit med marmor

Funktioner:

Mått: 47 x 47 x 180 cm (d x b x h)

Material: trä, metall och marmor

PRISER FRÅN

Här får du ett stilfullt och elegant piedestalbord som du inte kommer att kunna ta ögonen ifrån. Piedestalbordet är tillverkat av vitlackerat trä och har fina detaljer i krom och en mycket vacker marmorbas.

Tack vare de 17 smarta krokarna är detta piedestalbord perfekt för entréhallen. Det ger dig möjlighet att hänga upp lite av varje, samtidigt som du har plats för andras kläder när du har gäster på besök.

Ett piedestalbord är en praktisk och snygg lösning för hallen

Det är mycket praktiskt att ha ett bord i hallen. Det är ett smart sätt att hänga upp dina kläder så att de inte ligger överallt. Men ett piedestalbord är inte bara smart. Det är också snyggt.

Relaterat: coola hängare för väggarna

Dessutom kan du få piedestaler i olika utföranden, så du kan välja den modell som passar bäst till din inredning. Det kan vara allt från ett piedestalbord i trä till ett piedestalbord i metall eller stål med mera.

Senast uppdaterad december 2, 2022 av Simone Lundmark