10 roliga och snygga halloween kläder för barn

Välj bland en mängd roliga halloween kläder för barn

Karnevalen är en rolig och trevlig semester för både barn och vuxna. Men i dag är det förmodligen barnen som ser mest fram emot denna dag. Barnen kan klä ut sig och välja bland de många olika Halloweenkostymerna för barn som finns på marknaden.

Det kan vara svårt att välja mellan så många barndräkter. Därför har vi hittat flera bra alternativ för Halloween-dräkter för pojkar, flickor och bebisar, som alla passar perfekt för denna dag.

Det viktigaste när du väljer en rolig halloweenkostym är att den är bekväm och återspeglar exakt vad du vill vara på dagen. Fastan ger dig trots allt chansen att klä ut dig till den du alltid har drömt om att vara.

Med så många alternativ finns det också en god chans att du hittar exakt den kostym du vill ha. Oavsett om du vill vara en superhjälte, en prinsessa, ett djur eller något helt annat finns det en rolig och spännande dräkt för dig.

Se också: Skrämmande halloweenkostymer för barn och vuxna

Halloweenkostymer för pojkar

Ninja Warrior barndräkt

Är du redo att vara en riktig ninja för en dag? Då är den här festliga ninjakrigardräkten precis rätt för dig. Du måste inte bara känna till alla de rätta knepen för att bli en ninjakrigare, du måste också ha rätt kläder. Och det får du med den här Ninja Warrior Halloween-dräkten för pojkar.

Den här kostymen består av en huvtröja, ett par byxor, ett bälte, en mask, ett armband och benband. När du har tagit på dig alla dessa saker är du redo att bli en häftig ninjakrigare. Det är dock värt att notera att nunchucks, svärd eller handskar måste köpas eftersom de inte ingår i dräkten.

Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns för fem olika åldrar.

Zombie fånge barndräkt

Medan vissa halloweenkostymer fokuserar på coola superhjältar, fokuserar andra halloweenkostymer för pojkar på det läskiga och skrämmande. Och det är precis vad du får med den här coola och roliga Halloweenkostymen.

Här kan du klä ut dig till en läskig och blodig zombiefånge som kommer att skrämma både barn och vuxna. Det är den perfekta dräkten för dem som älskar allt som har med zombier att göra. Smink dig själv med skrämmande smink så blir din kostym toppklassig.

Kostymen består av en blus, byxor, hatt och handbojor. Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns för fyra olika åldrar.

Spindelmannen Deluxe barndräkt

Med den här coola Spiderman-dräkten går varje pojkes dröm i uppfyllelse: att bli en superhjälte. Spiderman-dräkten tar dig med på fantastiska äventyr hela dagen – och du kanske till och med träffar din egen Mary Jane.

Naturligtvis kommer dräkten med både kostym och mask, så ingen kommer att känna igen dig. Så det blir lätt för dig att gå från Peter Parker till Spiderman på nolltid. Själva dräkten är tillverkad av 100 % polyester och finns för tre olika åldrar.

Halloween-dräkter för flickor

Frozen 2: Elsa Barndräkt Deluxe

Om du är ett fan av Frozen-universumet är den här kostymen svår att motstå. Här kan du klä ut dig till Elsa från Frozen. Den här kostymen passar perfekt för tjejer som vill vara en cool och stark tjej.

När du köper den här karnevalskostymen ingår både en klänning och en cape. Om du behöver andra saker till dräkten måste dessa köpas separat. Det kan vara allt från skor till en peruk eller liknande.

Elsa-klänningen är dessutom tillverkad av 100 % polyester och finns för fyra olika åldrar.

Rock Star barndräkt

Karnevalsdräkter för flickor är inte bara prinsesskläder. Många juldräkter för flickor är helt annorlunda, till exempel en rockstjärna. Med den här coola och vilda dräkten förvandlas du till en rockstjärna på nolltid.

Alla coola tjejer förtjänar den här Mardi Gras-dräkten, som består av en glittrig topp och en chic jacka. Den vackra toppen har en vacker stor stjärna på magen och en rosa glittrig kant. Den rosa jackan är tillverkad av mjukt latexliknande tyg, så den liknar en smart läderjacka.

Om du också vill ha en gitarr eller en chic peruk, observera att detta måste köpas separat. På det hela taget får du inte en av de vanligaste Mardi Gras-dräkterna för flickor här. Istället får du en dräkt som är perfekt för den vilda rockstjärnan.

Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns för två olika åldrar.

Viking flicka barndräkt

Vikingarna är kända för att vara tuffa krigare som gjorde räder i hela Europa. Du har säkert redan hört mycket om vikingarna och drömt om att få vara en del av den tiden. Nu behöver du inte drömma längre, eftersom du kan förvandlas till en cool vikingflicka för en dag.

Med den här smarta och roliga Mardi Gras-dräkten kommer du att se ut som en riktig viking. När du köper dräkten ingår både klänning och armband. För att komplettera looken är det dock en bra idé att köpa en hjälm och ett vapen.

Kostymen är tillverkad av 100 % polyester och finns för två olika åldrar.

Karnevalsdräkter för spädbarn

Söt kanin baby dräkt

Med den här söta kaninkostymen för bebisar kommer den lilla att vara ostoppbar. Ditt barn kommer faktiskt att förvandlas till en förtjusande kanin, utrustad med en rosa mage och rosa öron.

I själva kroppen finns fiberfyllning som ger en mer fluffig effekt, medan det också finns ett lätt foder på insidan. Dessutom är dräkten tillverkad utan vare sig ben eller ärmar, och därför finns det en resår i midjan. Själva huven är fodrad med tunt skumgummi.

En överdel och en huva ingår i den här dräkten. Därför ingår varken ärmar eller byxor. Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns i en storlek.

Apa baby kostym

Om du är på jakt efter en av de roligaste Mardi Gras-dräkterna för spädbarn kan du inte göra fel med den här. Här får du en riktigt rolig och fin apdräkt som är perfekt för stygga bebisar.

Den här dräkten består av en hel kostym i brun färg. Kostymen har en svans och tryck på fötter och mage. Det finns också en huva med små öron. Om du ger ditt barn en banan i handen är den här dräkten perfekt för karnevalen.

Kostymen är också gjord av 100 % polyester och finns i en storlek.

Djävulen baby kostym

Är ditt barn en liten djävul som håller mamma och pappa vakna om nätterna? Eller tycker du bara att det skulle vara roligt att klä ditt barn i en lite annorlunda kostym? Kolla då in den här söta djävulskostymen för bebisar.

Den här dräkten består av en överdel med flamtryck i mitten av magen. Dessutom finns det bomullsull i magen för att ge kostymen form och en riktigt fin svans baktill. Ditt barn kommer definitivt att se ut som en riktig djävul med den här kostymen.

Kostymen är också gjord av 100 % polyester och finns i en storlek.

Barndräkt för barn i babyfångare

Är ditt barn lite styggt och busigt i vardagen? Eller har ditt barn gjort mycket bus på sistone? Då kanske ditt barn behöver ”åka i fängelse” en dag och uppleva att vara en riktig fånge.

Med den här kostymen kommer ditt barn inte bara att förvandlas till en fånge. Ditt barn kommer faktiskt att förvandlas till en riktigt söt och förtjusande fånge som nästan inte förtjänar sin titel. Kostymen består av en blus, byxor och en hatt. Det betyder att du inte behöver köpa något annat för att komplettera kostymen.

Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns i fem olika storlekar.

Läs också: Halloweendekorationer för Halloweenfesten

Senast uppdaterad juni 21, 2024 av Simone Lundmark