Halloween kläder » 10 roliga kostymer för barn och vuxna

Välj från ett brett utbud av halloween kläder

Det kan vara svårt att välja rätt Halloweenkostym. Med så många alternativ är det inte lätt att begränsa dem. Till att börja med är det en bra idé att tänka på vad du verkligen gillar. Kanske gillar du zombies eller pirater? I så fall bör du självklart välja en sådan kostym. Om det är något helt annorlunda som du älskar, välj det.

Dessutom bör du fundera på vilken effekt du försöker skapa. Tänk på om du vill att folk ska skratta när de ser dig eller om du vill skrämma alla. Om så är fallet kan du tänka dig att välja en kostym som är fylld av blod och andra hårresande detaljer, till exempel.

När du har funderat över dina intressen och hur du vill att folk ska reagera när de ser dig blir det lättare för dig att hitta den perfekta Halloweenkostymen.

Se även: skrämmande dekorationer för Halloween-fester & DIY Halloween-dekorationer

Halloween kläder vuxen

Killer Clown Kostym

Är du trött på samma tråkiga Halloweenkostymer år efter år? Då är det värt att överväga den här clownkostymen som är så skrämmande som den kan bli.

Paketet med den här dräkten innehåller en hel dräkt som är både svart och röd. Därför är det bara bra om du dessutom köper ett vapen och en läskig och skrämmande mask för att komplettera din Halloween-dräkt. Den här clownkostymen är tillverkad av 100 % polyester och finns i fyra olika storlekar.

Kostym för kyrkogårdsbruden

Ska du gå på Halloweenfest och letar efter en eller flera skrämmande kostymer till dig och dina vänner? Med den här kyrkogårdsbröllopsdräkten kommer alla kvinnor att avundas dig din Halloweenkostym.

Oavsett om du går ensam eller tillsammans med en partner till en Halloweenfest kommer det här definitivt att bli en av de mest skrämmande maskeraddräkterna på festen. Kostymen består av både en huvudbonad och en klänning. Det finns också svarta rosor på hårbandet och på slöjan. Den är tillverkad av 100 % polyester och finns i fem olika storlekar.

Skrämmande piratdräkt

Som man behöver du inte alltid välja de traditionella halloweenkostymerna. Istället kan du förvandla dig till en kuslig pirat.

Den här dräkten är den perfekta Halloween-dräkten för dig som älskar pirater. Men den här piraten är ännu mer hemsk och skrämmande.

En jacka, ett par byxor och en hatt ingår i köpet av dräkten. Den är tillverkad av 100 % polyester och finns i två olika storlekar. Om du vill ha ett vapen till din dräkt måste du köpa detta.

Skelett Jumpsuit Kostym

En Halloween-dräkt som du aldrig kan gå fel med är den här skelettkostymen. Den här läskiga skelettkostymen är perfekt för Halloween, oavsett om du ska gå på ett större eller mindre evenemang.

Dessutom är dräkten inte facetterad, utan istället sydd på ett sätt som framhäver det tunna och långa skenande skelettet. Om du vill göra det till en ännu mer skrämmande kostym bör du också måla ditt huvud som ett skelett.

Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns i tre olika storlekar.

Mannen med Leen-dräkten

Skräm alla och envar som du passerar med en av de mest kusliga halloweenkostymerna. Vi talar naturligtvis om mannen med scythe-dräkten.

Om du kommer till en halloweenfest utklädd till mannen med lie bör du nog vara beredd på att de flesta kommer att undvika dig. Det är faktiskt svårt att hitta någon Halloweenkostym som är läskigare än den här. Om du köper den här dräkten ingår en mask, ett bälte, en kofta och en huva. Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns i två olika storlekar.

Halloween kläder barn

Zombie skolflicka kostym

Om du själv eller din dotter saknar idéer till Halloweenkostym är det värt att ta en närmare titt på den här barndräkten. Här får du en skolflickedräkt som är extra kuslig. För det här är inte bara en vanlig skolflicka – det är en zombie-skolflicka.

Dräktpaketet innehåller en kjol, en jacka med blus och en slips. Den grå jackan och den vita blusen har fina och läskiga detaljer som blodfläckar och liknande.

Komplettera kostymen med rätt smink och lär dig hur zombier verkligen går. När detta är gjort kommer alla att bli vettskrämda. Kostymen är också tillverkad av 100 % polyester och finns i fyra olika storlekar.

Läskig död barndräkt för barn

Om du eller ditt barn vill ha en enkel, men ändå skrämmande och skrämmande kostym, kommer den här Halloweenkostymen att falla i goda händer. Den här dräkten är faktiskt en riktigt hårresande dödsdräkt för barn, som både barn och vuxna kommer att bli skrämda av.

När du köper den här dräkten ingår en kappa, ett bälte och en mask, så det kan inte bli mer kusligt än så.

En lie eller ett annat föremål måste dock köpas vid sidan om man vill ha en dräkt. Kostymen är dessutom tillverkad av 100 % polyester och finns i tre olika storlekar.

Zombie kirurg barndräkt

Vill du hitta den perfekta kostymen för din son? Då kan du förvandla honom till den läskigaste och mest skrämmande kirurgen som finns.

Kirurger är kända för att rädda liv, men den här kirurgen kommer troligen bara att skrämma och ta liv. Det är en riktig zombiekirurg som kommer att vara redo för en Halloweenfest på nolltid.

Kostymen är fylld med blod och består av byxor, en tryckt topp, en mask och ett stetoskop. Det enda som saknas är sminket. Den är också tillverkad av 10 % plast och 90 % polyester och finns i tre olika storlekar.

Mumie barndräkt

Klä upp ditt barn som en läskig mumie med den här skrämmande dräkten. Det här är en av de mest perfekta halloweenkostymerna eftersom den inte kräver så mycket.

Ditt barn behöver bara lära sig att gå som en mamma, och sedan kommer alla vänner och familjemedlemmar att bli livrädda. Dräkten är också gjord av 100% polyester samt stretchbart tyg och består av både en blus och byxor, med resår i midjan.

Den levereras också med en mask som är gjord av mjukt gummi och har en elastisk hals. Om du vill ha en huva och handskar måste dessa artiklar köpas separat.

Kostymen finns i fyra olika storlekar.

Luminescerande skelett barndräkt

Om du letar efter inspiration och idéer till Halloweenkostymer till ditt barn behöver du inte leta längre när du får upp ögonen för den här kostymen. Med det här självlysande skelettet blir du en succé för ditt barn.

Om ljuset släcks i ett rum eller om ditt barn går ut när det är mörkt kommer dräkten att lysa upp i mörkret. Det ger bara en extra skrämmande och (o)mysig effekt.

Dräkten består av en hel dräkt, en mask och handskar. Den är tillverkad av 100 % polyester och finns i fyra olika storlekar.

Halloween kläder för par

Om du och din partner vill hitta skrämmande dräkter som kompletterar varandra finns det också många alternativ. Om ni väljer att göra detta kan ni båda klä ut er till superhjältar, berömda personer, brud och brudgum eller något helt annat. Det är ett perfekt tillfälle att komma som ett par och leka med era kostymer.

Alternativt kan du förstås alltid välja Halloweenkostymer som inte har något samband med varandra. Poängen är att ni ska ha så roligt som möjligt och att ni båda ska känna er bekväma i era Halloweenkostymer.

Läs också: massor av roliga Halloween-dräkter för barn

Ge ditt barn rätt Halloween kläder för att gå på bus eller godis

Det är viktigt att välja rätt halloweenkostym när dina barn eller ditt barn ska gå ut på bus eller godis. Kostymen ska inte bara vara skrämmande utan också säker.

Bus eller godis sker vanligtvis när det är mörkt, så du vill försäkra dig om att alla kan se ditt barn. Att välja en självlysande dräkt eller liknande är därför en fördel. Det är också bra att se till att det är möjligt att se tydligt i alla riktningar när dräkten är på.

Se också: dekorationer för nyårsfesten

Senast uppdaterad december 2, 2022 av Simone Lundmark