Halloween dekorationer » Se 10 coola idéer för Halloween-dekorationer här

Före Halloween den 31 oktober kan du dekorera ditt hem och din trädgård med de coola och (o)mysiga produkterna nedan. Alla dina grannar kommer att prata om just ditt hus och barnen kommer att känna sig särskilt välkomna eller kanske för rädda för att våga gå fram till din ytterdörr för att göra bus eller godis.

Känner du dig ambitiös? Välj då flera eller alla produkter nedan som Halloween-dekorationer.

Falska spindelvävar

Med den här falska spindelväven kommer dina gäster att få kalla kårar på din Halloweenfest. Det här falska spindelnätet är perfekt för att dekorera ditt hem, eftersom de flesta människor inte är så förtjusta i spindlar.

Tack vare den sträckbara fiberduken är det möjligt att sträcka ut spindelnätet mycket, så att det täcker större områden. Du kan därför välja om du vill fylla ett helt rum med spindelväv eller om du bara vill placera dem vid din ytterdörr.

För maximal effekt när det gäller läskighet är det värt att lägga till en eller två spindlar i spindelväven. När du köper det falska spindelnätet får du ett paket med antingen 18 gram eller 200 gram spindelnät och sex spindlar.

Blodig Halloween duk

Har du en (o)mysig Halloweenfest? Sedan måste naturligtvis bordet dukas så att gästerna välkomnas på bästa möjliga sätt. Och det är där en blodig Halloween-duk kommer in i bilden.

Med den här Halloween-duken kommer blodet att rinna ner från alla sidor. Täck bordet med andra blodiga föremål eller skrämmande Halloween-dekorationer så blir det det perfekta Halloween-bordet för vilken fest som helst.

Duken är också tillverkad av 100 % polyeten och mäter 137 x 275 centimeter.

Hängande demon

Om du letar efter några extra kusliga Halloween-dekorationer kan du inte göra fel med den här Halloween-dekorationen. Här får du en riktig hängande demon som inte bara sprider spöklikhet utan också mystik.

Alla som kommer in i ditt hem kommer att bli skrämda från vettet av denna hängande demon. Du kan till exempel hänga upp den så att folk ser den direkt när de går in genom din ytterdörr. Du kan också välja att placera den någon annanstans i hemmet, där den har den mest skrämmande effekten.

Den hängande demonen mäter 110 centimeter.

Halloween-träd med spöken

Letar du efter skrämmande Halloween-utomhusdekorationer? Då är det värt att ta en närmare titt på det här hemsökta Halloween-trädet.

Med det här Halloween-trädet kan du vara säker på att dina gäster kommer att ha svårt att gå genom trädgården eller att barnen kommer att vara rädda för att knacka på din dörr. Om du väljer det här hemsökta Halloween-trädet som en del av dina Halloween-utomhusdekorationer är du redan på god väg att dekorera din trädgård med (o)mysiga Halloween-dekorationer.

Haunted Halloween Tree mäter 180 x 200 centimeter, så det är en riktigt fin storlek.

Skär hand

En Halloweenfest är inte komplett förrän du har en avhuggen hand som dekoration. Om du ska vara värd för årets Halloweenfest är det bäst att du investerar i den här produkten.

Vissa Halloween-dekorationer är mer kusliga, blodiga och äckliga än andra. Den här avhuggna handen är alla dessa tre saker, eftersom dess utseende är extremt autentiskt. Du kommer nästan att tro att det är en riktig hand.

Handen mäter också 30 centimeter och kan placeras på ett bord eller liknande.

Halloween glödlampa

Skapa en skrämmande och kuslig atmosfär med den här glödlampan. Glödlampan avger ett ljus som är både grönt och mystiskt, vilket skapar den rätta stämningen för en Halloweenfest.

Om du tycker att din hembelysning behöver lite extra (o)mysighet är den här glödlampan ett optimalt val. Detta skapar precis den stämning och atmosfär som du vill ha för ditt Halloweenparty eller om barnen kommer över för att busa eller busa.

Glödlampan mäter totalt 11 centimeter och kan placeras på olika ställen i hemmet.

Laboratorieburk med ögon

Den här laboratorieburken med ögon kommer att skrämma alla som tittar på den. Du kan inte låta bli att få en chock om du plötsligt ser den här burken stå på ett bord.

Burken är fylld med ögon i olika färger som tittar på dig. Både du och dina gäster kommer nästan att få känslan av att det är dina ögon som kommer att hamna i burken nästa gång. Det är därför den perfekta Halloween-dekorationen för din Halloweenfest.

Den här burken mäter totalt 19 centimeter.

Talande och glödande häxa

Kan du inte få nog av skrämmande och kusliga Halloween-dekorationer? Då måste du få tag på den här talande och glödande häxan som kan skrämma även den minsta Halloweenentusiasten.

Häxan är utrustad med både ljus- och ljudeffekter så att den verkligen kan skrämma alla som går förbi den. Detta bidrar till att göra dina Halloween-dekorationer ännu mer hårresande och häftiga på samma gång.

Den talande och glödande häxan har en riktigt fin storlek på 160 centimeter, så hon kommer att kännas ganska verklighetstrogen.

Trofé för bästa utklädnad vid Halloween

Om du håller en Halloweenfest där alla måste klä ut sig och komma i en kostym är det värt att köpa den här kostymtrofén. Trofén kommer inte bara att fungera som Halloween-dekoration hela kvällen, du kan också glädja en av dina gäster med den.

Den bäst klädda gästen får denna trofé. Själva trofén består av ett läskigt skelett som håller huvudet i båda händerna. På trofén står det också ”Bästa kostym” längst ner.

Trofén mäter totalt 24,1 x 7,7 centimeter.

Pumpa Rasle Bucket

Halloween är lika mycket en dag för vuxna som för barn. Om dina barn ska gå på bus eller godis, eller om du bara behöver en hink för dina Halloween-dekorationer, är det här en bra idé.

Det är inte bara roligt att klä ut sig och dekorera hemmet med Halloweenpynt, det är också bra att gå ut och skramla. Kanske har dina barn turen att få en massa godis och godis från alla grannar? Om så är fallet är det viktigt att ha rätt skrammelhink till hands.

Rakkorgen är naturligtvis en pumpa och mäter 14 x 18 centimeter.

Var kreativ med din familj och gör ditt hem redo med Halloween-dekorationer

De flesta människor älskar att dekorera inför julen. Men det finns faktiskt också många människor som älskar att sprida spöken varje år till Halloween. För att dekorera ditt hem på bästa sätt är det viktigt att du har rätt Halloween-dekorationer. Det gör ditt hus extra roligt och kusligt för både barn och vuxna.

Relaterat: Gör dina egna Halloween-dekorationer med dessa DIY-idéer

Sätt dig ner med familjen och planera hur du kan göra din trädgård och ditt hem till den mest hårresande och kusliga platsen. Det är inte bara roligt att tillbringa tid tillsammans på detta sätt, utan det är också alltid spännande att pynta huset med Halloweenpynt.

Att dekorera hemmet med en massa Halloween-pynt är alltid en rolig och underhållande familjeaktivitet. På så sätt kan ni hjälpa varandra om ni ordnar en Halloweenfest för både barn och vuxna.

Se också: hur du får grepp om nyårsdekorationerna

Dekorera med Halloween-dekorationer både inomhus och utomhus

Oavsett ålder är det få saker som är läskigare – eller roligare – än att se ett kusligt, hårresande Halloweenhus.

I år kan du dekorera ditt hem så att det blir lika läskigt som det är roligt. Vill du göra ditt hem till det som alla i grannskapet pratar om i många år framöver? Piffa sedan upp med Halloween-dekorationer både inomhus och utomhus.

Som tur är finns det numera så många olika Halloweenpynt att välja mellan, så du kan välja alla dina favoriter. I vilket fall som helst kommer det alltid att vara möjligt att hitta många Halloween-dekorationer som passar just din smak.

När det gäller Halloween-utomhusdekorationer kan du dekorera med allt från hemsökta träd till spöken och skyltar. Inomhus kan du gå loss med spindelväv, avhuggna händer, häxor, demoner, spindlar och mycket mer. När du väl har börjat kan det vara svårt att sluta.

Se även: karnevalsdräkter för barn

Senast uppdaterad december 2, 2022 av Simone Lundmark