Flätad tvättkorg: 5 estetiska och vackra tvättkorgar

Vårt bästa val av tvättkorgar i flätad korg

Bästa tvättkorgen i naturfärgad korg: Living&more tvättkorgar – Molly

Om du behöver en tvättkorg i naturfärgad korg kan du ta en titt på det här setet. Du får två tvättkorgar i olika storlekar, vilket kan vara mycket praktiskt. Dessutom har tvättkorgen både lock och handtag.

Bästa tvättkorgen i svart korg: Vallea Tvättkorg 62 x 51 cm.

Om du letar efter en svart tvättkorg i flätad korg är den här modellen ett utmärkt val. Tvättkorgen ser väldigt snygg ut och har ett smart lock. Dessutom har modellen en svart innerväska av tyg.

Bästa vävda tvättkorgen av sjögräs : Living&more-korgset – Julia

Med den här uppsättningen med två tvättkorgar av vävt sjögräs får du en större och en mindre modell. Tvättkorgarna är vackra och har ett dekorativt mönster. De kommer därför att se mycket vackra ut oavsett var de placeras i ditt hem.

5 snygga och praktiska tvättkorgar av korgfläder

Living&more tvättkorg – Isabel

Funktioner:

Mått: 56 x 44 cm (h x ø)

Material: rotting

Material: rotting: Naturlig färg

Det är helt enkelt inte trevligt att ha sin tvätt ute i det fria så att alla kan se den. Det kan du undvika med den här fina tvättkorgen i korg. Tvättkorgen har ett lock så att du inte behöver titta på din tvätt varje dag.

Den har också handtag så att du enkelt kan flytta runt tvätten efter behov. Den är vävd av rotting och handgjord.

Living&more tvättkorgar – Molly

Funktioner:

Mått: 65 x 43 cm och 52 x 34 cm

Material: sjögräs

Färg: Naturlig färg

Om du behöver mer än en enda tvättkorg kan det här snygga setet vara något för dig. Setet innehåller två tvättkorgar i olika storlekar. Den ena är något större än den andra.

Tvättkorgarna är handgjorda och vävda i sjögräs. Samtidigt har de ett lock och ett handtag. På så sätt kan du förvara tvätten och du kan också flytta runt korgarna om du behöver det.

Vallea Tvättkorg 62 x 51 cm.

Funktioner:

Mått: 62 x 51 cm. (h x ø)

Material: rotting

Färg: Svart

En tvättkorg i korg behöver inte vara naturlig. Det är också möjligt att välja en modell i svart. Det är precis vad du får här. Den här tvättkorgen är vävd i svart rotting, vilket ser väldigt snyggt ut.

Tvättkorgen är dessutom försedd med ett lock. Den levereras också med en svart innerväska av tyg. Om den svarta färgen inte passar in i din inredning finns samma modell även i andra attraktiva färger.

Du kan köpa den i grå rotting med en vit tygväska eller i vit tvättad rotting med en vit tygväska. På så sätt kan du välja den tvättkorg som du tycker bäst om.

Living&more tvättkorgar – Mille

Funktioner:

Mått: 70 x 45 cm och 60 x 35 cm

Material: vattenhyacint

Färg: Naturlig färg

Du behöver inte nöja dig med tråkiga tvättkorgar. Istället kan du välja dessa vackra tvättkorgar i korg som fungerar som ett dekorativt element i din heminredning. I den här uppsättningen ingår både en större och en mindre modell, som är perfekt för till exempel en familj.

Dessa tvättkorgar är vävda av vattenhyacintfibrer och levereras med en avtagbar tygpåse. Tvättkorgarna är dessutom handgjorda och levereras med både lock och handtag.

På så sätt är tvätten väl förvarad och du kan enkelt och snabbt flytta korgen till tvättmaskinen eller någon annanstans där den behövs.

Living&more korgar – Julia

Funktioner:

Mått: 52 x 45 cm och 36 x 31 cm

Material: sjögräs

Färg: Naturlig och vit

Här får du äntligen en uppsättning tvättkorgar i korg som består av två modeller i olika storlekar. Du får alltså både en stor och en liten tvättkorg. Detta kan vara mycket praktiskt i många situationer.

Det här setet är tillverkat av vävt sjögräs och har ett dekorativt mönster. De ser nästan inte ut som tvättkorgar, utan som vackra korgar som du kan ha överallt i ditt hem.

Dessutom har korgarna både lock och handtag, vilket gör dem ännu mer eleganta och praktiska.

Förvara din tvätt för vardagen med en tvättkorg i korg

Det finns ingen anledning att lämna din tvätt ute i det fria och synlig hela tiden. Det är helt enkelt inte vackert. Lyckligtvis finns det en bra lösning på detta problem. Istället kan du investera i en snygg och attraktiv tvättkorg i korg.

Relaterat: tvättkorg i plast

Med en tvättkorg i korg kan du snabbt och enkelt förvara din vardagstvätt så att ingen kan se den. En tvättkorg i korg är vanligtvis snygg och praktisk på samma gång.

Det betyder att du inte bara kan hålla din tvätt städat, utan också få ett dekorativt element. Du kan därför vara säker på att din tvättkorg kommer att se bra ut i ditt hem, oavsett var du ställer den.

I många fall ser dessa tvättkorgar inte alls ut som tvättkorgar. De ser ut som vanliga korgar som många människor väljer att placera i olika delar av hemmet för filtar, leksaker eller andra saker.

Så om du väljer att köpa en eller flera tvättkorgar i korg, behöver du inte oroa dig för att de ska stöka till din inredning. De är bara vackra.

Relaterad artikel: tvättkorg med lock

Senast uppdaterad juni 15, 2023 av Simone Lundmark