Tvättkorg med lock: 6 smarta och snygga tvättkorgar

Vårt bästa val av tvättkorgar med lock

Bästa tvättkorgen med lock i bambu: Naturfärgad tvättkorg i bambu med lock och avtagbar bomullspåse

Om du vill ha en vacker och enkel tvättkorg med lock är den här bambumodellen ett utmärkt val. I tvättkorgen kan du förvara din tvätt på ett fint sätt och den har en tvättpåse av bomull inuti.

Bästa tvättkorgen med lock i polyrattan: rymlig och vacker tvättkorg i grå polyrattan

Detta är en vacker och rymlig tvättkorg i polyrattan. Korgen är extremt slitstark och hållbar, och den är dessutom mögel- och vattenresistent. Detta innebär att den här modellen lätt kan stå i badrummet om det behövs.

Bästa tvättkorgen med lock i teak: Set med 3 tvättkorgar i teak

Med det här fina setet får du tre tvättkorgar med lock som är tillverkade av massivt teakträ. Setet består av modeller i olika storlekar, så det finns tvättkorgar för hela familjen. Korgarna levereras också med en avtagbar och tvättbar väska av bomullstyg.

6 funktionella och snygga tvättkorgar med lock

Tvättkorg i naturlig bambu med lock och avtagbar bomullspåse

Funktioner:

Mått: 40 x 60 x 30 cm (b x h x d)

Material: bambu och bomull

Färg: Naturlig färg

Letar du efter en smart och snygg tvättkorg? Då är den här vackra tvättkorgen med lock perfekt för dig. På så sätt kan du förvara din tvätt på ett snyggt och prydligt sätt utan att behöva titta på den hela tiden.

Den naturfärgade tvättkorgen är tillverkad av bambu och har en kapacitet på 71 liter, vilket gör den mycket rymlig. Dessutom levereras den med en inre bomullstvättpåse som kan tas ut och tvättas vid behov.

En tvättpåse är praktisk eftersom den gör att du enkelt kan lägga in din tvätt i tvättmaskinen när det är dags att tvätta.

Cinas Classic tvättlåda liten i vitt med lock i teak 45 x 30 x 48 cm

Funktioner:

Mått: 45 x 48 x 30 cm (b x h x d)

Material: teak

Vit

Med den här lilla tvättkorgen med lock får du en praktisk modell som du kan ha på de flesta ställen. Tvättkorgen är tillverkad av massivt teakträ och har en enkel och fin design.

Modellen har vackra vitmålade lameller på alla sidor och det finns dekorativa gummifogar mellan de råa trästängerna i locket. Så om du vill ha en vit tvättkorg av högkvalitativt trä kan detta vara något för dig.

Rymlig och vacker tvättkorg i grå polyrattan

Funktioner:

Mått: 57 x 33 x 60 cm (l x b x h)

Material: PP-plast, rotting och bomull

Färg: Grått

Den här snygga och handvävda tvättkorgen med lock kommer att pryda varje hem. Den ser ju inte ut som en tvättkorg vid första anblicken. Men den är gjord för att lägga tvätt i.

Den grå tvättkorgen är tillverkad av polyrattan. Materialet är slitstarkt och hållbart, samtidigt som det är vatten- och mögelbeständigt. Tack vare dessa egenskaper kan den här tvättkorgen lätt stå i badrummet.

Tvättkorgen är dessutom lätt att flytta från plats till plats och den kan demonteras och vikas vid behov. På insidan finns en avtagbar bomullspåse så att du snabbt kan ta din tvätt till tvättmaskinen.

Relaterat: fler tvättkorgar i korg

Rymlig tvättkorg av tyg med lock och handtag, svart

Funktioner:

Mått: 60 x 36 x 66 cm (l x b x h)

Material: linne

Svart

Om du letar efter en rymlig tvättkorg med lock bör du ta en titt på den här modellen. Den här snygga tvättkorgen i tyg har en kapacitet på hela 85 liter, så det finns gott om plats för mycket tvätt.

Locket har också en kardborreknäppning så att du kan förvara din tvätt på bästa möjliga sätt. De praktiska bärhandtagen gör det också lätt att bära tvätten till tvättmaskinen. Sist men inte minst är modellen platsbesparande eftersom den inte tar upp mycket utrymme och kan fällas ihop vid behov.

Tvättkorgar 3 stycken i teak

Funktioner:

Mått: 62 x 46 x 63 cm + 53 x 39 x 53 cm + 44 x 32 x 45,5 cm (l x b x h)

Material: teak och bomull

Färg: Brun

Om hela familjen behöver tvättkorgar kan detta set med tre korgar vara det bästa alternativet. Setet består av tre modeller i olika storlekar och kan stå på många ställen i ditt hem.

Alla tvättkorgar är tillverkade av massivt teakträ och har fått en vacker finish som ger träet den vackraste varma bruna färgen. Samtidigt säkerställer korgarnas gittermönster att de är väl ventilerade.

Korgarna levereras också med en bomullspåse som är avtagbar och tvättbar.

Vipp | Tvättkorg – Vipp441

Funktioner:

Mått: 69 x 39 cm (h x b)

Material: pulverlackerat stål, rostfritt stål, silikon och nylonnät.

Färg: Svart eller vit

Med den här tvättkorgen med lock från Vipp får du en smart och elegant modell som kan stå i nästan alla rum i ditt hem.

Tvättkorgen har en kapacitet på 75 liter och är utrustad med ett perforerat lock som säkerställer luftcirkulationen. Den är tillverkad av pulverlackerat stål, rostfritt stål, silikon och nylonnät.

Dessutom har modellen hjul, så den är lätt att flytta runt. Innerpåsen är också uppdelad i två olika sektioner, vilket gör den lätt att ta bort och tvätta. Det är möjligt att köpa den här tvättkorgen i både svart och vitt.

Relaterat: fler tvättkorgar av plast

Senast uppdaterad juni 13, 2023 av Simone Lundmark