Balkongbord: Få en mysig balkong med ett smart och praktiskt Altanbord

Vårt bästa val av Balkongbord

Bästa Balkongbord med torkställning: Alma teakhängande bord i teak med torkställning

Det här utebordet är perfekt för dig som har en mindre uteplats och vill ha en platsbesparande lösning. Balkongbordet är inte bara ett balkongbord. Det är också ett torkställ, så du kan torka kläder enkelt och bekvämt på balkongen när vädret är bra. Så du kan njuta av det här lilla balkongbordet på flera sätt.

Bästa stora Balkongbord: Laura hopfällbart bord – 130 x 50 cm.

Här får du ett stort och hopfällbart terrassbord som är perfekt för en lite större uteplats. Det är det perfekta valet om du vill att hela familjen ska sitta på balkongen under middagen. Alla sitter bekvämt och optimalt, eftersom bordsbenen är utformade för att ta upp så lite utrymme som möjligt. När bordet inte används kan det fällas ihop.

Bästa multifunktionella Balkongbord: Cool Bar, svart/vit

Om du gillar roliga, smarta och multifunktionella möbler är det här utebordet definitivt något för dig. Det är faktiskt ett bord, en kylare och ett barbord i ett. Så du behöver inte stå upp hela tiden för att hämta en kall öl eller en läsk när det är varmt och solen skiner från en molnfri himmel. Samtidigt har du en plats för dina drycker och ätbara saker.

8 smarta och snygga bord för uteplatsen

Alma hängbord i teak med torkställning – 100 x 60 cm.

Funktioner:

Mått: 100 x 60 cm (l x d)

Material: teak

Färg: Naturlig och svart

Om du vill utnyttja utrymmet på din balkong på bästa sätt kan du välja ett multifunktionellt balkongbord som den här modellen. Det är ett hopfällbart terrassbord som även fungerar som ett smart litet torkställ. På så sätt får du en genomtänkt och funktionell lösning.

Använd det här uteplatsbordet för att antingen sitta och njuta av ett glas kall nypressad juice, något ätbart eller hänga tvätten på tork när du är på jobbet. Om du inte använder bordet kan du fälla ner det för att minimera dess fotavtryck.

Bordet är tillverkat av teak och har en fjädring som kan justeras från 3 till 11 centimeter. Den här inställningen gör att balkongbordet passar till de flesta balkonger.

Blåvand cafébord

Funktioner:

Mått: 73 x 70 cm (h x d)

Material: mosaik och metall

Färg: Svart och grått

Alla älskar att sitta utomhus och njuta av mat och dryck när solen skiner. Det perfekta bordet för detta ändamål kan vara ett runt och litet terrassbord i den bästa caféstilen. Det är en platsbesparande lösning som är extremt praktisk i mindre utrymmen där utrymmet är begränsat.

Det här vackra mosaikbordet i svart och grått kommer att se bra ut på vilken balkong som helst. Mosaiken kompletteras vackert av den svarta galvaniserade metallramen. Med ett par matchande svarta caféstolar är du redo att ta sommaren till din balkong med stil.

Det vackra och unika lilla balkongbordet är varje balkongägares dröm, eftersom det bidrar till att ge balkongmiljön en extra inbjudande atmosfär. Oavsett om du äter eller dricker vid bordet, eller om du sitter vid bordet för att arbeta eller läsa en bra bok, kommer du att njuta av dess vackra utseende.

Cinas york fällbart bord vitt

Funktioner:

Mått: 72 x 70 x 70 x 70 cm (h x l x b)

Material: mahogny

Färg: Vit

Om du letar efter ett vitt bord till din balkong hittar du ett bra val här. Det här klassiska York-fällbordet är superfint och smart, eftersom du bara kan fälla ihop det och ställa det i ett hörn när du inte behöver det.

Bordets storlek garanterar att det finns gott om plats för dig att sitta och äta vid bordet. Dessutom är utebordet tillverkat av mahognyträ som är lackerat med en stark och hållbar vit högglansig PU-finish. Detta garanterar bättre hållbarhet och motståndskraft mot det danska vädret. Det är därför ett terrassbord som du kan ha glädje av i många år framöver.

Du har också möjlighet att köpa det här balkongfällbara bordet i teak om det passar bättre på din balkong.

Laura hopfällbart bord – 130 x 50 cm.

Funktioner:

Mått: 74 x 130 x 50 cm (h x l x d)

Material: teak

Färg: Naturlig färg

Laura är ett terrassbord i teak som passar dig som letar efter ett stort och hopfällbart bord för t.ex. en långsträckt uteplats. Med ett större terrassbord får du plats för fler matgäster på terrassen.

Eftersom utebordet är fristående kan du enkelt flytta det om du behöver det. Du kan också välja att fälla bordet så att du har plats för andra saker på terrassen när du inte behöver ett bord.

Bordsbenen är också utformade för att ta upp så lite utrymme som möjligt, samtidigt som de ger bästa möjliga benutrymme för alla som sitter vid bordet. Dessutom är det här vackra bordet utrustat med ett klicksystem i metall som låser bordsskivorna på plats så fort de fälls ut.

Cool Bar, svart/vit

Funktioner:

Mått: 50 x 50 cm (h x d)

Material: syntetisk rotting och plast

Färg: Svart och vitt

Det finns många alternativ när det gäller små terrassbord. Ett av alternativen är det här roliga och snygga terrassbordet med flera funktioner. Bordet kan inte bara användas som ett litet terrassbord, utan även som kylskåp och barbord. Den har alltså tre funktioner.

Dina vänner och din familj kommer definitivt att vilja sitta med dig på balkongen om du har det här lilla balkongbordet stående. Balkongbordet är både roligt och smart tack vare sin mångsidighet.

Föreställ dig att du sitter på din balkong och blir törstig av värmen. Du behöver inte spendera energi på att hämta nya kylförnödenheter, eftersom de är nära till hands. Så om du behöver ett coolt balkongbord är det här definitivt värt att överväga.

Mer för balkongen: Snygga balkongparasoller

Venture Design Marion bord för uteplats

Funktioner:

Mått: 60 x 45 cm (l x d)

Material: akaciaträFärg : Brun

Här är ett praktiskt hängande balkongbord som är både snyggt och charmigt. Den utstrålar sydlig sol, vilket bidrar till att skapa den rätta atmosfären på balkongen. Njut av denna atmosfär ensam eller tillsammans med vänner och familj.

Med det här bordet hängande på balkongen har du en central punkt för många mysiga stunder. Om du inte behöver bordet kan du bara fälla ihop det så tar det väldigt lite plats.

Det rektangulära terrassbordet kommer snabbt att bli din favoritmöbel, eftersom det gör din sommar så mycket bättre. Så ta en titt på om det här utebordet i akacieträ är något för dig eller inte.

Ida Hängande bord i metall – 60 x 40 cm.

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x d)

Material: metall

Material: metall (60 cm) Material: metall (60 cm) Material: metall (60 cm) Material: metall (60 cm) Färg: Svart

Ett smart och underhållsfritt hängbord för balkongen är alltid ett bra val. Det här hängande bordet är tillverkat i metall och är enkelt att montera på balkongräcket, så det går snabbt och smärtfritt att komma igång.

Terrassbord är ett praktiskt tillägg till balkongen, så att du har någonstans att ställa ditt morgonkaffe eller liknande när du vistas på balkongen. Du kan också sitta och arbeta på datorn vid bordet eller ställa vackra och väldoftande blommor på bordet.

Det lilla balkongbordet har en upphängning som kan justeras från 3 till 11 centimeter i bredd så att det passar exakt till din balkongram. Fäll ihop bordet och spara utrymme när du behöver det.

Bord för uteplats – Antracitgrått

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x d)

Material: metall

Färg: Antracitgrått

Gör din balkong redo för sommaren på nolltid med det här antracitgrå balkongbordet. Det kan kännas som ren lyx att ha ett bord på balkongen. Vid ditt balkongbord kan du sitta i lugn och ro och njuta av allt från frukost till lunch, middag och en sval dryck.

Det här utrymmessnåla terrassbordet är perfekt för små balkonger och kan vara platsen för många trevliga stunder. Du behöver inte ens ägna mycket tid åt att montera bordet, eftersom det är enkelt och okomplicerat.

Om du inte redan har ett balkongbord kan du komplettera din balkong med det här mysiga bordet i pulverlackerad metall. Bordet kommer garanterat att få dig att uppskatta din vackra balkong ännu mer.

Mer för balkongen: Mini vinterträdgårdar som passar balkongen

Senast uppdaterad juni 14, 2023 av Simone Lundmark