Elektrisk motorcykel för barn: De 5 bästa elektriska skotrar och motorcyklar

Vårt bästa val

Bästa elmotorcykel för barn 10 år: Azeno Street Fighter GT elmotorcykel

För snabba barn är den här elektriska motorcykeln med gaspedal ett självklart val med sina 15-19 km/h och sin realistiska design.

Bästa elmotorcykel för barn 5 år: BMW F850 GS polis elmotorcykel

I sann BMW-design och med en hastighet på upp till 6 km/h finns det gott om möjligheter att leka polis och köra iväg.

Bästa elmotorcykel för barn 3 år: Alex’s Garage elmotorcykel för de yngsta

Den här fina motorcykeln är perfekt för de små med sin låga hastighet på 3 km/h, stabila design och underhållande ljud- och ljuseffekter.

5 av de bästa elektriska motorcyklarna för barn

De flesta barn fascineras av snabba motorcyklar med bra ljud – och för många barn är det en dröm som går i uppfyllelse att köra motorcykel. Därför är en elektrisk motorcykel för barn ett självklart presentval för fartälskande flickor och pojkar.

Se 5 fantastiska motorcykelidéer för barn mellan 3 och 12 år nedan.

Alex’s Garage elektrisk motorcykel för de små

Funktioner:

  • Rekommenderad ålder: från 3 år
  • Hastighet: 3 km/h

För de små – som får sin första elcykel – är den här modellen superfin. Den är bra och stabil att sitta på, den är lätt att styra och den går inte så fort. Å andra sidan är hög musik och discoljus en del av upplevelsen – till glädje för de flesta barn.

Det finns också en smart topplåda så att du kan ta med dig din nallebjörn eller lunchpaket på resan – och designen ser ut som en polismotorcykel, vilket är en stor succé för många små pojkar och flickor. Cykeln kan också köras både framåt och bakåt.

Aprilia Tuono V4 12V motorcykel

Funktioner:

  • Rekommenderad ålder: från 3 år
  • Hastighet: 5 km/h

Denna elmotorcykel har utformats på licens av Aprilia och liknar därför de riktiga Aprilia-motorcyklarna. Hjulen är av gummi, det finns många fina detaljer, stötdämpare och LED-lampor i strålkastarna.

Cykeln har både fram- och backväxlar och kan gå upp till 5 km/h. Den är alltså perfekt för barn i åldern 5-6 år. Den är också utrustad med stödhjul så att barnet kan koncentrera sig på att ha roligt i stället för att hålla balansen. De smarta ljud- och ljuseffekterna gör det bara ännu roligare.

Azeno Street Fighter GT elektrisk motorcykel

Funktioner:

  • Rekommenderad ålder: från 8 år
  • Hastighet: 15-19 km/h

För äldre barn mellan 8 och 12 år är detta en riktigt rolig motorcykel. Den kan gå riktigt fort i 15-19 km/h. Och förutom den rätta hastigheten är den utrustad med ett lädersäte och bra halkfria PU-däck.

Till skillnad från de andra elcyklarna i den här guiden är detta ett ”riktigt” fordon med gas och kedja. Tänk på att det går fort att komma igång och att det passar bäst för barn som har provat något liknande tidigare – och det krävs också lämplig säkerhetsutrustning.

Nordic Play Polis elektrisk motorcykel

Funktioner:

  • Rekommenderad ålder: från 3 år
  • Hastighet: 3 km/h

En riktigt fin elektrisk motorcykel för barn mellan 3 och 5 år. Den kan köra i 3 km/h, så den är bra för små barn, för försiktiga och för nybörjare. Det finns också en backväxel. Designen är snygg och ser ut som en riktig motorcykel, men den är utrustad med små stödhjul för bättre balans.

Cykeln kan inte bara köra fort, både framåt och bakåt, utan också spela musik och lysa, och sirenerna är påslagna.

BMW F850 GS elektrisk motorcykel för polisen

Funktioner:

  • Rekommenderad ålder: 3-6 år
  • Hastighet: 3-6 km/h

Om ditt barn älskar polismotorcyklar – eller BMW-motorcyklar i allmänhet – är den här elmotorcykeln det perfekta presentvalet! Motorcykeln är licensierad av BMW och är en miniversion av de riktiga motorcyklarna.

Den har också gummihjul (och små stödhjul för bättre stabilitet), motorljud, blinkande sirener och en toppbox. Det finns två hastigheter, 3 och 6 km/h, och en backväxel.

Andra relaterade artiklar:

Senast uppdaterad augusti 15, 2023 av Simone Lundmark