Utomhus fåtölj: 7 modeller för mysighet på terrassen

Vårt bästa val av loungestolar för utomhusbruk

Bästa loungestolen för utomhusbruk som bönsäck: Cobana Lounge Chair

Den här bönsäckstolen är den perfekta loungestolen för dig som vill sitta extra bekvämt och bekvämt. Sittsäcken finns i en rad olika färger och är både slitstark och vattenavvisande. Det innebär att du kan ha glädje av stolen i många år.

Bästa loungestolen i rotting för utomhusbruk : Calvi Lounge Lounge Lounge Chair

Om du behöver en loungestol i rotting för utomhusbruk är den här modellen det självklara valet. Stolen är tillverkad av naturfärgad polyrattan och levereras med mjuka och bekväma polyesterkuddar i naturvitt. I den här stolen kan du slappna av helt utan bekymmer.

Bästa loungestolen i teak för utomhusbruk: Thomas Alken lounge chair – M6 Sammen – Natur

Om du letar efter en loungestol i trä för utomhusbruk kan den här modellen i teak vara något för dig. Stolen är tillverkad i en klassisk och elegant design och designades för FDB Møbler av Thomas E. Alken. Dessutom har stolen tre olika lägen, så att du kan anpassa den efter dina behov.

7 trevliga och bekväma loungestolar för utomhusbruk

Cobana Lounge Chair

Funktioner:

Mått: 96 x 80 x 70 cm (l x b x h)

Material:

Färg: Flera olika färger

Det är alltid trevligt att sitta bekvämt när du kopplar av ute på terrassen. Med den här Cobana Lounge Chair kommer du utan tvekan att sitta som en dröm.

Stolen är både hållbar och vattenresistent, så du kan njuta av den i många år framöver.

Den är tillverkad av 100 % syntetisk olefin som inte blir smutsig av fukt. Så även om det regnar kan du låta den stå ute på terrassen. Samtidigt behöver du inte oroa dig för att materialet bleknar i solen.

Dessutom består loungestolen av två oberoende väskor inuti. Dessa säckar fästs vid varandra med hjälp av kardborreband. Om du sitter på en av dem trycks den andra mot ryggen. Detta ger dig ett fantastiskt stöd och en fantastisk sittkomfort.

Det är möjligt att kombinera loungestolen för utomhusbruk med en matchande puff. Dessutom finns loungestolen i flera olika färger, så du kan välja den perfekta färgen för din uteplats.

Relaterat: 5 fantastiska trädgårdssoffor

Calvi loungestol

Funktioner:

Mått: 86 x 70 x 70 cm

Material: metall, polyester

Färg: Naturlig färg

branzie loungestol

Letar du efter en lounge stol med rep? Då kanske den här loungestolen i naturligt rep är något för dig. Stolen levereras också med grå kuddar, så att du kan sitta mjukt och bekvämt.

Inte bara det, stolen har också en brun metallram… Du får alltså en hållbar och robust stol, så att du kan luta dig tillbaka och slappna av utan att behöva bry dig om något i världen.

Living&More lounge stol i bambu

Funktioner:

Mått: 75 x 75 x 82 cm (l x b x h)

Material: bambu och polyester

Färg: Naturlig färg

Här får du en snygg loungestol för utomhusbruk i bambu med kuddar i naturlig polyester. Eftersom stolen är tillverkad av ett naturmaterial kan du skapa ett mer naturligt och harmoniskt utseende på din terrass med den här modellen.

Tack vare de smarta och mjuka polyesterkuddarna sitter du dessutom bekvämt när du vill koppla av utomhus. Till exempel när du vill umgås med vänner och familj eller när du vill läsa en bra bok ensam i solen.

Den här loungestolen för utomhusbruk kan hålla i många år framöver om du tar väl hand om den.

Thomas Alken lounge chair – M6 Sammen – Natur

Funktioner:

Mått: 70 x 75 x 74 cm (h x b x d)

Material: teakträ

Färg: Naturlig färg

Med den här loungestolen för utomhusbruk får du en innovativ och bekväm modell i naturligt oljat teakträ. Stolen är designad för FDB Møbler av Thomas E. Alken och har en klassisk och elegant design.

Det är en vacker och bekväm loungestol för utomhusbruk med tre olika lägen. På så sätt kan du justera stolen efter dina önskemål. På så sätt kan du alltid sitta på det mest optimala sättet. Dessutom är det trä som används FSC-certifierat.

Relaterat: se fler häftiga amerikanska trädgårdsstolar här

Sika Design Olympia Nest Exterior – Naturlig

Funktioner:

Mått: 84 x 140 x 134 cm (h x b x d)

Material: aluminiumrotting, syntetiska fibrer, aluminium och Quick Dry Foam

Färg: Naturligt

Olympia är en fantastisk loungestol för utomhusbruk som också kallas för en ”loveseat”. Loungestolen är designad av Sika-Design och tillverkad av materialen alu-rotting och artfibre. Dessa material är extremt väderbeständiga, så stolen kan stå ute året runt.

Dessutom är de attraktiva lindningarna i ryggen och sätet gjorda på en aluminiumram. Kuddarna är tillverkade av det praktiska Quick Dry Foam, som finns i flera färger. Skummet är snabbtorkande och lämpar sig för utomhusbruk.

Den här loungestolen för utomhusbruk bidrar med ett naturligt vackert element till alla typer av uteplatser. Möbeln har ett estetiskt och elegant utseende med den böjda ryggen och den fina öppna fläkten. Stolen är utan tvekan den perfekta platsen för att koppla av.

HOUE ReCLIPS gungstol i återvunnen plast – Flera färger

Funktioner:

Mått: 58 x 59 x 102 cm (h x b x d)

Material: pulverlackerat stål och återvunnen plast

Färg: Material: plast och återvunnen plast

ReCLIPS är en smart och elegant gungstol med UV-skyddade lameller, tillverkad av återvunnen plast med en pulverlackerad aluminiumram. Gungstolen är alltså tillverkad av plast från hushållsavfall, en teknik som utvecklats i Danmark.

Med den här loungestolen för utomhusbruk får du därför en modell som är resultatet av en fusion av dansk innovation och dansk design. Du kan få den här gungstolen i fyra olika färger, så du kan välja din favorit.

Kristina Dam Studio Bauhaus lounge stol, med armstöd – beige stål

Funktioner:

Mått: 67 x 64 cm (h x b)

Material: rostfritt stål

Färg: Beige

Den här Bauhaus-loungestolen kommer från Kristina Dam Studio och är perfekt för dig som vill ha en exklusiv och elegant stol för terrassen. Loungestolen är tillverkad av beige väderbeständigt pulverlackerat rostfritt stål, så den kan användas utomhus utan problem.

Loungestolen för utomhusbruk är mycket fin och har ett ryggstöd och en lätt böjd sits. Det ser inte bara snyggt ut, utan ger dig också en bekväm och mysig sittupplevelse. Dessutom har stolen armstöd, vilket bara ökar komforten.

På så sätt får du en modern och tidlös loungestol för utomhusbruk som du kan njuta av i många år framöver.

Se även: 5 praktiska spaljébänkar

Senast uppdaterad juni 15, 2023 av Simone Lundmark