Cosori Premium Smart Airfryer med WiFi – Anslut till webben via appen

En Cosori Premium Smart Airfryer är inte bara smart till utseende och design, utan även till funktion. Denna airfryer är fullmatad med funktioner som gör den så mångsidig att det är nästan omöjligt att prova allt den kan. Och ändå – eftersom luftfönstret levereras med en trevlig app (tillgänglig på engelska!) som du kan styra maskinen med.

Prova den här smarta luftfönen nu och beställa den eller läs vidare nedan, där vi berättar lite mer om vad den kan göra.

Cosori Airfryer Pro vs Premium - vilken ska du välja?

Styr din Cosori Premium från andra sidan huset

Låt oss börja med allt som är fantastiskt med den här maskinen. För det första känns den som lufttorkens svar på en smartphone. Med en tydlig pekskärm med hög kontrast som är vinklad något mot användaren från köksbänken verkar den mycket användarvänlig. Till och med för den som inte vill laga mat känner man nästan att maskinen bjuder in dig till kulinariska experiment.

Förutom sitt eget användarvänliga gränssnitt är maskinen också utmärkt när det gäller att ansluta till andra enheter i hemmet. För att styra den behöver du bara något som du redan känner till alltför väl: din smartphone. Med en dansk app (tillgänglig för både iPhone och Android) kan du styra din Cosori Premium Smart Airfryer från andra sidan huset.

Cosori Premium Smart APP

Vissa kan tycka att den här funktionen är ganska överflödig. När vill du egentligen justera ugnens inställningar om du inte redan är i köket och kollar maten först? Men det är inte svårt att föreställa sig de som verkligen tror att fjärrkontrollen gör skillnad i matlagningen. Om nyhetsuppläsaren berättar en viktig nyhet, eller om barnen gråter och kräver din uppmärksamhet, kan det vara väldigt trevligt.

Du kan också styra den här lufttorkaren med din röst. Den kan även anslutas till Google Home eller Alexa, om du har någon av dem. Föreställ dig hur enkelt det måste vara att bara kunna be din luftfryer att gå ner till halvvärme – medan du sitter i soffan. Om du verkligen vill insistera på din egen bekvämlighet rekommenderar vi en Cosori Premium Smart Airfryer.

Hitta läckra recept och få instruktioner i appen

Cosori Premium Smart opskrifter

Vi måste erkänna att vi har lärt oss att en app för en matlagningsapparat inte alls är en dålig idé. I appen hittar du mer än 100 förprogrammerade originalrecept – och fler kommer hela tiden.

Dessutom påminner appen dig också om när maten är klar eller när du ska vända den. På så sätt behöver du inte ställa in en klocka och oroa dig för att kontrollera maten hela tiden.

Smart, eller hur?

Kunder och recensenter har talat – och det finns gott om beröm

Cosori Premium Airfryer har redan blivit en populär maskin bland många konsumenter i Norden – och även i Sverige. Och om du bara tar en snabb titt på recensioner från andra kunder ser du att den får mycket beröm.

Corosi Premium Smart Airfryer har faktiskt vunnit flera utmärkelser som en luftfön som är något utöver det vanliga. Den har fått Red Dot Design Award och är därmed världens bästa luftfön – inget mindre än det. Och av norska Tekguide har den röstats fram som bäst i testet 2021.

Så när det gäller förtroende och trovärdighet får den här luftfönen högsta betyg. Den har vunnit både konsumenternas och kritikernas hjärtan – och det säger mycket i den här branschen. Kanske kommer samma sak att hända med dig? Därefter beställ din Cosori Premium Smart Airfryer nu.

Enkelt och snabbt att använda

Cosori Premium Smart

Vi har nämnt den här luftfryggerns användarvänlighet tidigare. Här kan du lägga till ännu fler i samma kategori. Cosori Premium Airfryer har 11 förinställda program. Det gör det otroligt enkelt att börja laga mat – bara genom att trycka på en knapp.

Förutom att den här airfryern gör det snabbt och enkelt att börja laga mat, ser den också till att middagen kan komma på bordet snabbare. Cosori Premuim Smart Airfryer lagar mat upp till 1,5 gånger snabbare än en konventionell ugn. Och resultatet? De är krispiga, läckra och välsmakande – i alla fall när du får lite träning.

Relaterad artikel. Cosori Premium Vs. Pro – vilken ska du välja?

Cosori Premium Airfryer är perfekt för familjen

Cosori Premium Smart

Cosori Premium Smart Airfryer har en kapacitet på 2,2 kg/5,5 liter och kan laga mat till upp till 5 personer samtidigt. Detta gör den idealisk för familjer, eftersom även större portioner inte behöver tillagas i flera omgångar.

En riktig tidsförstörare för familjer är städningen efter middagen. Men det är där som den här stekpannan kommer till sin rätt. Eftersom det är minimalt med rengöringsarbete för att städa runt den här maskinen. De icke-stickande matkorgarna i airfryern är gjorda så att fett och matrester inte fastnar. Den är lätt att rengöra för hand, och du kan även ställa den i diskmaskinen.

I korthet: Vi kan inte nog rekommendera denna läckra och funktionella maskin. Naturligtvis är priset också därefter, så det är inte alla budgetar och familjer som passar in i den. Vi är dock övertygade om att många familjer kommer att ha nytta av och njuta av beställ en Cosori Premium Smart Airfryer. Och det kan du också.

Senast uppdaterad mars 20, 2023 av Simone Lundmark