6 Roliga dörrmattor: Välkomna gästerna med en rolig dörrmatta

Vårt bästa val av roliga dörrmattor

Bästa dörrmattan för Star Wars-fans : Star Wars Welcome to the Dark Side (40x60cm) Svart, Brun, Beige

Den här roliga dörrmattan kommer att glädja alla Star Wars-fans. Du kommer definitivt att älska att ha den här Star Wars-inspirerade dörrmattan vid ingången till ditt hem, så att du kan välkomna alla på rätt sätt.

Bästa söta och roliga dörrmatta: Hamat Ruco Print Welcome Dog (40x60cm) Multicolour – Natur

Med den här söta och roliga dörrmattan välkomnas du av en glad hund med en kokosmatta i munnen. Om du vill ha en söt hund att komma hem till varje dag är den här dörrmattan det perfekta valet för dig.

Bästa dörrmattan för familjer: Old Pharmacy Happiness is dörrmatta 60 x 40 cm.

Om du bor med din familj kan du ge dem ett gott skratt genom att placera den här dörrmattan vid ingången. Dörrmattan är märkt med texten ”Happiness is… my crazy FAMILY”, så din familj kommer att älska den.

6 roliga dörrmattor för din entré

Star Wars Welcome to the Dark Side (40x60cm) Svart, brun, beige

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: PVC och kokosfiber

Om du redan har Star Wars-prylar i ditt hem eller om du bara vill ha något roligt vid din entré är den här dörrmattan den perfekta lösningen. På dörrmattan finns Darth Vader och texten ”WELCOME TO THE DARK SIDE” i svart färg.

Dörrmattan är tillverkad av PVC och kokosfiber och har en halkfri undersida. Den kan användas både inomhus och utomhus och gör det hela lite roligare när du behöver torka fötterna innan du går in.

DC Comics Batman (40x60cm) Beige, svart, brun

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: PVC och kokosfiber

Om du är ett sant Batman-fan är den här roliga dörrmattan något för dig. Dörrmattan är prydd med Batmans berömda logotyp och texten ”WELCOME TO THE BATCAVE”, så att du och dina gäster alltid kommer att välkomnas på bästa sätt.

Mattan är tillverkad med en gummisida på undersidan så att den inte glider runt. Dessutom är mattan tillverkad av kokosfiber. Om du vill undvika att släpa in en massa smuts kan den här Batman-dörrmattan vara rätt val för dig.

Hamat Ruco Print Welcome Dog (40x60cm) Multicolour

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: kokosnöt

Saknar du känslan av att bli välkomnad av en hund när du kommer hem? Eller vill du bara ha en rolig dörrmatta? Då kan den här dörrmattan från Hamat vara precis vad du letar efter. Här får du en smart röd dörrmatta med en svartvit hund.

Hunden håller en kokosmatta i munnen med texten ”Welcome” och en liten tass. Mattan lämpar sig utmärkt för både inomhus- och utomhusbruk, så du kan välja var du vill placera den.

Pyramid International Stranger Things Enter The Upside Down

Funktioner:

EGENSKAPER:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: PVC, gummi

Den här dörrmattan är till för dig som älskar Stranger Things. Den är verkligen starkt inspirerad av serien, eftersom mattan har texten ”ENTER THE UPSIDE DOWN”, vilket är något som fans snabbt kommer att känna igen.

Dörrmattan har en undersida av gummi. Det gör att den stannar på plats och inte glider runt hela tiden. Den är tillverkad i svart och röd färg, så den är mycket iögonfallande att ha vid ingången.

Mer för korridoren: 6 snygga hinkar för stumma ljud

The Old Pharmacy Happiness is dörrmatta 60 x 40 cm.

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: polyester

Om du bor med din familj kan du göra det lite roligt med den här fina dörrmattan från The Old Pharmacy. Dörrmattan är prydd med texten ”Lycka är… min galna FAMILJ”. Det finns också roliga teckningar av pappa, mamma och två barn.

Den neutrala grå färgen gör att dörrmattan passar perfekt framför alla ytterdörrar. Dessutom är den tillverkad av polyester så att du kan torka fötterna ordentligt. Det är bra, så att du inte drar in smuts i ditt hem.

Ghostbusters dörrmatta

Funktioner:

Mått: 60 x 40 cm (l x b)

Material: okänt

Vill du skrämma vänner och bekanta som tror på spöken, eller är du själv en stor spökentusiast? Då bör du överväga att placera den här Ghostbusters-dörrmattan vid din dörr.

Den roliga dörrmattan har texten ”WELCOME TO OUT LABORATORY”. Dessutom finns den berömda teckningen från de gamla Ghostbusters-filmerna med ett spöke. Du kommer inte att ångra att du har piffat upp din entré med den här dörrmattan.

Dekorera din entré med en rolig dörrmatta

Du kan förstås alltid lämna en enkel och praktisk dörrmatta vid din ytterdörr. Men skulle det inte bli tråkigt i längden? Om du vill placera en dörrmatta inne eller ute så att du och dina gäster kan torka av era skor kan du välja en dekorativ och rolig dörrmatta.

Se även: smarta paketboxar

Ingången till ditt hem är trots allt allas första intryck. Ge dig själv och dina gäster ett gott skratt eller ett leende med en av dessa roliga dörrmattor. På så sätt kan du vara säker på att alla är på gott humör när de kommer hem till dig.

Om du dessutom är ett stort fan av en viss film, serie eller något annat är det perfekt att välja roliga dörrmattor.

Senast uppdaterad december 5, 2022 av Simone Lundmark